a nemrem charlice napraviti takav djumbus jer i to da netko vidi tako bilo bi grozno. a nemam bogmec niti vise starih deka krpa, sve sto sam imala prije ili su starci odnesli ili se podjelilo...nemam nis bas iskoristivo...jedino kaj mi sada pada na pamet da i tamo probam staviti onaj topli pod, ali i to kosta...budem vidjela s deckom dal bi mogli nesto sklepat (sam im stavila to i u dnevni tako da mi je lakse cistiti, medjutim nije ni to "toplo")
a imaju ti oni dva tepiha tamo ali kad jednostavno uvijek ih nadjem da leze na plocici makar bila samo jedna slobodna
a bongec - to je od onda kak smo otkrili da ima kamen umjehuru. uglavnom, tada je bio na antibioticima jer je izmedju ostalog bilo i kapljica krvi u mokraci. bili smo na rengenu, nasli su kamen, uglavnom - on ima problema s lucenjem kalcija, i to bu tak zauvijek, jedino sto mogu je davati mu vise c vitamina (ja imam opti vit ali mislim si da odem kupit onaj c-vit ili kak se vec to zove).
e nakon tih antibiotika i navlacenja vetirnar pa nazad i sl...je neko vrijeme kratko bio mir, a onda je riknula probava. kuglice nikakve, ljeppljive smrdljive, stalno "visak" vitaminske, pa neke polumekane, nisu bas proljev jel, imaju formu ali nisu ni blizu normalnih. nakon toga smo isli na turu linexa i prodigesta, sijena i suhog. onda se to malo stabiliziralo, ali samo na kratko i sad eto opet se pogorsalo...
ne zelim ga opet na antibiotike jer se bojim da je to ono i kaj ga je dovelo do toga :(
mislim naravno ako se stanje ne poboljsa ili vidim nedaj boze opet neke promjene - nema mi druge, ali primio je tada i AD3E i fakat vise ne znam sto bi.
a opet veseli je on i hoce jesti pa ne djeluje bolesno.
jedino kaj mi pada na pamet je c-vit, pro digest i eventuano opet linex.
uz to sijeno, cuni fit i voda. nema nista zeleno...