Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Postao/la Sonja » pet pro 09, 2011 23:12 pm
Željela bih djecu obradovat i poklonit im za Božić kunića

Nažalost kao i večina kod nas nisam baš pri novcima da to sve kupim pa ako ima netko kavez i kunića bila bih Vam veoma zahvalna

Ukoliko netko želi može me kontaktirat na broj mobitela 099/845-3667
Hvala Vam

)))
-
Sonja
- Kunić

-
Postao/la sanjita » pet pro 09, 2011 23:23 pm
Kolika su djeca? jel se znaju adekvatno odnositi prema zivotinjama? mislim da bi prije nabavke trebali dobro prouciti forum da se ne zaletite sa "poklonom" jer su kunici velika odgovornost od koje se djeca lako zasite. Zapravo je najgora opcija zivotinje uzimati kao "poklone" djeci. Da nebi slucajno zavrsili nakon nekog vremena u oglasima.
-

sanjita
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la Anby » sub pro 10, 2011 15:41 pm
jeste li se vi spremni brinuti o njima kad djeci "dosade"? jeste li financijski dobrostojeci da ih mozete lijeciti, nedaj boze, ako zatreba?
hm... bez uvrede, ali ako im u startu nemozete kupiti barem kavez i osnovne stvari, mislim da bi trebali pricekati sa uzimanjem kunica kao kucnog ljubimca... i slazem se sa sanjitom, kunici nisu igracke da se kupuju kao pokloni... a i nije lijep primjer djeci da se zivotinje poklanjaju...
-

Anby
- Super Zek

-
Natrag na Zecovi za početnike
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.