Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
fidelio je napisao/la:...
Oni su inače popodne spavali tako da je on svoju glavu stavio na njezin vrat. Ona cijelo vrijeme traži da ju netko mazi da bi mogla spavati.
Našla je ručnik u koji sam ga umotavala kad sam ga hranila na špricu. Vukla ga je za sobom po sobi. To sam joj oduzela.
Stoji pred vratima od sobe i traži priliku da pobjegne u ostale prostorije i tamo ga traži...
ina je napisao/la:Ja sam isto rekla da nakon Slavka vise nikad nitko. I nema sanse da se predomislim, tako da te razumijem. Samo za njih ne postoje bolji vlasnici od tebe i mene, i nama slicnih. Ali onda mi stradamo.
fidelio je napisao/la:U 7 mjeseci sam ostala bez dva kunića i psa, i sad sam već paranoična.
zeko Simba je napisao/la:fidelio je napisao/la:U 7 mjeseci sam ostala bez dva kunića i psa, i sad sam već paranoična.
Mi smo ostali bez psa i dva kunića u roku od mjesec dana. Prije dvije godine ostale smo bez tri kunića u nešto više od mjesec dana. Nije to fidelio naša greška. Naravno da je teško, boli za umrijeti, ali ona je zaslužila da ima nekoga "svog". Ona ne razumije da je on otišao jer je "morao", ona samo zna da je sama i da više nema društvo. Prerano je da se odmah sada odlučiš za to, ali svakako razmisli o tome
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.