Ja imam:

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Kako vam se sviđaju moji ljubimci?

Predivni su!
16
55%
Lijepi su!
6
21%
Sviđaju mi se!
3
10%
pa...
2
7%
ne sviđaju mi se uopće!
2
7%

Ukupno glasova : 29

Re: Ja imam:

PostPostao/la Pero & Megi » pon vel 01, 2010 14:57 pm

Kažeš da nemaš vremena za šetnju s psom,a evo,umjesto da toliko vrijeme provodiš na internetu,mogla bi prošetati s njim.
Vjeruj mi,ja imam puno više zadaće i puno više stvari za naučiti,pa sa svojim psom 3 puta dnevno idem u šetnju.
Ako netko nabavi ljubimce,treba imati i vremena za njih... :rolleyes:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » pon vel 01, 2010 15:11 pm

upravo sam na to mislila kad sam joj napisala za provođenje vremena na internetu...

da pola tog vremena što trošiš ovdje otvarajući 101 temu iskoristiš na igranje sa zecom ili psom, možda bi te netko i pokušao shvatiti... ovako ovdje pišeš, i pišeš i pišeš o stvarima koje nikoga ne zanimaju, dok je zeko tamo zatvoren sam u gajbici po cijele dane, a pas u boxu na ovoj hladnoći i uz to bolestan!

poslušaj me, piši ovdje kad ti je potreban neki konkretan savjet, a ostalo vrijeme troši na učenje ili posvećivanje pažnje ljubimcima... jer kako je netko napisao, od tih napisanih riječi kako ti voliš životinje, da su ti kao djeca itd, najmanje koristi imaju upravo te životinje...

s vremenom ćeš naučiti da su djela puno važnija od izgovorenih riječi i napisanih slova...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 15:33 pm

sad kad dovršim zadaću idem k Luxu u šetnju,nahraniti ga i idem k Donattellu...jel vam to oke??pas mora biti tamo gdje je,opet ja s ovime..ali na proljeće je mama rekla kada zatopli ćemo urediti Luxov box,napraviti mu krov na boxu,novu kućicu,omotati dio ograde sa platnom da mu hladnoća ne ide,sunce i kiša...ja se slažem s time da to bude na proljeće,jer ne može se po ovoj zimi vani raditi takvi poslovi...na proljeće će mama pozvati radnike,i srediti sve tip top,zeko će biti kraj mene,u sobi,stalno slobodan,Lux tri puta dnevno u šetnju itd... aj sad idem moram još jedan zadatak riješit iz matematike presvući se i odoh van :)
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anek » pon vel 01, 2010 15:38 pm

mislim da je lakse vama koji mozete obuci jaknu raditi vani te poslove nego da on jadan cjele dane i noci umire od hladnoce.. ida..prestani goviorit da nije na lansci kad si ti sama stavila njegovu fotku na forum(pogledaj si ju ak te pamcenje ne sluzi) gdje ti je pas u boksu i jos zavezan na lanac.. Tak da mislim da ti je !. krajnje vrijeme da pretanes lagat,2 krajnje vrijeme da se skines s neta i 3 . krajnje vrijeme da se prestanes ponasat kod aimas 5 godina.
Nisi mi jasna..tebe nije sram sto te tu svi tolko oponinju i govore ti da se gozno ponasate ptrema vasim ljubimcima???
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bella » pon vel 01, 2010 15:43 pm

Dok ne zatopli proći će sigurno tri mjeseca, najmanje...dok se tvoji odluče bilo što raditi sigurno i četiri i pet mjeseci. To je tebi i meni i svima ovdje na forumu 4-5 mjeseci. Znaš kolko je to njemu??? 4 godine i više....
a to što laje na sve i sve "analizira" samo je odraz toga što se njime ne bavi, što nema svoju slobodu i nije naučen na ljude. Ne vas, nego sve ostale.
Frend mi je imao američkog staforda koji je krvoločan pas pa nikad nikog nije ugrizao bez obzira kakvi su mu geni!
Bella
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » pon vel 01, 2010 15:53 pm

ma nema smisla, na jedno uho joj uđe, na drugo izađe...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 18:43 pm

on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zelimir » pon vel 01, 2010 19:02 pm

donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...

Hoces reci da je u boksu ali nije svezan,znaci pusten je u boksu.Od kada je taj pas kod tebe,ne razumijem zasto bi njega udomila pa nabavila drugoga,ako ce i taj drugi imati takve uvijete kakve je ovaj imao,onda ce i taj klati kokosi.Kako to mislis da ces nabaviti psa koji je pogodan za zivot vani?Svaki pas moze biti naucen za zivot vani,samo treba s njime raditi.Mislim da je potpuna glupost toga tvoga psa udomiti,pa nabaviti drugoga.Mislim da je najbolje rijesenje da se posvetis tome kojeg imas i da puno radis s njime i da bi se brzo naucio na normalan zivot,medju ljudima i drugim zivotinjama.
zelimir
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 19:04 pm

ne znam...shvatite da mi nije lako sada...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » pon vel 01, 2010 20:35 pm

JA ĆU POLUDITI!!!! Ili se sredite ili ću vam poslati inspekciju na vrata sa tužbom radi zanemarivanja životinja. Šta tvoja mama misli????? Da će drugi pas biti bolji????? Nije pas kriv, shvati to. Sjediš pred monitorom i govoriš kako voliš životinje. Ne voliš ti njih jer bi se brinula o njima, a ne natezala se s nama ovdje. Uhvati se posla i napravi nešto. Ako se odlučite udomiti Luxa onda nakon njega nemojte uzimati više psa. Moj prag tolerancije si prešla i sada te molim da dobro razmisliš o svojim postupcima. Ne mogu više pisati jer ću preći granicu pristojnog izražavanja.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 20:47 pm

Ali što da radim s Luxom?Da pokušam s njime srediti stvari ili...?Mi njega ne zanemarujemo,ali svi ovdje smatraju da on nije sretan...jooj i ja ću poludit...pomozite mi ne znam što da radim...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » pon vel 01, 2010 20:55 pm

Luxu treba pažnje, treba s njim provoditi vrijeme, šetati ga, maziti i sve što se inače radi kada imaš psa.
Mami pokušaj objasniti da mu box sredi odmah, što je prije moguće. Radnici će to napraviti brzo, a on će se čekajući proljeće smrzavati još mjesecima. Uostalom to su ti već napisali. Nemoj samo kukati "nr znam šta da radim" nego pročitaj savjete forumaša i vidi što se da učiniti.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 21:00 pm

zar ćeš zbilja poslati inspekciju??nece mama poslusati..a-a ona je tvrdoglava uh...ja sam luxu pricrvrstila deku u kucicu ali ju je potrgao...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kiara » pon vel 01, 2010 21:04 pm

Ja razumijem da ti imaš 11 godina i da sama ne donosiš odluke..ali zašto uvijek okriviš mamu?...
Lux je vjerojatno dekicu potrgao jer mu fali igre,stavi mu neke loptice,igraj se s njim redovito..Vjerujem da te već tražio,kad spusti prednji dio tijela zove te da se igraš s njim...Posveti mu puno pažnje..Psa se ne može odgojiti za jedan dan,treba vremena...
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 21:05 pm

haha..da si vidila sta je za bozic dobio..hamburger piskutavi,lopticu na spagi,5 paketa schmackos poslastica,keksici pedigree(poslastica) pseca cokolada,zuti uteg.ma svasta... :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan