Nani i društvo

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Nani i društvo

PostPostao/la nani » uto sij 15, 2008 18:19 pm

Evo obećala sam slike,da vidite kako se slažu psi,kunići i mačke i kako izgledaju prenatrpani kreveti.Za početak ovo,budem kasnije stavila još.Neke su slike i sa mora,gdje Nani voli trčat po vrtu,ima i s livade,pa gdje se veseli bakinom posjetu(baka uvijek daje nezdravu hranu) i tako.
slikaslikaslika
slikaslika
slikaslika
slikaslika
slikaslika
slika
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lenna » uto sij 15, 2008 19:03 pm

Koje prekrasno veselo društvo! :wub:
Lenna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » uto sij 15, 2008 19:09 pm

slika
Je li ovo klokan? ;D

super mi je cijelo društvo :) :)
a Nani :luv: :ujea: još jedan Zorro :love:

Koliko je star?
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » uto sij 15, 2008 19:12 pm

kak je tebi veselooooo :)

savršeni su ljubimci i slikice :wub:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Puffin » uto sij 15, 2008 19:20 pm

pa taj popapa mace u jednom zalogaju ;D ogroman je macan
(\__/) (\__/)
(O.o ) (='.'=)
(")_(") (")_(")
Puffin
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lady Stardust » uto sij 15, 2008 19:38 pm

Doja skvadra - kod tebe je tulum :D :D :D

Divnoooooo :zeko3:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la nani » uto sij 15, 2008 19:45 pm

Hvala svima :blush:
Nani će za koji dan navršiti dve godine,dakle reklo bi se dečko u najboljim godinama :D .Inače jadan stalno muku muči sa težinom,u jednom je trenu težio nešto manje od 3kg,sad je smršavio na 2,6-2,7.Obično dode na 2,5kg i onda opet hop gore.To je obično kad smo na moru pa ga baka potajno hrani.
Ja dodem sa plaže,gledam ga i vidim da nesto zvače-pitam baku jel on to jede napolitanku?Kaže ona "Nee,ma kakvi"-a zec ima čokoladu oko usta!
Otišla u dućanu,kupila napolitanke,skrivala ih u svojoj sobi i tovi ona mog zeca.I onda jos stalno slusam "Kako je zla tvoja gazdarica,uopce te ne hrani,sad ce tebi tvoja baka dati..."A jadno malo debelo ko tenk.
Tako da baku moram stalno imat pod nadzorom.
A ova slika gdje skače-to se on i dečko igraju,dečko ga zeza,pa ovaj radi uzasno smiješne skokove.Kao,jako se naljuti na njega,a čim dečko prestane onda ga gura njuskicom u stilu "ajde još".Jako je smiješan.
Inače,on je najnježnije stvorenje koje ja znam.Nikad ne grize i ne grebe,samo se gura da ga se mazi.Tko god dode kod mene ne može ga se riješit koliko je napstan za maženje.Lijepo se izvali i krcka,može se mazit satima.Za uzvrat liže ruku a i ostalo na putu.Voli se privržit kod mačaka ili Tine.Kad je bio mali gurao se našem pokojnom rotiću da ga ovaj liže.Veelika maza.
I ničeg se ne boji.Za Novu su i sve živine umirale od straha zbog detonacija ispod kuće,samo je on mrtav-hladan ležao na tepihu.I svi bježe od saugera osim njega-on ide za njim i gura guzu pod cijev.Na ta mu način bar usisam mrtve dlake :D
Prilazi svakoj životinji i čovjeku,voli prošetat po livadi i nikad neće pokušat pobjeć.Zna bit štetočina kao i svi zecovi,al bar više ne obavlja nuzdu van kaveza.A kablove i knjige skrivamo ko ludi,to su mu posebne strasti.
I kao pravi zdero-voli sve jesti.Uopće ne bira,meso,povrce,voće,tjestenina,pojest će sve sto nađe.Tako da stalno moramo pazit kad ostale zivotinje jedu i kad mi jedemo-jednom se zaletio na krevet,sletio dečku ravno u tanjur i to u ketchup i majonezu i doslovce mu oteo hrenovku iz usta i pobjegao tako prljav preko tepiha u svoj kavez sa plijenom :lud: Reakciju možete zamislit.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la tonino » uto sij 15, 2008 19:59 pm

Izgleda tako milo, a zapravo je pravi mali vražićak.

:keki:

Inače, pazi na baku. Zeko ne smije papati čokoladu, nikako! Opasna je za njega.
tonino
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nani » uto sij 15, 2008 19:59 pm

E da-ovim macama je Nani bio surogat mama.Našli smo ih još slijepe ove jeseni i othranili na dudu.Bili su jako mali i morali su bit stalo na toplom pa je Nani često poslužio kao zamjenska mama.Stisli bi se uz njega i tako se grijali.A on je samo strpljivo ležao,makar su ga čak pokušali i sisati.Čak ih je i malo oprao.
Onda su bili veliki ko njegova glava,sad su već oboje veći od njega,a crni je i težak kao on.A sad on ide za njima a mala curica njega liže i grli šapicama.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la nani » uto sij 15, 2008 20:02 pm

Znam za čokoladu,zna i baka,al si ne da objasnit.Njoj je sve argument "al on to tako voli,vidi kako je sretan".Jednu minutu je "Joj da,debel je,necu mu nista dat jest", cim izadem iz kuće ona vec kopa po frizideru da vidi sto bi "mali" mogao gricnut.Takva je i prema meni bila kad sam bila mala :D
Sad moram ljeti drzat zeca pod lokotom,da ju spriječim u takvim namjerama.Nije ni čudo da ju zec obožava.
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » uto sij 15, 2008 20:28 pm

nani je napisao/la:Znam za čokoladu,zna i baka,al si ne da objasnit.Njoj je sve argument "al on to tako voli,vidi kako je sretan".Jednu minutu je "Joj da,debel je,necu mu nista dat jest", cim izadem iz kuće ona vec kopa po frizideru da vidi sto bi "mali" mogao gricnut.Takva je i prema meni bila kad sam bila mala :D
Sad moram ljeti drzat zeca pod lokotom,da ju spriječim u takvim namjerama.Nije ni čudo da ju zec obožava.

ovo me tak podsjetilo na moju bakicu :wub:
ne može se tu puno napraviti. tovljenje je jače od njih.
ja sam mojoj rekla da će zeko uginuti ako ga bude hranila s glupostima i onda je bila jako tužna i u strahu, pa mu je prestala davati hranu kad mene nije bilo doma.
po njoj bi mucka jela pileće šnicle svaki dan ;D

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la nani » uto sij 15, 2008 20:33 pm

:D To je neki baka-gen,ne možeš ga spriječit.Moja prabaka je moju mamu jedno ljeto uspjela udebljat 25kg!Stalno ju je hranila jer je jadno dijete sigurno gladno.Moja baka je mene tovila a sad kako vise nema koga onda tovi zeca.Prijetnje smrću životinje nisu pomogle.Stvar je dodatno pogoršala njena prijateljica koja je imala angora kunića 11 godina i svaki dan mu dala kao desert neki keks ili kockicu čokolade-zaključak je naravno bio "Vidiš kolko je doživio,to je sigurno zbog slatkog,imao je sladak život" :nowink:
nani
Zečić
Zečić

PostPostao/la vida » uto sij 15, 2008 20:41 pm

kako sam ljubomoran......... :kmeee: :ujea:
proud bunny lover...
vida
Zečić
Zečić

PostPostao/la juki » uto sij 15, 2008 23:45 pm

deckec je pravi medenjak.. :srce:
skok je legendaran..al slika gdje je cijela banda na krevetu je za plakat..od srece naravno.. :ujea:
juki
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » sri sij 16, 2008 0:11 am

suuuper ekipa :) :**

a on je prekrasan, bijela flekica, divna njuskica :***
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...