Hvala svima
Nani će za koji dan navršiti dve godine,dakle reklo bi se dečko u najboljim godinama

.Inače jadan stalno muku muči sa težinom,u jednom je trenu težio nešto manje od 3kg,sad je smršavio na 2,6-2,7.Obično dode na 2,5kg i onda opet hop gore.To je obično kad smo na moru pa ga baka potajno hrani.
Ja dodem sa plaže,gledam ga i vidim da nesto zvače-pitam baku jel on to jede napolitanku?Kaže ona "Nee,ma kakvi"-a zec ima čokoladu oko usta!
Otišla u dućanu,kupila napolitanke,skrivala ih u svojoj sobi i tovi ona mog zeca.I onda jos stalno slusam "Kako je zla tvoja gazdarica,uopce te ne hrani,sad ce tebi tvoja baka dati..."A jadno malo debelo ko tenk.
Tako da baku moram stalno imat pod nadzorom.
A ova slika gdje skače-to se on i dečko igraju,dečko ga zeza,pa ovaj radi uzasno smiješne skokove.Kao,jako se naljuti na njega,a čim dečko prestane onda ga gura njuskicom u stilu "ajde još".Jako je smiješan.
Inače,on je najnježnije stvorenje koje ja znam.Nikad ne grize i ne grebe,samo se gura da ga se mazi.Tko god dode kod mene ne može ga se riješit koliko je napstan za maženje.Lijepo se izvali i krcka,može se mazit satima.Za uzvrat liže ruku a i ostalo na putu.Voli se privržit kod mačaka ili Tine.Kad je bio mali gurao se našem pokojnom rotiću da ga ovaj liže.Veelika maza.
I ničeg se ne boji.Za Novu su i sve živine umirale od straha zbog detonacija ispod kuće,samo je on mrtav-hladan ležao na tepihu.I svi bježe od saugera osim njega-on ide za njim i gura guzu pod cijev.Na ta mu način bar usisam mrtve dlake
Prilazi svakoj životinji i čovjeku,voli prošetat po livadi i nikad neće pokušat pobjeć.Zna bit štetočina kao i svi zecovi,al bar više ne obavlja nuzdu van kaveza.A kablove i knjige skrivamo ko ludi,to su mu posebne strasti.
I kao pravi zdero-voli sve jesti.Uopće ne bira,meso,povrce,voće,tjestenina,pojest će sve sto nađe.Tako da stalno moramo pazit kad ostale zivotinje jedu i kad mi jedemo-jednom se zaletio na krevet,sletio dečku ravno u tanjur i to u ketchup i majonezu i doslovce mu oteo hrenovku iz usta i pobjegao tako prljav preko tepiha u svoj kavez sa plijenom

Reakciju možete zamislit.