Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
.Inače jadan stalno muku muči sa težinom,u jednom je trenu težio nešto manje od 3kg,sad je smršavio na 2,6-2,7.Obično dode na 2,5kg i onda opet hop gore.To je obično kad smo na moru pa ga baka potajno hrani.
Reakciju možete zamislit.

nani je napisao/la:Znam za čokoladu,zna i baka,al si ne da objasnit.Njoj je sve argument "al on to tako voli,vidi kako je sretan".Jednu minutu je "Joj da,debel je,necu mu nista dat jest", cim izadem iz kuće ona vec kopa po frizideru da vidi sto bi "mali" mogao gricnut.Takva je i prema meni bila kad sam bila mala![]()
Sad moram ljeti drzat zeca pod lokotom,da ju spriječim u takvim namjerama.Nije ni čudo da ju zec obožava.

To je neki baka-gen,ne možeš ga spriječit.Moja prabaka je moju mamu jedno ljeto uspjela udebljat 25kg!Stalno ju je hranila jer je jadno dijete sigurno gladno.Moja baka je mene tovila a sad kako vise nema koga onda tovi zeca.Prijetnje smrću životinje nisu pomogle.Stvar je dodatno pogoršala njena prijateljica koja je imala angora kunića 11 godina i svaki dan mu dala kao desert neki keks ili kockicu čokolade-zaključak je naravno bio "Vidiš kolko je doživio,to je sigurno zbog slatkog,imao je sladak život" 

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.