Pojilica

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la Megy » sub ožu 21, 2009 19:32 pm

Ja imam čini mi se fop pojilicu i stvarno je dosta velika, ne kapa i Toby stalno pije iz nje. Prva dva dana smo mislili da nezna pit iz nje pa je imao i zdjelicu, ali onda je mama malu ljenčinu uhvatila da pije iz pojilice pa smo maknuli zdjelicu i sve je super
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Ceko Peko » sri tra 08, 2009 21:46 pm

ja isto imam problema s tom pojilicom...u početku je stalno kapalo iz nje, a u zadnje vrijeme mu očito dobro ne ide, ili dovoljno vode, i jednostavno toliko lupa po njoj i gura ju da ispadne skroz iz gajbe napod..kao da mu na živce ide jer mu ne daje vode koliko treba pa poludi i divlja po njoj i ona padne...skroz se to sve olabavilo, sklizne dolje, on se jadan mora saginjat do poda da bi popio....grozno...sada sam mu u zdjelicu stavila, dok ne odem u pet shop potražit nešto bolje..
Ceko Peko
Kunić
Kunić

PostPostao/la Raul » sri tra 08, 2009 21:50 pm

Ma grozne su. Prevelika rupa i kuglica ne viri dosta van. Mozda su dobre za neke starije kunice al za manje nikako.

Preporucam ti Padovan (ja se proporodio) ili Biba
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » pet tra 17, 2009 22:45 pm

Moja pojilica je ipak bila ferplastova....do prije 2 dana je sve bilo super Ali je sad počela jaako kapati....kupila sam danas biba pojilicu i mogu reć da je puno bolja
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan