Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
tarra je napisao/la:U podforumu prva pomoć možeš naći sve što te zanima,a poslije prošvrljaš forumom ,primjerice zdravstvenim raspravama itd pa posebno proučiš zaljepljene teme
Možeš otvoriti temu u zecovima za početnike podforumu,ia tamo postaviti direktna pitanja ;)
ik0 je napisao/la:cuvam jos mnoge zivotinje ribice, hrckovce, papagai, morski prasiki
tarra je napisao/la:
Evo da krenemo: Vlažna je odozgo jer imaš vlage u sobi (dakle zrak nije suh) pa se vlaga kondenzira na njegovoj dlaci.
Bitno je da sobna temperatura bite kako piše,ne previsoka i ne preniska,a ako zekač sam ode do radijatora...onda mu valjda paše. Da,dosta zekača to čini no glavno da može birati i otići kasnije u hladniji dio sobe
Puffy je napisao/la:ik0 je napisao/la:cuvam jos mnoge zivotinje ribice, hrckovce, papagai, morski prasiki
![]()
![]()
ik0 je napisao/la:Puffy je napisao/la:ik0 je napisao/la:cuvam jos mnoge zivotinje ribice, hrckovce, papagai, morski prasiki
![]()
![]()
Pa reko sam da ne govorim t.e pisem dobro hrvatski nemoj me zezati sadaAj kod nas je danas bozik pa ku da zalepim neku slikicu da ih vidis
![]()
![]()
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.