Grančice i zdrave poslastice u pet shopovima

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Grančice i zdrave poslastice u pet shopovima

PostPostao/la Charlie » pet pro 14, 2007 19:03 pm

Neka nova talijanska firma ima (Natura milsim da se zove :hm: ) ima liniju za kuniće - grančice, trava, nekliko vrsta prešanog sijena, grančice, za juniore hrana... svagdje je postotak vlakana oko 40%
U Ljubimcu je sve cca 30 kn, nisam ništa kupila jer sumnjam da bi Grga htio išta od toga
u Amazoni imaju grančice i junior hranu
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sub pro 15, 2007 21:37 pm

Nije Natura nego Erba ;D

www.erbarodix.it
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » ned pro 16, 2007 10:35 am

Ja sam bila par puta u ljubimcu i to prije 2 dana i nisam niš vidjela talijanskog, a ni na netu nema niš. Pa di si ti to vidjela? :blink: :blush: :hm:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » ned pro 16, 2007 13:20 pm

U petak sam bila u Ljubimcu, ne znam kak nisi vidjela, pa nije to veliki dućan :D
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » ned pro 16, 2007 17:26 pm

E pa baš zato što je mali nisam vidjela, pa je sve nagruvano jedno na drugo do stropa pa ni nemreš niš nać :ljut: :sad: :belj: ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la lucky » sri sij 16, 2008 16:14 pm

evo ne znam gdje bi ovo pitala pa evo tu ću. u pet shopu su mi dali neke vitamine za kunića vitamin drops s okusom šumskog voća, ne znam smijem li to davati mom kuniču koji je star 3 mjeseca. osim toga dajem mu samo sijeno i hranu i vodu, treba li mu još nešto dati neki dodatak prehrani, vitamini ili nešto dok je još tako maleni???
lucky
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » sri sij 16, 2008 16:45 pm

...ti dropsi su ti poslastice koje prodavaci uvaljuju samo da bi prodali a zapravo nema nikakve vajde od toga :wink: ...tako da savjetujem da mu to ne dajes jer sadrze secer i svasta nesto sto im ne treba i nije dobro dugorocno za njih i njihove zubeke :wink: ...za poslasticu mu radije das nesto od svjezeg voca kad malo naraste i kad ce smjet to papat...vitamine dobiva iz sijena,i uz hranu koju jede mislim da je to sve sto mu treba ak je zdravi i zivahni zeko...a inace vitamine imas za kupit za glodavce u tekucem obliku pa im se to kapa u vodicu da piju :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Milcec@Palcica » sri sij 16, 2008 17:02 pm

Nemoj mu davati nikakve dodatke do 6stog mj.starosti.Inače svi ti dropsići su ti jako umjetni pa nisu baš najbolje riješenje ni za kasnije.Mi imamo dva ovnolika kunića od 4,5 mj.i kupujemo im,kao i mnogi s ovog foruma,sijeno i prirodne poslastice od Salatice s ovog foruma.Evo tu pogledaj finu i zdravu papicu!
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=598
Sijena su u dućanu umjetna,a ona ima prirodno,mirišljavo sijeno,poslastice tj.ballegarye možeš davati svom malom bebaču.Mi svojima još uzimamo cuni junior nature od Prestigea,povrće i voće su zabranjeni do 6tog mj.
Puse svim zekama !!!slika
Milcec@Palcica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » sri sij 16, 2008 17:47 pm

lucky je napisao/la:evo ne znam gdje bi ovo pitala pa evo tu ću. u pet shopu su mi dali neke vitamine za kunića vitamin drops s okusom šumskog voća, ne znam smijem li to davati mom kuniču koji je star 3 mjeseca. osim toga dajem mu samo sijeno i hranu i vodu, treba li mu još nešto dati neki dodatak prehrani, vitamini ili nešto dok je još tako maleni???

Ne, nemoj ga ni učiti na to :wink:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kalissta » čet sij 24, 2008 18:20 pm

Ja sam tak jednom davno kupila neke poslastice za zekače od jogurta i šumskog voća (?! a zeko je vegan) i na kraju sam ih ja sama pojela :blush: ... bili su tak fini, a na sreću maloj je svaka kupljena poslastica fuj, zna mala da je voće fiiiiinooo! :D
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » čet sij 24, 2008 18:22 pm

To ne spada u zdrave poslastice i ne treba im uopće davati!
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kalissta » čet sij 24, 2008 18:58 pm

Naravno da su nezdravi,rekla sam da je to bilo davno,još kad nisam ni znala točno da je to štetno za njih. Nije pojela niti jednu. Mislim da je njima najzdravije i najfinije dobiti malo bananice, jabukice ili ananasa kao poslasticu.
Kalissta
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » čet sij 24, 2008 19:03 pm

Charlie, jesi pogledala te erba proizvode, ja sam vidla neke grane, al im je cijena puno previsoka za par grancica, jel se isplati kaj od toga kupit?
pitala sam zenu, zasto ne stavi na net proizvod koji je prije vise od mj dana kod njih u ducanu, a nije na webu, da ga stave, al jos nisam nis vidla na netu od erbe :sad: :sad:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » čet sij 24, 2008 20:04 pm

Puffy je napisao/la:Charlie, jesi pogledala te erba proizvode, ja sam vidla neke grane, al im je cijena puno previsoka za par grancica, jel se isplati kaj od toga kupit?

Nisam ništa kupila jer mi se čini da Grga ništa od toga ne bi jeo, pretvrdo i preveliko za njega :rolleyes:
a grančice pitaj na forumu jel ima netko, ja nemam više
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kalissta » sub sij 26, 2008 23:01 pm

Ja sam se nekaj raspitivala u dućanu za te roizvode, kaže žena da to njene činčile(mislim da su činčile) tamne ko lude, kao jako je zdravo za kuniće i ima vitamina... za grančice mislim da se neisplati kupiti jer su preskupe a to možeš užicati i sama nabaviti besplatno... al opet mislim da su to samo neke finese i da našim malima nikaj ne fali pogotovo ak jedu domaće sijeno i ak imaju pravilnu prehranu... dali je to uopće potrebno kupovati? To je kao prešano sijeno s dodatkom vitamina....
Kalissta
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan