Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Tena je napisao/la:Evo Ledolina, da se ne brines, prvi izvjestaj: Haso se udomacio gajbici, gleda van, ali jos ne izlazi iz nje, valjda ga je jos trtapapao je sijeno i suhu hranu, dala sam mu i malo celera, smazao je lisce, a sad mi se cini da spava. U autu je bio miran i dao se maziti, kad je deco cekao s njim da ja kupim jos sanipet u petshopu cak se i raskrecio i ispruzio nogice. prvih nekoliko sati hasinog samostalnog zivota
Tena, mališa je prekrasan! Ali "Haso"?! 

inace, Haso se skroz udomacio, moja soba je postala njegova soba, zakuglicario je svaki kutak, ali moram ga pohvaliti da u gajbici piski samo u wc, ne znam jel ga to ledolina naucila ili je sam doso do toga. Inace stalno nesto kloa, ali je i pravi zvrk, trci po svda, dekici, parketu, potpuno nebitno, a najmirniji je kad ga se prisloni uz cicke

naravno kada je naucen na zeleno da ne moras iz pocetka ga ucit, ali ja bi mu za prvo vrijeme davala mrvicu jabukice i list radica (vec je i po livadama niknuo), pa tako pomalo svaki dan...radic je najbolja biljka za njih pogotovo u ranoj dobi kada im se kosti razvijaju, a ne napuhuje, niti je zacin

Lilo je napisao/la:Bravo poopy!U tome je i bit svega!Nedaj bože sad kad nema više imuniteta od maminog mljeka ,lako beba dobije cataralni enteritis!

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.