Drvene pelete

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Drvene pelete

PostPostao/la dHarma » pon stu 30, 2009 16:19 pm

Procitala sam to za pelete, ali nekako mi je silikon drazi..
Nema nikakve prasine, kosta me oko 5oo din i traje oko mesec i po..
Dok sam koristila pelete osecali su se vec nakon sto se popiski u njih.. a ovako silikon menjam svaki drugi dan i sve je ok.. ne oseca i nikad nisu mokre sape..
Nekako sam se navikla ovako :blush:
Ipak su ljudi robovi navika :blush:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mrvica » pon stu 30, 2009 16:31 pm

;D ;D ;D Ja bih bila srecna sa silikonom da je to pakovanje od cini mi se 3l moglo da mitraje mesec i po dana! Ja Mrvici moram da menjam 2x dnevno i ta vreca mi je trajala 5 dana!!! Onda znas koliko me je to kostalo na mesecnom nivou! Sa peletima sam prezadovoljna, nisam primetila da smrduckaju... Doduse, ja menjam ujutro i uvece, tako da ni ne stigne da se oseca.
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » pon stu 30, 2009 16:37 pm

Znas kako ja ne moram svaki dan da menjam iz razloga sto je moj mali pooprilicno aljkav :rolleyes:
Zato umesto toga svaki dan ribam cebe i tepih ;D ;D ;D
Ja sam pelete menjala jednom dnevno i opet se osacalo nekako cudno.. :hm:
Ipak, koristila sam throls pa me nesto ni ne cudi.. :dry:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » pon pro 14, 2009 15:04 pm

moja piljevina je napokon pri kraju i razmišljam da kupim napokon te drvene pelete.... da li je istina da one bolje upijaju smrad od piljevine?
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » pon pro 14, 2009 15:10 pm

tinka je napisao/la:moja piljevina je napokon pri kraju i razmišljam da kupim napokon te drvene pelete.... da li je istina da one bolje upijaju smrad od piljevine?

jel ides ikad u graz?..ono u soping autom?
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » pon pro 14, 2009 15:11 pm

inače ne, ali sad sam mislila oko božića otići po neke sitnice za svadbu, pa ako imaš kakav prijedlog, pucaj! :wink:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » pon pro 14, 2009 15:18 pm

Znas di je Ikea?ono di ej i shoping centar west? ..preko puta ikee ti je petshop zove se zoo&co..predes cestu i tam si..velik je i ljep (i nadivit ces se kako se tamo zivotinje drze :zeko2: ) e i imas drvene palete od 15kg (ili 20 neznam na pamet) kosta ti oko 100kn a imas i kao kukuruz koji je meni ooodlican..brzo upija,jos brze se susi..ma divota..od kad to koristim Cufta ima bjele cape. Ako hoses posaljem ti na meil fotke kak to izgleda kad dodem doma... stvarno je jeftino,efikasno...i dugo traje. :zekoo12: Ja sve kod njih kupujem i stedim s tim na veliko :zeko2:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » pon pro 14, 2009 15:21 pm

dapače anek, bila bi ti zahvalna... :zeko3: samo ti pošalji... ako kojim slučajem ne odem tako skoro, gdje onda tu u zagrebu mogu naći taj kukuruz? to je bolje od tih peleta?
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » pon pro 14, 2009 15:32 pm

nazalost..u zagrebu nemres to nac..nema ih..a ja za cile koristim pelete drvene..ali ne one spresane nego bas komadice drva..na vrecici su nacrtani papiga i neki guster..tog ima kod nas mislim 2-3kg pakiranje. A u grazu je ogromna vreca. S tim da u zg kosta preko 40kn ta vreca :lud: Poslat cu ti fotke kad budem doma.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan