Ja imam:

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Kako vam se sviđaju moji ljubimci?

Predivni su!
16
55%
Lijepi su!
6
21%
Sviđaju mi se!
3
10%
pa...
2
7%
ne sviđaju mi se uopće!
2
7%

Ukupno glasova : 29

Re: Ja imam:

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 21:08 pm

on stalno spusti prednji dio tijela,a ja se spustim na pod(obicno kada nema snijega i kad je beton suh)pa se on igra samnom,igramo se povuci potegni...obozava kada mu stavim spagu,pa preskace,pe se provlaci,trci okolo..psećepleše :) onda,nećemo ga dati ili?
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » pon vel 01, 2010 21:38 pm

Pa ja ga nikako ne bi dala, ni jednog svog ljubimca ne bi dala. Luxu treba više pažnje i biti će svima bolje. Nije on koljač i ne mora on u lov, ionako nije ni izdresiran za to. Zadrži ga i lijepo se brini o njemu. A savjet uvijek možeš tu pitati, ima nas mnogo koji imamo pse i rado ćemo pomoći. Naravno ti si ta koja treba najviše brinuti o njemu. Mama se brine da nabavi hranu i ostalo, a ti mu moraš posvetiti vrijeme. Kao i Donatellu. Tako će sve biti u redu, ne treba odmah posezati za najdrastičnijim mjerama.

Evo i Kiara nije još odrasla, iako je starija od tebe, a ima mnogo životinja i o svima se predivno brine, čak stigne i o tuđima voditi brigu i pomagati, ugledaj se na nju.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » pon vel 01, 2010 21:43 pm

zeko Simba je napisao/la:Evo i Kiara nije još odrasla, iako je starija od tebe, a ima mnogo životinja i o svima se predivno brine, čak stigne i o tuđima voditi brigu i pomagati, ugledaj se na nju.

Hvala! :zeko8:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 21:44 pm

Hvala na pomoći!Lux će sutra kada dođem iz škole dobiti šetnje,igru pažnju ma razmaziti ću ga :) Moramo zvati veta jer kako je grizao šupu,malkec su mu se usta raskrvarila,oprala sam to s toplom vodom,uzela octenisept i malo pošpricala,ali me brinu plikovi na šapama,kao da je koža napuhana u balončić..bum veta pitala :)

NEĆEMO GA DATI :) :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » pon vel 01, 2010 21:46 pm

:) ne trebaš ga razmaziti, ali on ti je prijatelj i tako se trebaš s njim ponašati. Šetnja i igra će ga sigurno smiriti, naravno svakodnevno, ne periodično. Kakvi plikovi? Od čega mu to može biti?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » pon vel 01, 2010 21:54 pm

tom jadnop psu bi bilo bolje s bilo kim drugim neg kod vas.
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » pon vel 01, 2010 21:58 pm

Onako,kao da ima kvrgu,ali nekak izgledao kao plik,ma ne znam,možda se ogrebao negdje,ili se udario,ali svakako čim prije zovemo veterinara!
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 16:15 pm

e danas je bila avantura...zabundala sam se,obukla čizme,spakirala ruksak sa lopticom,bocom vode,poslasticama i još nekim stvarčicama,i odvela Luxa u šetnju.Prvo sam mislila da ga odvedem do gore i natrag,no,odvela sam ga u šumu,slomila i potrgala oštro granje,i otišli smo k susjedu :) Šetali smo se kraj njegove ograde daaaleko od kuće,i išli smo,šetali se,trčkarali,ali sam milijun puta glasno viknula jer je ovaj bio zločest :nowink: I naravno nije se smirio...bili smo dva sata tamo,onda smo se vratili doma.ja sam ga nakratko privezala,ušla u kuću da uzmem škare,i uzela povodac i krenuli smo prema šumi ali u drugom smijeru.Tamo su grane sa crvenim bodljama,uzela sam škare i precvikala grane da možemo proći,i otišli smo do nekog stola i klupica,ali nisam mogla sjesti jer je bio snijeg i voda.Privezala sam veeliki luxov povodac za drvo,tj.taaaanko drvo,kao neka grana,jača grana.Uzela sam ruksak,i izvadila poslastice,i krenula da otvorim,kad ono čujem režanje,a meni se zavrtilo..pogledam gdje je Lux,a kada on iza mojih nogu,a ispred mene,tko drugi nego- PAS!Koji je režao,ja sam uzela lopticu,i bacila daaaaaaaaaaaaaaleeko,pa je pas otrčao,ja sam otpetljala povodac i otišla s Luxom.Onda smo se još šetali,pa sam dala Luxu drugo po redu jelo(ujutro je već jeo),i kada je pojeo,malo kasnije,uzela sam tableticu Verpanyla(protiv glista) i otvorila mu gubicu i gurnula tableticu u grlo da ju proguta,no ispljunuo ju je,sažvakao pa ispljunuo,ja uzmem drugu misleći kako ćemo nove morati kupiti jer mu moram 5 dana za redom davati ujutro i uveče tableticu,a imamo još 4 tablete,a ovaj put duboko u grlo pa je progutao,i počeo okolo skakutati :) Onda smo se opet išli šetati,ali je ogrebao šapicu na granu,pa sam ga odvela natrag...sad je u boxu,zvače lopticu,zapravo uteg,koji je pištavi :) Baš sam sretna zbog toga,izšetali smo se,on je sretan,sutra ga opet vodim gore u šumu kod suseda

Eto,nadam se da sam,po vama,nešto dobro učinila :)

EDIT: sad sam mu(uvečer)dala još jednu tableticu,progutao ju je :) imam još tri tabletice,moramo nove kupit...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sri vel 03, 2010 20:28 pm

Šeći, prevenstveno radi sebe, na sigurnim mjestima. Nemoj mu jelo davati u šetnji, nego kada se vratite kući. Tako će lijepo prošetan i sit fino spavati i biti miran. Tabletice mu ne guraj u grlo nego mu ih zakamufliraj u hranu, kamadić mesa ili slično, pa će to skupa s hranom progutati.
bravo što si ga šetala. A jesi bila sa donattellom?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 20:44 pm

Ne nisam...naravno da jesam,došla sam u prostoriju,malo pomaknula kavez unatrag i otvorila mu vrata pa je izišao van pa sam ga laaagano primila i spustila na pod pa se penjao po hrpi veša,plahta,jastučnica,okolo trčkarao,promijenila mu stelju,dala nove hrane vode,hrčka pustila van,htjela sam se maziti s mačkima ali su nanali na ležaljci,jedan prek drugog se izvalili :D Jel mu može šta biti ako sam mu stavila tableticu u grlo?Mislim ja sam mu već dve tabletice ujutro i navečer dala,sutra ću opet,ali..na knap smo sa tabletama,imamo još tri tablete,dve su za sutra,a ova jedna...mogu li mu preksutra dati samo jednu tableticu?

BTW: Imala sam 300 kuna,sto sam dala mami dok joj plaća ne dođe,no ona mi je uzela preostalih 200,tak da ne znamna koju foru ću mu kupiti nove tablete :ljut: Sad sam skroz ljuta i bijesna,ja shvaćam da je ona na knap sa novcima,ali čime ću ja:
1.Platiti hranu za Dona od lilo?
2.Kupiti luxu nove tablete?
3.Kupiti donattellu WC?

Ja sam si 100 izdvojila za hranu od Lilo.100 za tablete,i 100 za Wc.Mama je uzela sto tak da sam odbacila WC.Onda mi je uzela 200, i sad čime ču ja...BIJESNA SAM!!!Jaoo...ona nema pojma raspolagat novcima,sve potroši a onda koliko joj ostane...umijesti da si recimo 100 kuna izdvoji za telefon,200 za internet,50 za namirnice i onda koliko joj ostane to čuva...pa mislim si...na koju ću ja sad foru njemu nabaviti nove tabletice,ali ne mogu niti jedan dan izostaviti tj. ne dati mu jedan dan tabletice..jer moram 5 dana za redom ujutro i uvečer mu tabletu davati...e bome ću je sutra "našpotati" da kupi tablete,ne znam koliko Verpanyl tablete koštaju...krasno nešto.dada...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ninap » sri vel 03, 2010 20:48 pm

pa zašto je uzela tvoje novce?
zna li ona za sto tebi trebaju?
ninap
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 20:51 pm

ninap je napisao/la:pa zašto je uzela tvoje novce?
zna li ona za sto tebi trebaju?

Ja sam njoj rekla da cuvam za hranu od Lilo i za tabletice al njoj na jedno uho uđe na drugo van...ja tražim po novčaniku,kutijici(ima jedna od mozaik njige komplet sa karticama za vježbama za pse,tu skrivam novce),mali novčanik,svugdje nema niš..ja pitam mamu jel zna možda ona,a ona mirno,ma tea pa rekla sam ti već da sam ti uzela,a nije mi uopće rekla...e sad ću skrivati novce od nje jer ona ne zna raspolagati novcima a neću da moj pas bude vani i bolestan,ma ak treba prodat ću dušu vragu da njemu bude dobro...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sri vel 03, 2010 20:53 pm

A koje mu to tablete daješ? Neće mu biti ništa što si mu je gurala u grlo, ali je nepotrebno kada mu možeš mirno dati u hrani i neće je ispljunuti.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 20:57 pm

verpanyl...to nam je veterinar dao kada smo ga prvi put cijepili,još uvijek ih imamo...zbilja ne znam šta ću sad u vezi tih novaca...

na ovoj slici verpanyl je na slovenskom,a na mojoj ambalaži su nacrtani pas i mačka i pišu upute i te stvari...

slika Eto te mu dajem...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Charlie » sri vel 03, 2010 21:48 pm

ma daj molim te
wc košta oko 30 kn, a te tablete uzmi pratel ili drontal, koje se daju dana pa za 14 dana i gotovo
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan