e danas je bila avantura...zabundala sam se,obukla čizme,spakirala ruksak sa lopticom,bocom vode,poslasticama i još nekim stvarčicama,i odvela Luxa u šetnju.Prvo sam mislila da ga odvedem do gore i natrag,no,odvela sam ga u šumu,slomila i potrgala oštro granje,i otišli smo k susjedu

Šetali smo se kraj njegove ograde daaaleko od kuće,i išli smo,šetali se,trčkarali,ali sam milijun puta glasno viknula jer je ovaj bio zločest

I naravno nije se smirio...bili smo dva sata tamo,onda smo se vratili doma.ja sam ga nakratko privezala,ušla u kuću da uzmem škare,i uzela povodac i krenuli smo prema šumi ali u drugom smijeru.Tamo su grane sa crvenim bodljama,uzela sam škare i precvikala grane da možemo proći,i otišli smo do nekog stola i klupica,ali nisam mogla sjesti jer je bio snijeg i voda.Privezala sam veeliki luxov povodac za drvo,tj.taaaanko drvo,kao neka grana,jača grana.Uzela sam ruksak,i izvadila poslastice,i krenula da otvorim,kad ono čujem režanje,a meni se zavrtilo..pogledam gdje je Lux,a kada on iza mojih nogu,a ispred mene,tko drugi nego- PAS!Koji je režao,ja sam uzela lopticu,i bacila daaaaaaaaaaaaaaleeko,pa je pas otrčao,ja sam otpetljala povodac i otišla s Luxom.Onda smo se još šetali,pa sam dala Luxu drugo po redu jelo(ujutro je već jeo),i kada je pojeo,malo kasnije,uzela sam tableticu Verpanyla(protiv glista) i otvorila mu gubicu i gurnula tableticu u grlo da ju proguta,no ispljunuo ju je,sažvakao pa ispljunuo,ja uzmem drugu misleći kako ćemo nove morati kupiti jer mu moram 5 dana za redom davati ujutro i uveče tableticu,a imamo još 4 tablete,a ovaj put duboko u grlo pa je progutao,i počeo okolo skakutati

Onda smo se opet išli šetati,ali je ogrebao šapicu na granu,pa sam ga odvela natrag...sad je u boxu,zvače lopticu,zapravo uteg,koji je pištavi

Baš sam sretna zbog toga,izšetali smo se,on je sretan,sutra ga opet vodim gore u šumu kod suseda
Eto,nadam se da sam,po vama,nešto dobro učinila

EDIT: sad sam mu(uvečer)dala još jednu tableticu,progutao ju je

imam još tri tabletice,moramo nove kupit...