prestanak zecoplesa?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

prestanak zecoplesa?

PostPostao/la ms_zeka » ned lip 19, 2011 14:36 pm

moj zeko je prestao zecoplesat.. :zeko4:
u zadnjih mjesec dana je bilo velikih promjena za njega, posto smo se selili morao se naviknut na novi prostor
+ njegov prvi posjet veterinaru..
u prijasnjoj kuci je bio pusten oko 5-6 sati dnevno i svaki dan bi mi priustio nekoliko plesova.. ali OBAVEZNO
samo na dijelu sobe gdje je tepih..
u novom stanu ne mogu reci da nije sretan, uziva jer je pusten cijelo vrijeme, gajbica mu sluzi samo za kakanje.
sve je ostalo isto, vidim na njemu da mu se jako svida novi stan i zabavlja se ali zecoplesa nigdje?
da li to moze imat veze s tim sto ovdje nemam tepiha?
ms_zeka
Kunić
Kunić

Re: prestanak zecoplesa?

PostPostao/la kristinans » ned lip 19, 2011 14:51 pm

ne znam tacno sta je u pitanju ali cu ti reci kakav je moj zeka od kako je pusten non-stop sve manje i manje zecoplesira,uvek on nadje sebi zanimaciju i bas ga dugo nisam cula da guce i da zecoplesira,pre je bio mali napaljenik sada se dosta smirio,ne mogu ni oni bas uvek da zecoplesiraju... bolje da odgovori neko ko vise zna o tome
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned lip 19, 2011 14:58 pm

Koliko je star? pa da,nemogu ni oni uvijek zecoplesarit :wink: ...to nije nista za brigu,ne znaci odmah da je zeko nesretan ili nesto.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vini » ned lip 19, 2011 16:10 pm

Sa godinama i oni gube elan, ali razlog može biti i taj da mu podloga ne odgovara tj. da se osjeća nesiguran. Stavi mu na jedan dio tepih, pa ćeš vidjeti reakciju.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la ms_zeka » ned lip 19, 2011 16:14 pm

a malo sam se zabrinula jer mi se nekako cini najsretniji kad onako slatko i veselo zaplese :zeko3:
star je malo manje od godinu dana.
i on se smirio od kad je vani stalno, mozda je i to..
a mogla bih i s tepihom pokusati, sve za zeku (i moju zelju da opet vidim zecoples) ;)
hvala na savijetima
ms_zeka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Marta » ned lip 19, 2011 16:27 pm

ne zvuči ništa za brigu. promene, veterinar, možda mu je bilo i vruće u poslednje vreme pa mu se ne skače,...ko zna. svakako mu nabavi neku podlogu, odn "pozornicu" pa možda se vrati na staro :zeko8:
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » ned lip 19, 2011 22:34 pm

I ja sam imala takav "problem", Toby kad je dosao kod nas je zecoplesario strasno, samo sam gledala za njim da se nezabije negdje u zid ili prozor ili tv...sada nije bas, cini mi se da je to zato sto je pusten 24 sata na dan... prvih dana kad je stigao radi kastracije je morao biti odvojen od Andje a time i zatvoren u kavezu, ali je bio povremeno pustan i cim bih mu otvorila kavez, iskoci i luduje po sobi (dobro, bila je i tu i cura pred kojom se morao pokazati :D )... sada najvise vole horizontalu, a sve sam im prilagodila, i tepihe i kauc i tunel i igracke... ali ih nezanima nista... sad samo nekada kasno navecer projuri 2-3 puta po sobi i legne... i meni to fali...dok andja pokusava plesat al guzara neuspjeva dignut guzicu od poda, samo joj prednji dio kao "zaplese" :P ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ms_zeka » ned srp 10, 2011 11:58 am

da se pohvalim- zeko je ponovno zaplesao:)
rondao je nešto u sobi pa sam išla provjerit šta izvodi i našla sam ga na krevetu.. kad me vidio uputio mi je "onaj pogled" i pretvorio se u malu raketu, zaplesao nekoliko puta i skakao ko lud, ja sam se rastopila!! :belj:
ms_zeka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Jura » ned srp 10, 2011 12:43 pm

moj divlja na tepihu, kauču i krevetu, ali kad zagazi na pločice ili parket odmah uspori ili se razbije. :blink:
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ms_zeka » sub srp 23, 2011 1:56 am

istina, očito im podloga igra najveću ulogu oko plesa :P
ms_zeka
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » sub srp 23, 2011 19:30 pm

Lola je zecoplesirala samo jedan jedini put (Simba zna :wink: ) otkad ju imam, dok nije došla u Novsku. Ograđena livada i tako to, i Lola sa svojih 4, 5 godina postade prava balerina. Svaku večer ju gledamo i uživamo :) Roflo standardno, on pleše i na parketu, nema veze što se razbije svako malo, uopće ne bira. :lud:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pupy25 » sub tra 28, 2012 15:39 pm

Jel je normalno da kunić uopće ne zecoplesira? Ni na tepihu ni na travi, ni na krevetu... :huh:
slika slika
Pupy25
Zečić
Zečić

PostPostao/la mirta » sub tra 28, 2012 17:36 pm

moji isto svakodnevno plešu,ali kad njihov 'stage' ode na pranje..dok se osuši i vrati na pod nema plesa. :P
mirta
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lu-Lu » sub tra 28, 2012 17:44 pm

Pupy25 je napisao/la:Jel je normalno da kunić uopće ne zecoplesira? Ni na tepihu ni na travi, ni na krevetu... :huh:

Mojoj je dosta trebalo da se prilagodi kad je dosla sa prvim zecolesom nas pocastila tek prije mjesec,dva.Tako da ako je zeko dosao skoro mozda je to razlog :wink:
Inace moja od tad nas pocasti skoro svako vece zecoplesom,ja se rasttopim........... :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11: :zekoo11:
So,you wont adopt,because you want to know where your pet come from-
We all come from the same place,
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub tra 28, 2012 20:25 pm

Damir je čudan po tom pitanju...10 dana ništa i onda mi doslovno skače po glavi dok spavam i radi ono s glavom kao da je lud hahahahahaha onak drma na stranu...to je njima kao i nama...nisi svaki dan raspoložen za party...reagiraju i na osobe...Damir od kada smo se preselili jako voli baku...razlog ne znamo...žena ga nikad nije uzela u ruke (alergija na dlaku) i općenito izbjegava životinje zbog zdravlja...ali čim čuje njen glas je lud pleše i skaće i njoj pod noge...valjda ton glasa ne znam :blink: Tako da tko zna što je...ako je do tepiha kupi onu krpenjaču...mislim da te tako zove...imaš ih za 15 kn a nije grubo i moj zeka je jako voli...zna se cijeli umotati u to :D :zeko7: :zeko7: :zeko7:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan