Branimir :)

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Branimir :)

PostPostao/la zipenzim » uto sij 22, 2013 18:19 pm

Pozdrav svima ja sam Branimir :blush:
Kod sadašnje gazdarice sam došao u subotu. Prijašnji gazde su me ostavili u kutiji uz objašnjenje da se ne žele brinuti za mene i nek budem nagrada na tomboli. Gazdarica je dugo željela zeku a kako joj se sreća nasmješila dobila je mene. Vrlo sam znatiželjan zeko iako me i najmanji šum prestraši pa se odmah stisnem i zaboravim što sam htio prije toga. :hm: Obožavam mrkvicu i brusnice, a naranča mi nije baš najdraža. Polako se sprijateljujem s gazdaricom, svako malo joj pronjuškam ruke i gledam ju velikim plavim očima u nadi da će mi dati nešto slatko. Volim rondati po kavezu cijelu noć a onda se ujutro izležavat.
slika

slika

slika
zipenzim
Kunić
Kunić

Re: Branimir :)

PostPostao/la malisa.simba » uto sij 22, 2013 18:39 pm

ajme divan ti je!! ova njegova bijela šapica me osvojila, ma mene svi ovnoliki osvoje na prvi pogled..baš je krasan zeko, vidi se da će biti prava mala mazica :zeko8:
ukoliko još nisi pročitaj si ove linkove viewtopic.php?f=6&t=10 i viewtopic.php?f=6&t=246 pa da ti maleni bude zdrav još mnoooogo godina :D
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zipenzim » uto sij 22, 2013 18:47 pm

hvala :) mene su osvojile njegovih 5 bijelih dlaka iza na vratu :D
pročitala sam za prehranu, zasada je na povrću, peletama i malo voća, ali jako malo. uskoro idem u slavoniju kod bake a ona drži zečeve i ima puno sijena pa ću uzet od nje jer sam sigurna da je domaće, nije špricano i iz njene bašće
zipenzim
Kunić
Kunić

PostPostao/la malisa.simba » uto sij 22, 2013 19:39 pm

domaće sijeno obožavaju, požuri ga nabaviti trebalo bi im biti 24 sata dostupno. prehrana im je puuuuno sijena i maali dodaci povrća i voća te peleta i nešpricanih grančica. :)
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » sri sij 23, 2013 6:25 am

Mnogo ti je sladak zveko :luv: :luv: :luv: i meni se puno svidja njegova bela sapica i taj beli deo preko njuskice, ma sav je presladak, micko mali , poljubi mi ga milion puta umesto mene :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la klempić » sri sij 23, 2013 19:56 pm

kako ga su ga samo mogli ostaviti :belj: ima sreću da ima takvu gazdaricu koja će ga paziti i maziti :zeko5: koliko god mu pažnje i ljubavi daš,vratit će ti duplo :luv: puse za tvog Branimira :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahuljica_Ri » sri sij 23, 2013 20:32 pm

Bože, kako je sladak, rastopila sam se kad sam ga vidjela.. :luv: :luv: Tko bi ostavio takvu slatkicu.. Ima prekrasne plave oke :zeko3: :zeko3:
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zipenzim » sri sij 23, 2013 23:42 pm

hvala :), ni meni nije jasno kako ga netko može ostaviti, ma kako netko može bilo koju životinju ostaviti...
znam da će ovo vjerojatno zvučat kao entuzijazam mladog vlasnika zeke al eto... nije me bilo danas cijeli dan doma (faks+posao) i kad sam došla razveselio se, barem si ja tako tumačim :P , skočio je sa šapicama na kavez i odmah mi njuškao ruku. još kad sam mu dala sijena koje je danas došlo oblizavao se. da mu bude zanimljivije sam izdubila rolu od papira za ruke brisat i svaku rupu napunila sijenom. i sad on to vrti ko blesav, malo jede iz jedne rupe malo iz druge, ni sam ne zna kaj bi sa sobom :zeko7:
imam i još jednu dobru vijest... bonny, naša kujica zlatnog retrivera, se danas ušuljala u sobu dok je seka čistila branimiru kavez a on je trčkarao po sobi. rekla je da se bonny ušuljala u sobu i mahala repom ali da mu nije prilazila a on se nastavio glupirati, nije se ni preplašio ni ništa. kratko je to trajalo al opet nadam se da je dobar znak
zipenzim
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » čet sij 24, 2013 6:42 am

Epa super drago mi je da ti zeko ukazuje poverenje :zeko8: i da se prestaje plasiti , micko mali puno mi ga poljubi :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la klempić » čet sij 24, 2013 22:17 pm

vidiš da je Branimir sretan,tko zna kako su se ponašali prema njemu prije :hm: puse i jako mi se sviđa njegovo ime,baš mu pristaje,poseban je :luv:
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » čet sij 24, 2013 23:25 pm

zipenzim je napisao/la:bonny, naša kujica zlatnog retrivera, se danas ušuljala u sobu dok je seka čistila branimiru kavez a on je trčkarao po sobi. rekla je da se bonny ušuljala u sobu i mahala repom ali da mu nije prilazila a on se nastavio glupirati, nije se ni preplašio ni ništa. kratko je to trajalo al opet nadam se da je dobar znak

svejedno nadgledaj njhovo upoznavanje
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zipenzim » pet sij 25, 2013 18:56 pm

klempić je napisao/la:vidiš da je Branimir sretan,tko zna kako su se ponašali prema njemu prije :hm: puse i jako mi se sviđa njegovo ime,baš mu pristaje,poseban je :luv:

ti si prvi/a koji je to reko, svi me pitaju zašto Branimir, ima li to neko dublje značenje i ostalo.

altan je napisao/la:
zipenzim je napisao/la:bonny, naša kujica zlatnog retrivera, se danas ušuljala u sobu dok je seka čistila branimiru kavez a on je trčkarao po sobi. rekla je da se bonny ušuljala u sobu i mahala repom ali da mu nije prilazila a on se nastavio glupirati, nije se ni preplašio ni ništa. kratko je to trajalo al opet nadam se da je dobar znak

svejedno nadgledaj njhovo upoznavanje

nadgledamo, zasada se nisu opet sreli, a i stara i seka znaju koliko moraju pazit na to jer znamo mi da ona njemu neće ništa ali ona je ko dijete.
zipenzim
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bijou » pet sij 25, 2013 19:34 pm

Jooj koje okice!!!
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Pahuljica_Ri » ned sij 27, 2013 15:30 pm

Meni se isto sviđa Branimir, baš mu pristaje! :luv: Predivan je, duša mala! :zeko3: :zeko3:
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lori7 » ned sij 27, 2013 19:00 pm

na ovoj prvoj fotki je famozan, taj začuđeni pogled s boka raširenih plavih okica, ma slatkec mali :zeko3: prekrasan je
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

Sljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan