Napredak Donattella...:)

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Napredak Donattella...:)

PostPostao/la donattello » sri sij 20, 2010 20:25 pm

Ljudi presretna sam.Ispričavam se ako sam nepotrebno otvorila temu,ali Don se počeo jako privikavati.Skače okolo,jurca,prava mala jurilica,skače na jastuk trosjeda(koji sam stavila na pod),a kad iznenada uđem u boravak,ovaj se preplaši,i počne jurcati i bum u kavez,i sve preokrene kraj sebe :D baš sam sretna,prvi put sam ga vidjela da se ispružio ispod stolića(više on i taj stolić,zaljubljeni su jedan u drugoga :D) i odmarao nožice,koje je elegantno pružio :D da se maziti,ali ne puno,stalno me gricka,recimo ja sjedim na jastuku,prekrivenim pončom,i ovaj uhonja dođe,i skoči kraj mene,i grebe me po leđima da se ja pomaknem naprijed,mislim gospodin bi htjeo proći da vidi šta ima :D njuška me non stop,a kad sam mu napravila platu,sa liščem peršina,i narezanim kolutićima mrkve,i mašnicom od sijena,bez frke je izletio van iz kaveza i navalio na obrok,ali sam mu ja podmetnula pod ona vratašca nekakvu kockicu i još kamen za glodanje,pa je imao pladanj u kavezu,jer mu se nije dalo više izaći.Evo,jedna vijest,dobrodošli su savjeti za privikavanje,kritike i sve drugo :D
Zadnja izmjena: donattello; čet sij 21, 2010 12:08 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

Re: Privikava se!!

PostPostao/la tinka » čet sij 21, 2010 9:22 am

baš mi je drago zbog tvog zečića... :zeko1: :zeko8:
tinka
Super Zek
Super Zek

Re: Napredak Donattella...:)

PostPostao/la donattello » čet sij 21, 2010 12:16 pm

21.01.2010.

Jučer navečer sam se pružila na Donov jastuk od kauča,pa se on nije snašao kako da se popne na isti,pa sam ga nagovarala: "Na leđa,ajde preko leđe mi pređi.Ne boj se!" Ali kako sam prije ležala na boku,skočio mi je na bok,i skočio iza mene na jastuk.I ja gledam ma sigurno se neće usuditi..kad ono hopla skočio mi je na leđa!I tako je cijelo vrijeme skakutao na moja leđa,što je meni jako pasalo,kao masaža,a i lijepo se osjećam kad ovaj skače po meni.Onda sam prvi put vidjela njegov zecoples.Ako je to bio zecoples.Počeo se naglo,hiperaktivno,i brzo okretati,tj. poskoči i okrene se,pa je trčao okolo(jaako brzo),pa je preskakivao svašta,ali se najviše okretao,trzao,i onako trči trči trč,stane,odbaci se(skoči) par cm naprijed i nastavi trčati!Ja sam u sedmom nebu,sad je,eto,u kavezu,malo leži,ali jučer.....dala sam mu svoju plišanu svinju,a ovaj mali odmah okrenuo svinju na trbuh,njuškao svinji guzu(haha) i grizao joj repić,ja okrenem glavu,pogledam u njega i oči mi ispadnu.On se brzinom vjetra trese nad svinjom(da mi prostite seksa),a repić(njegov) maše maše uf..ja vjerovt nisam mogla,a od šoka sam pljesnula rukama a ovaj je prestao i legao da se odmori.Onda,kako sam čula da nekada ženke maze glavom mužjaka jer žele da ih ljubi,ovaj je bez beda ljubio svinju,nije htio prestati,a mene neće,meni ne želi dati pusu,pa sam se naljutila i na svinju i na njega i iz ljubomore bacila svinju na kauč :ljut: :ljut: No dobro ajd... baš sam sretna kako napreduje,jučer je papao prvi put korijen perčina,ogulila sam ga i osušila(zamotala u kuhinjski papirnati ručnik i stisnula jako),baš je uživao,evo idem mu opet napraviti "platu" sa zelenišem,staviti ću mu peršina,mrkvice,lišće peršina i još šta nađem,imam isprintan cijeeli zeko jelovnik,na 6 strana :):) Bokić!
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mrvica » čet sij 21, 2010 15:19 pm

Pa ovo su diiivne vesti :) :) :)
Jaaako mi je drago sto Don tako lepo napreduje i videces, bice on uskoro prava maza :) samo polako, nastavi to vase druzenje i on ce steci potpuno poverenje u tebe :)

Super ste, oboje :zeko3:
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » čet sij 21, 2010 20:01 pm

Mrvice,rekla sam ti ja...samo sam trebala uvjeriti mamu da ću uvijek brinuti o njemu i da ću ja biti odgovorna za njega :zeko8: Sada je opet tamo u prostoriji,hrcak ga je se zazelio,prijatelj mu je na dva dana otisao,a kada napravimo ja i brat veeeliku gajbu,naravno,i hrcak ce biti u svom kavezicu u Donovoj gajbi,jer ne mogu ostaviti Lili da bude u toj prostoriji,uf...U subotu i nedjelju ce don biti kod nas,pa opet ide natrag,znaci,dva dana u kucu,pa dva dana tam,dva dana u kucu,dva dana tam :D Danas kad sam dosla iz skole poceo mi je grickati uho i lizati me po kosi :D
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » pet sij 22, 2010 16:49 pm

22.01.2010.

Donattello opet pleše :D ne znam dal je to zecoples,ali onako zajuri se i stane naglo,zatrči se brzo i stane,pa se trzavo okreće,ko da ga nešto smeta pa onako trza,poskakuje,skočio je u zrak da ja nisam mogla vjerovati!Cooky vidite tu kako je cooky skočio u zrak prije no što je skočio na trosjed(nadam se da se Lady Stardust ne ljuti),tak i Donny poskakuje :D Blixa zecoples evo ovako se on ponaša,kao Blixica :D Ja sam u sedmom nebu,ali kad se zatrči i krene se u jurcanju provući ispod letve na stoliću,tek do pola se provuće i stane naglo...Pusa svima!
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » pet sij 22, 2010 18:44 pm

Moj Donny odrasta..on lijepo leži na tepihu,pružio se,onako nogice lijepo izvalio,kad ono nešto tanko roskasto,a njemu među nogama..ja zinila...dada,"ono" mu se spustilo,a kad sam ga išla okrenuti da vidim jel ima nakupina u otvorima(žlijezdama) nije htjeo,počeo se grebati i pobjego je u kavez :nowink: :nowink:

BTW: Zna netko gdje mogu kupiti onu travu što se posadi da kunići jedu?
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Charlie » pet sij 22, 2010 20:36 pm

u pet shopu
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la donattello » pet sij 22, 2010 21:11 pm

u temi upoznajte donattella mo
ete pročitati groznu vijest(slike,filmići i priče)
donattello
Zekonja
Zekonja

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan