Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

zekili je napisao/la:svakom zekacu se zlijezde moraju redovito pregledavati i cistiti..to nije komplicirano i traje svega par minuta, jedan drzi, drugi cisti
Mozda kada bi je ti, vini, zeko jurica, lady i simba drzali a ja cistila... mozda bi nekada i uspjelo
Toby je vec druga prica...
Iako sam i ja panicarila radi Tobija, jako je jednostavno, samo moras biti pazljiv, kao da sebi nesto vadis u oku 

do sad sam uglavnom pitao što zecovi vole, a sad me zanima postoji li nešto što im je izracito odbojno?

D
zekili je napisao/la:da to je tako individualno, neki obozavaju grist sve zivo, a neki mogu lezati na gomili kablova bez ikakvog interesa
znam da su ljudi mazali sa spekom, no nisam na kraju pratila jel bilo kakvih rezultata..
a mozda bolje da voli grist i trosit zubiceD
Hvala Bogu moja nece ni kablove i nista, bila je malo nacela gajbicu (drvenu), no stavila sam joj punoo grancica jabuke i sad to stalno gricka pa ju ne zanima gajbica. (A bila sam ja mazala jednu stranu s malticom [nju mrzi], ali nije puno pomoglo jer je onda nacela drugu stranu...)Sve u svemu, lakse ti je da ju zabavis necim drugim nego da ti kuca smrdi na slaninu itd. Pa najbolje poslusaj sigin savjet... 

zekili je napisao/la:znam da su ljudi mazali sa spekom, no nisam na kraju pratila jel bilo kakvih rezultata..

.
.

za sad bez greške koristi svoj wc i ne piša nigdje drugdje osim na tu plahtu.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.