Čuvanje kunića - rasprava

Kupujete, poklanjate, mijenjate..ili želite nekoj drugoj životinji pronaći pravi dom?

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la zekili » pet pro 21, 2007 23:24 pm

Lela dobro si uocila ;D
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la siga » čet srp 10, 2008 21:56 pm

Di na kraju možemo ostaviti zvekana na čuvanju, a da usput dobijemo i nekakve savjete (npr. da li se dobro brinemo o njemu, da li ga pravilno hranimo i sl.).
Prošlu godinu smo slučajno naišli na nekakvu kliniku koja usput i čuva male ljubimce. Samo to nam je daleko :sad:
Ne volimo ga ostaviti po sistemu "samo neka preživi" volimo da nam je sretan :D
Ili ako bi netko pričuvao našeg, a mi njihovog uhatog, to je isto prihvatljivo.
On je inače jako dobar zvekan i star je godinu i 10 mj.
siga
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » pet lip 05, 2009 8:03 am

Naišla sam na ovaj članak, nije vezano za kuniće, ali mislim da je informacija dobrodošla, pa proslijeđujem

http://www.net.hr/vijesti/radna/page/20 ... tml?pos=n3
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet lip 05, 2009 8:12 am

samo bih naznacila da svakako kunica nemojte ostavljati ljudima koji nemaju iskustva, ako idete na duze vrijeme - bitno je da osoba zna sve u slucaju nekih kriznih situacija i da bar zna osnovne stvari o vasem kunicu. Zato mislim da (za podrucje Zg-a i okolice) posto imamo i Lilo i Renatu da postoje kapaciteti dovoljni da svaki dlakavac bude zbrinut.

Za peseke i mace je ipak druga stvar, naravno, ali ja bi pesa sa sobom vodila svuda, oni se vise vezu za osobu nego za prostor za razliku od maca
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anek » pet lip 05, 2009 8:28 am

Ja svoje ostavljam kod Lilo! :)
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Megy » pet lip 05, 2009 8:33 am

Moj ide ili samnom ili kod ujaka....strah me samo da se nece onda htjet vratit...hehe....
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » pet lip 05, 2009 8:35 am

zekica_poopy je napisao/la:samo bih naznacila da svakako kunica nemojte ostavljati ljudima koji nemaju iskustva, ako idete na duze vrijeme - bitno je da osoba zna sve u slucaju nekih kriznih situacija i da bar zna osnovne stvari o vasem kunicu. Zato mislim da (za podrucje Zg-a i okolice) posto imamo i Lilo i Renatu da postoje kapaciteti dovoljni da svaki dlakavac bude zbrinut.

Za peseke i mace je ipak druga stvar, naravno, ali ja bi pesa sa sobom vodila svuda, oni se vise vezu za osobu nego za prostor za razliku od maca

Naravno, to je i moje mišljenje. Ja, kad bih išla negdje na duže, bi moje vozila u ZGB kod Lilo ili Renate. Da imam psa on bi išao sa mnom, a i maca - osim u slučaju da zaista nije situacija. Link sam stavila jer je općenito o ljubimcima (baš svim vrstama), pa samo da se ima informacija, za slučaj potrebe.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » pet lip 05, 2009 8:41 am

Moja banda ima rezerviran apartman kod Lilo - ali mi smo familija tak da nas ''nemre'' odbiti :D :D
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lilo » pet lip 05, 2009 18:49 pm

Lady Stardust je napisao/la:Moja banda ima rezerviran apartman kod Lilo - ali mi smo familija tak da nas ''nemre'' odbiti :D :D
I ove godine imaju namjeru žderačiti kupine i maline?Na tanjuriću bijelom ovalnom...servirano uz žutu mrkvicu sa zelenim listićima mente!Praščići razmaženi... ;D
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

Prethodna

Natrag na Oglasi i sve ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan