Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
maky&zagy je napisao/la:Razgovarala sam ja s dr.Lolje i on mi je rekao da kastracija nije potrebna ukoliko on nije agresivan i ne radi štetu sebi ni pokućstvu.
maky&zagy je napisao/la:Ali za zenku je taj zahvat puno potrebniji jer se tiče i njenog daljnjeg zdravlja , dok muškić nema opasnosti od oboljevanja zato što nije kastriran , a Zagy je jako pitom i socijaliziran i nema potrebe da ga izlazem anesteziji zbog kastracije jer očekuje ga , pitanje je dana, anestezija zbog kutnjaka. Ja bih voljela da ima i potomstvo , no zivim u stanu tako da je to nemoguće. Uh , zašto ne izmisle kontracepciju za te male "sexualne manijake".
maky&zagy je napisao/la:Ali za zenku je taj zahvat puno potrebniji jer se tiče i njenog daljnjeg zdravlja , dok muškić nema opasnosti od oboljevanja zato što nije kastriran , a Zagy je jako pitom i socijaliziran i nema potrebe da ga izlazem anesteziji zbog kastracije jer očekuje ga , pitanje je dana, anestezija zbog kutnjaka. Ja bih voljela da ima i potomstvo , no zivim u stanu tako da je to nemoguće. Uh , zašto ne izmisle kontracepciju za te male "sexualne manijake".
altan je napisao/la:maky&zagy je napisao/la:Ali za zenku je taj zahvat puno potrebniji jer se tiče i njenog daljnjeg zdravlja , dok muškić nema opasnosti od oboljevanja zato što nije kastriran , a Zagy je jako pitom i socijaliziran i nema potrebe da ga izlazem anesteziji zbog kastracije jer očekuje ga , pitanje je dana, anestezija zbog kutnjaka. Ja bih voljela da ima i potomstvo , no zivim u stanu tako da je to nemoguće. Uh , zašto ne izmisle kontracepciju za te male "sexualne manijake".
Pa valjda ga mogu odmah i kastrirat kad mu skracuju kutnjake..inace nije istina da kod muskih nema opasnosti..moja Altan je imao tumor testisa, na srecu benigni..i losa je ideja imat nekastriranog muzjaka i steriliziranu zenku jer cu ju stalno maltretirat i bit ce isfrustriran, a ona izmucena..
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.