Već neko vrijeme gledam različite postove na ovom forumu i prvo vam moram reći da je stvarno prepun vrlo korisnih informacija

E sad, kad je to rečeno, moje isprike unaprijed ako već negdje postoji odgovor na moje pitanje, ali ga jednostavno nisam uočila...
Stvar je sljedeća... Prije mjesec dana sam konačno uspjela nagovoriti muža da nabavimo kunića (uhvatila ga na prepad

Zna i po pola sata ležati na leđima u mom krilu i samo spavati (ili kratkim trzajem šape dati mi do znanja da nastavim češkati, ako se slučajno zaboravim), prati me u stopu gdje god krenem u stanu, a uspjele smo se dogovoriti i oko puštanja vani kada smo na vikendici (naravno, ima lajnu da ne bi bilo... ali ženska samo hoda za mnom, malo prošeće po livadi i bašči - i naravno pojede taman nikli peršin, pa si onda malo prilegne pod borom)
Sve u svemu, vrlo mirno i druželjubivo stvorenje (naravno, uz povremeno skakanje u zrak i jurnjavu po stanu radi rekreacije

Ono što mene muči u ovom trenutku je što sam ju odlučila sterilizirati prošli tjedan jer joj u nekonm trenutku želim nabaviti i društvo (samo još malo moram nagovarati dragog)
Vrlo brzo nakon sam shvatila da ideja s ovratnikom neće funkcionirati i sada mi samo stoji doma, a upotrijebila sam čarapu kojoj sam napravila proreze za noge (da se ne bi srolala) i sad zeko hoda obučen po stanu - ok to podnosi (u subotu vadimo konce) i samo tu i tamo poželi sve počupati, ali brzo ju prođe
U par navrata sam joj skinula tu čarapu (i zamijenila drugom) da se cura malo provjetri i počešljala ju usput, ali svejedno je siroče počela "malo se osjetiti" jer se ne može čistiti
Jedini način da držim ju bez toga nešto duže vrijeme je da ju pustim da mi se na krilu izvali na leđa, ali onda se opet ne čisti... ako ju ostavim odmah krene na šavove (ne mogu je 30 sek pustit iz vida)
E sad, konačno dolazim do pitanja... Mislite li da bih ju trebala okupati nakon skidanja šavova ili da ju pustim u nadi da će se nekako uspjeti sama očistiti od "valjda ustajalosti"?
Samo da napomenem da sam joj već jednom morala kupati, ali samo noge (i u običnoj vodi) jer je gospođica odlučila sa mnom preorati povrtnjak pa je nakupila blata na šapama da je od crne postala glineno smeđa - to joj je bilo skroz ok i bez problema je prošlo (jedino fen nije došao u obzir pa sam tufkala dobrih pola sata sa ručnikom)
Hvala unaprije na svakom odgovoru!