Domaće sijeno

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Domaće sijeno

PostPostao/la virion » sri vel 08, 2012 2:07 am

Inace je pozeljno izbjegavati sve moguce poslastice, a tako i biskvite iz PCa i slicno. Sijeno i kvalitetna hrana iz pet shopova su dovoljni, s ostalim se stvarima ne isplati riskirati.
slika
slika
virion
Zečić
Zečić

PostPostao/la Stewart » sri vel 08, 2012 2:17 am

Sad se stvarno nadam da mu neće ništa biti i da će narasti u velikog zekonju iako je ko beba jeo kolače.
Stewart
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » ned lip 03, 2012 19:47 pm

Baka je donjela sijeno s vikse, ali ga je naravno ostavila 2 dana u autu na plus 400 i navlazilo se..ja sam ga sad rasprostrejla po stolu i stavila da se susi pa me zanima jel ono jos uvijek dobro?..ne cini mi se pljesnjivo
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mixazeko » ned lip 03, 2012 21:00 pm

ako nije budjavo onda je uredu. Nama se 2 puta navlazilo seno jednom se osusilio i bilo je potpuno normalno a drugi put smo morali da ga bacimo
Mixazeko

PostPostao/la ars » uto lip 05, 2012 13:23 pm

altan je napisao/la:Baka je donjela sijeno s vikse, ali ga je naravno ostavila 2 dana u autu na plus 400 i navlazilo se..ja sam ga sad rasprostrejla po stolu i stavila da se susi pa me zanima jel ono jos uvijek dobro?..ne cini mi se pljesnjivo

Zna se to i meni desit s našim domaćim, neće mu bit ništa ako se dobro osuši i prozrači kak spada. Al pod uvjetom da nije baš jako bilo usaftano jer se onda možda mogu neki mikroorganizmi javit, znaš da je meni Roflo imao alergiju na sijeno jednom (ne naše, doduše)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » uto lip 05, 2012 14:59 pm

Ok. hvala. Dala sam im nakon sto sam ga dobro prosusila i cijelog izsnjofala, ali nisu bas odusevljeni :sad:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » uto lip 05, 2012 16:57 pm

evo informacija za one koji mozda neznaju kako do domaceg sijena: na velikim vikend trznicama ima ljudi koji u kamionima dovoze bale domaceg sijena, naravno ja balu nisam mogla ponijeti pa sam se dogovorila sa jednim covjekom da mi iduci vikend donese jednu vrecu sijena da zekonje probaju svidja li im se, objasnila da mi je to za zecove i rekao covjek: nema problema, znam ja koje vama sijeno treba. i stvarno prosli vikend ja otisla, a on vec spremio jednu veliku vrecu sijena, i andja i tobi se dave u njemu. rekao je da za ubuduce nema problema, donosit ce mi uvik, samo nek mu javim vikend prije da on to moze spremit u vrecu, jer je nezgodno na trznici raskopavat balu sijena.

pa se raspitajte malo... nevjerujem da u zagrebu nema neka velika trznica na kojoj vikendom se prodaje svega i svacega, a cijela bala sijena od 20 kg kosta 20 kuna ili manje... covjek cak nije htio nista ni uzet za ovu vrecu sijena, no naravno da sam mu platila...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bijou » uto lip 05, 2012 21:59 pm

Znate li ima li gdje u Rijeci i okolici za nabaviti domaćeg sijena?
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » uto lip 05, 2012 22:40 pm

Odite na oglase....ja sam ga trazila isto jako dugo i otvorila sve moguce oglasnike na netu i nasla jako brzo. Znam da je jedna cura nedavno iz Rijeke rekla da koristi domace sijeno koje je preko oglasnika nasla u okolici ali da me ubijes nemogu se sjetit nicka,mislim da je IV@N@ zapravo sam poprilicno sigurna,posalji joj poruku pa pitaj,ako je ona,di ga je nabavila.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lu-Lu » sri lip 06, 2012 7:37 am

Evo ja sam napokon nasla domace sijeno kod jedna zene.I stvarno ga vise jedu,prvo je donjela kesu samo da probaju i zacas je nestala!Tako da im od sad uzimam domace. :)
Ko jos nije nasao domace sigurno ima neko ko ima domace samo malo potraziti...... :wink:
So,you wont adopt,because you want to know where your pet come from-
We all come from the same place,
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Bijou » sri lip 06, 2012 10:55 am

sanjita hvala!
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » sri lip 06, 2012 11:08 am

Ja sama susim seno ali s obzirom da u mom dvoristu nema macin rep onda kupujem i u pethsopu pa kombinujem. Zeko vise voli ovo
koje ja susim ali i obozava macin rep tako da mu ne mogu to uskratiti. :)
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri lip 06, 2012 18:37 pm

Dakle guzice nece jest to sijeno..ne znam jel mu sta na kraju bilo ili samo izmisljaju ili su predugo bili pusteni pa im se gospodi nije islo jest, ali sam sad dala ostatak kupovnog domaceg i to su jeli..derista..sad cekam novu turu s vikse..nadam se da joj baka nece nesto i ovaj put napravit :rolleyes:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lilo » pet lip 08, 2012 15:19 pm

ipak se pokvarilo....oni pametni pa nece..
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la altan » pet lip 08, 2012 19:07 pm

Lilo je napisao/la:ipak se pokvarilo....oni pametni pa nece..

a fakat ne djeluje..makla sam ga, al ga jos nisam imala srca bacit..ni ne smrdi ni nis..a Nairo nece ni ovo novo s vikse..dode mi da ga zadavim..nakraju cu morat guzici ipak kupit sijeno pokraj svojeg domaceg :lud:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan