Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina
Dragon je napisao/la:Ne razumijem zasto uopce ocekujete pomoc od skupine debila poput prijatelja zivotinja?
Njihov aktivizam se svodi da svako malo slave dan zivotinja, dan kitova, dan trave i da se tu i tamo zatvore u kavez, prosecu goli, legnu i glume meso.
Sve što oni zapravo rade jest promoviranje vegetarijanstva nadasve glupim nacinima, niste ljubitelj zivotinja ako jedete meso?
Jesu li oni ikoga ikad spasili?
Serem se na tu udrugu.
A sto se tice ulicnog sviraca, tu nitko nece pomoci.
Nije policiju, novine, idiotne prijatelje životinja briga za to.
Jedino sto se moze jest popricati s njim i ustvrditi kako sad postupa s njima i ponuditi mu eventualno pomoc, tipa hrana za zeku, vitamini i slicno.
Mozda mu se moze stati na kraj drugim putem, ima li dozvolu za sviranje na javnom mjestu? Mada nisam siguran jesu li potrebne.
Da ga se i prijavi za narušavanje reda i mira, uvijek se moze preseliti na drugu lokaciju. Nece njemu policija nista, tek mu mogu dati koju kunu.
Ne mozete spasiti svaku zivotinju.
zekica_poopy je napisao/la:ja budem se slozila s dragonom, a prijatelji zivotinja su vise puta kontaktirani radi tog ulicnog sviraca.
sjecam se scene kada su oni stajali par metara od njega i "zalagali" se za spas kitova na novom zelandu![]()
oprosti, ali po meni su oni besmislena udruga koja spasava "tamo neke" zivotinje dok pred njima stoji zivotinjica koju zbilja mozda i mogu spasiti.
a i ono zatvaranje u kaveze i sta ja znam sta, oprosti, ali oni sve sto rade je navlace sprdnju na sebe.
zekica_poopy je napisao/la:ja budem se slozila s dragonom, a prijatelji zivotinja su vise puta kontaktirani radi tog ulicnog sviraca.
sjecam se scene kada su oni stajali par metara od njega i "zalagali" se za spas kitova na novom zelandu![]()
oprosti, ali po meni su oni besmislena udruga koja spasava "tamo neke" zivotinje dok pred njima stoji zivotinjica koju zbilja mozda i mogu spasiti.
a i ono zatvaranje u kaveze i sta ja znam sta, oprosti, ali oni sve sto rade je navlace sprdnju na sebe.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.