Sutra ujutro u 8 idemo kod veterinara, tamo cemo dobiti sve upute i pustiti nasu veliku ljubav. Sterilizacija bi trebala biti oko 12ipo, 13. U transporter ide njezin najdrazi rucnik i njezin heklani zeko, da mi ne bude sama. ( Inace spava sa tim zekom..). U planu imamo poslusati sta nam Henri ( vet.) kaze i doma onda tako i pripremiti. Sve deke cu joj oprati, dezinficirati gajbicu, staviti joj pelenu na dno, pripremiti friske vode i hranu koju cemo joj ponuditi kada se pjobudi.
Za danas imam u planu oprati sve rucnike (koje jos nisam) i kupiti pelene, kupiti dvije bocice vode od pola litre, pocesljati je i malo urediti da ne ide neuredna kod veta ( kupili smo jucer furminator - 270kn! ufff skupo!!! ),
zatim cemo je pomaziti i igrati se s njom koliko god mozemo da nam bude hepi!.. Dobiti ce danas i grancice od jabuke sa sela..
Ona je trenutno u fazi zecoplesanja po cijelom dnevnom boravku, leti preko kauca, mene, stolica, pa ode pisati, pa ponovno preleti sve, pa si ode nesto pojesti i tako.
Ja sam u predinfarktnom stanju jer me jako jako strah, strah me da je necu znati cuvati i paziti na nju, da ce mi promaknuti nesto i da ce se sve zakomplicirati! Tako je malena i krhka, obozavam ju, pa zivot mi je promjenila na bolje i bila je tu kad mi je bilo najgore. Najvise me muci sta je moram ostaviti tamo u 8 ujutro i cekati tako dugo. Decko mi kaze da se dobro obucem jer mu se sve cini da cu ja prosjediti ispred ambulante dok me Henri ne nazove da je gotovo i da mozemo po nju. Razmisljam si da bi bilo pametno da Henri dragog zove a ne mene, jer ja se od straha nebi mogla javiti na telefon. Razmisljam si sada dok se mazimo nas dvije, zasto joj to radim? zasto je mucim? A znam da je to najbolje za nju.. Tesko je ovo..