Sutra ujutro u 8 idemo kod veterinara, tamo cemo dobiti sve upute i pustiti nasu veliku ljubav. Sterilizacija bi trebala biti oko 12ipo, 13. U transporter ide njezin najdrazi rucnik i njezin heklani zeko, da mi ne bude sama. ( Inace spava sa tim zekom..). U planu imamo poslusati sta nam Henri ( vet.) kaze i doma onda tako i pripremiti. Sve deke cu joj oprati, dezinficirati gajbicu, staviti joj pelenu na dno, pripremiti friske vode i hranu koju cemo joj ponuditi kada se pjobudi.
Za danas imam u planu oprati sve rucnike (koje jos nisam) i kupiti pelene, kupiti dvije bocice vode od pola litre, pocesljati je i malo urediti da ne ide neuredna kod veta ( kupili smo jucer furminator - 270kn! ufff skupo!!! ),
zatim cemo je pomaziti i igrati se s njom koliko god mozemo da nam bude hepi!.. Dobiti ce danas i grancice od jabuke sa sela..
Ona je trenutno u fazi zecoplesanja po cijelom dnevnom boravku, leti preko kauca, mene, stolica, pa ode pisati, pa ponovno preleti sve, pa si ode nesto pojesti i tako.
Ja sam u predinfarktnom stanju jer me jako jako strah, strah me da je necu znati cuvati i paziti na nju, da ce mi promaknuti nesto i da ce se sve zakomplicirati! Tako je malena i krhka, obozavam ju, pa zivot mi je promjenila na bolje i bila je tu kad mi je bilo najgore. Najvise me muci sta je moram ostaviti tamo u 8 ujutro i cekati tako dugo. Decko mi kaze da se dobro obucem jer mu se sve cini da cu ja prosjediti ispred ambulante dok me Henri ne nazove da je gotovo i da mozemo po nju. Razmisljam si da bi bilo pametno da Henri dragog zove a ne mene, jer ja se od straha nebi mogla javiti na telefon. Razmisljam si sada dok se mazimo nas dvije, zasto joj to radim? zasto je mucim? A znam da je to najbolje za nju.. Tesko je ovo..

oni to osjete.
Ljubimo je...

sretna sretna sretna! Jedva cekam da je vidim.. Znaci da se vec probudila! Javimo se kad se ugodno smjestimo doma!

veliki pozdrav maloj hrabrici !!