Duje

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Duje

PostPostao/la bibika » čet lip 02, 2011 8:36 am

sinoć sam, oko 22 sata ovdje napisala obavijest da je Duje otišao zauvijek nakon jednomjesečnog liječenja respiratornih smetnji. do sada nije objavljeno. slučajno ili namjerno, nije važno. ne želim više sudjelovati na ovom forumu, jer ne želim preuzimati na sebe tuđe osjećaje krivnje. moje životinje su meni važne, imaju dobar smještaj, dobru brigu, dobro su hranjene, dobro veterinarski zbrinute. činim za njih SVE što je potrebno za jedan kvalitetan život. žao mi je što su morali otići i jako me to boli. također, sigurno više neću udomljavati ta divna stvorenjića putem foruma, jer je to užasan teret - cijelo vrijeme pod lupom javnosti, izloženost raznim negativnim komentarima i nekoj negativnoj energiji i stalnom uvjeravanju da sve što činim , činim s najboljom namjerom. borim se za svaki život, za svaki njihov dah i ne želim se opravdavati pred nikim. Duje je bio -Duje, Dragi ,simpatični, mazasti. Mala Mrva, koja se uvukla u srce i faliti će mi beskrajno - kao i prvi moj zeko Pero, kojeg je odnijela lija, kao Lola, koja je otišla na sterilizaciji, kao Dado, Stari, Darko, moj Egon, moja Ela, Korni, ribice.....svaki od njih ima svoju životnu priču, baš kao i mi, ljudi i svojim odlaskom uzima dio mene. Ponovo izražavam žaljenje anubi5 i otvaram poziv da dođe pogledati Belu i oprostiti se od malog Duje. Kao što sam rekla, Duje će počivati sa mojim ostalim prijateljima u mom dvorištu i zauvijek ostati s nama. R.I.P Duje :srce: :srce: :srce:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Duje

PostPostao/la zeko Simba » čet lip 02, 2011 8:56 am

Oprosti bibika što to ovdje pitam, ali što je ovaj forum kriv za sve to? Mislim na dio da na želiš više sudjelovati na njemu- To mi nije jasno. Ako si nešto napisala sigurno nitko to nije išao brisati jer se to nikada ne radi, pogotovo ne u temama kao što su u ovom podforumu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » čet lip 02, 2011 10:10 am

Zao mi je radi Duje :sad:

Isto to sam napisala i u Dujinoj temi ispod, postavljenoj jucer oko 11. Niti jedne druge teme o njemu nije bilo.

Nista nije niti brisano niti micano niti vidim razloga za to.

Teme se objavljuju automatski i niti jedna, bez obzira na dio foruma, ne prolazi kroz ikakav oblik autorizacije od strane moderatora ili administratora. Neprimjerene teme ili postovi uklanjaju se rucno nakon objavljivanja sto ovdje nije bio slucaj.

Jos jednom, jako mi je zao radi Duje i svih ostalih.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » čet lip 02, 2011 11:24 am

jadna sam, ljuta na cijeli svijet i nemoćna. jučer sam prvo obavijestila anubi5, a zatim pisala za objavu. anubi5 je to teško primila i ja sam pala u još veći bed. u trenutku kad sam editirala, shvatila sam da je anubi5 već napisala. zašto nije objavljeno, ne znam. vjerojatno neka greška. nije važno. osjećam se grozno ? to je ništa prema onom kako se osjećam. teško mi je uopće pomisliti da je to - životni ciklus. možda zato što se suočavam sa prolaznošću. to je za neku drugu temu.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » čet lip 02, 2011 12:58 pm

Nemoj se uzrujavati, radis i napravila si sve sto mozes. I na uklanjanju uzroka ako ga ima i na svemu ostalom za njihovu dobrobit.

Ponekad je to zivot, i nemres nis. Znas i sama da smo tu u da cemo pomoci kako god mozemo i savjetom i lijekom.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » čet lip 02, 2011 15:37 pm

ne znam, Lady. mislila sam, ako će ih biti više, manje će boljeti kad budu odlazili. ovo je strašno. ne mogu vjerovati da mi se to događa. bojim im se dati sjeno, jer neznam da li je možda ono krivo. da li je možda karton ? ili linoleum ? još uvijek ne izlaze u dvorište, jer nisu dobro ograđeni, pa da se ne miješaju sa kokama, musići su samo u sjeniku. možda nisam dosta isprala čarli sa posudica za hranu ? treba se nositi sa "onim" pogledom Darka, a i malog Duje - kako si mi to mogla učiniti ? a ja nemam pojma što. Gaju sam danas ponovo vodila vet. ima upalu oka, mažem sa kortikosteroidom, dobija antibiotik, vitamine i -nemam pojma što (u vidu injekcije). dajem joj i pola tablete ugljena za svaki slučaj. za sada je dobro, ali ja sam u strahu, paničnom strahu - jel ona slijedeća? čistim ih redovito, stvarno mi nije problem, imaju linoleum, na kojemu su plastične kadice u kojima su im još i plastični wc-i. vodu crpim iz bunara, tako da ne šparam, suši se na suncu, a imam i makitin pištolj za vrući zrak, koji je kupljen upravo zbog zečeva, kako bih im i u zimi mogla sterilizirati prostor. i nemoćna sam .
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Cule » čet lip 02, 2011 20:44 pm

Svako ko se rodi, mora i da umre..kako mi, tako i nasi dragi ljubimci..to je zivot..

Najbitnije od svega je da ti cinis sve najbolje sto je u tvojoj moci za njih i nemoj sebe kriviti za zekinu smrt..niko nije vecan, pa ni nasi dragi zekani..kao i kod ljudi, puno ima i do genetike..neko ce doziveti duboku starost, neko ce prerano otici..

Meni licno je ovaj forum mnogo pomogao jer o zekanima apsolutno nista nisam znala, a zeku sam dobila na poklon, bez najave..kao na svakom forumu, tu smo da razmenimo misljenja, nekad su ona dijametralno suprotna, ali ne verujem da iko ima lose namere i da ce nekoga da optuzuje bez razloga..

Zao mi je Duje i svih ostalih zekana i zao mi je sto se ti osecas toliko lose i sto osecas krivicu..zelim ti da je sto pre prevazidjes i uzivas u svojim zecovima..

Srdacan pozdrav.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » čet lip 02, 2011 20:52 pm

KAžeš imaš ih puno pa si mislila da će biti lakše. Nije, nikada nije lakše. Na žalost i mi smo ostali bez nekoliko naših ljubavi i svaki odlazak boli neizmjerno, svaki odlazak nanovo osvježi i bol predhodnog.... Svaki put je sve teže :sad:
Kažeš da koristiš vodu iz bunara. Možda im nešto u toj vodi šteti? Ne znam ni ja što bi mogla još pregledati i provjeriti kako bi bila sigurna da je sve ok. Grozno je to kada nas napuštaju bez nama vidljivog razloga :sad:
Nemoj kriviti sebe
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » čet lip 02, 2011 22:48 pm

hvala vam, ali, boli. užasno boli, pomnoženo sa 4.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ivana » pet lip 03, 2011 7:20 am

žao mi je,ali nemoj sebe kriviti,dala si im sve što si mogla a najviše ljubavi
ivana
Zečić
Zečić

PostPostao/la vini » pet lip 03, 2011 8:29 am

žao mi je bibika, uvijek je teško :zekoo4:
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Grgo » pet lip 03, 2011 15:25 pm

ja se nikad nisam suočila s gubitkom ljubimaca, ali već pomisao na to tjera me na plač. jako mi je žao :smrc:
slika
Grgo
Zečić
Zečić

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan