Vragovi jedni svi
nema me sat vremena i odmah drama

Forum postoji da ljudi koji imaju vise iskustva podijele to iskustvo s drugima, trudimo se pomoci svakome i nadam se da u vecini slucajeva u tome i uspijemo.
Tijekom vremena neke stvari smo ucili, naucili i ispravljali, ponekad preterujemo sve u dobroj namjeri ali ja i dalje tvrdim da svaki vlasnik svog kunica zna najbolje i da moze procijeniti sto je za njega ok, sto je stres i sto moze ili ne.
Neki su ljudi panicari neki flegmatici, a tako reagiraju i u trenucima ''kriza''. Da bi se mogle bolje procjenjivati ''hitne'' situacije - pa mogle bi se, ali ja se samo sjetim moja panike i uzasa s Blixom u onim davnim pocecima kada nisam bas puno toga znala, kada nije bilo toliko prisutnih na forumu u svakom trenutku koji mogu dati savijet i umiriti. Kad vidis da nest ne stima a nitko nema pojma sto se događa - i vecer je ili vikend - uzas!
Zato malo lakse pliz, iovdje nitko ne zeli zlo svojim zekacima, i svi mi radimo ono sto smatramo da je najbolje za njih.
Ako zeko od Ilosione uziva u kupanju (koliko sam shvatila brisanju mokrim rucnikom) super

Neciji drugi to ne voli, pa ga se nece brisati ako bas ne mora.
Budite tolerantni