sad sam tek vidjela ovo:
pudding je napisao/la:ja ocu akvarij imat kad budem imala svoj domdivne su mi ribice,tako smiruju,lijepo ih je gledat,predivan mi je akvarij opcenito kao ukras..ali to kosta i kosta...
ovisi.
ako misliš imat neko veliko čudo (ili nedobog morski, koji su meni osobno tiha patnja) onda da, skupo je ko vrag - od početnog troška za staklo, poklopac, lampe, grijač, filter, co2 sistem, skimer, podlogu, gnojivo, panjeve, kamenje, biljke i ribe (ovo je šoping-lista za slatkovodni, morski su triput veći horor), pa do održavanja - voda, struja, gnojiva, hrana, ŽIVCI
...
al gle, ovakav maleni kao moj (54 litrice) se preko foruma, recimo, može dobit sa svom živom opremom i biljkama i ribama - dakle, plugin and play, što bi se reklo - za nekih petsto kuna.
i sa ovako nezahtjevnim setupom troškovi održavanja su, ono, ništa... a i tih 54 litre su meni posve dovoljni za jutarnju meditaciju... iako, da mi je veći stan, imala bih bazen unutra, pa šta košta da košta!
divne su mi ribice,tako smiruju,lijepo ih je gledat,predivan mi je akvarij opcenito kao ukras

taman je negdje ono sunce polako zagrijalo i priroda se poćela buditi kad su se i žabice probudile.! one u našoj ulici spavaju u jednoj moćvarnijoj napuštenoj livadi.Prve većeri na cesti ih je bilo oko 100-tinjak, druge oko 200-tinjak a treće su zaposjele cijelu cestu!nemoguće je bilo u sumrak proći autom!Mi bi šetali navećer i umirali os smijeha....te većeri su skakle ćak i o stepenicama u prvi kat! onda su kroz par dana migrirale sve do jedne u jezero...
)