"Fajt" u gajbi!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la klempi » čet kol 28, 2008 21:10 pm

Evo, obje gajbe su oprane, "odmirisane", Klempi (muškić) je prvi prodefilirao gajbama. Kasnije sam pustila nju. Mirnija je, ali opet ne mogu biti sigurna koliko će to trajati.
Cijeli dan su danas skupa vani bez većih incidenata, ali nije to to...napetost je u zraku! :D
klempi
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » pet kol 29, 2008 8:29 am

moja je pokazala odmah jer je ona prva dosla kod mene, njega sam dovela nakon mjesec - dva pa je dosao u "njezin" prostor. onda su se nakon jako puno muke skompali i to je bilo sve super (bas kako kazes andjeo) dok je nisu pocele njezine faze ludila, a onda je bilo svega...

najgore je iblo to sto bude sve super par dana, tjedan dana, i onda se vratim s posla a ono imam sta vidjeti, dva ocerupana zeca svaki u svom kutu i u napad pozi...

i tako su te faze bile, pa prolazile, pa se ona pocela cupati, cupati njega, raditi gnijezdo, pa jos jedno pa jos jedno pa je to postalo precesto...

nazalost ako nema mogucnosti sterilizacije (a vjerujem da ako je tako bilo da je bolje da ne, ne bi se ni ja usudila iskreno) onda jedino sto mozes je da imaju tako odvojene gajbe pa nek su pusteni uz nadzor. jer da to su faze, samo sto nazalost nemamo utjecaja na to kad ce doci i koliko ce trajati...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan