sijeno.....opet

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

sijeno.....opet

PostPostao/la anci » pet lip 06, 2008 8:44 am

moja zecica nece da jede bas puno sjena citala sam da joj sijeno mora cinit barem 80% prehrane ali ja mislim da njoj cini otprilike 50% jer ga nejede bas puno.koristim prestige sijeno a prije smo koristili neko s v nesican se kako se zove njega je vise jela ali toga vise nema kupit u pet shopu.dali joj moze bit problema s probavon ako nejede dovoljno sijena?
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » pet lip 06, 2008 9:24 am

da li mozes nabaviti negdje domace sijeno? Mozes se sigurno i dogovoriti s nekim da ti posalje busom odavde!

Inace dosta kunica ne jede dovoljno sijena, problemi se ne pojave odjednom nego postepeno s vremenom najcesce...e sada bilo bi dobro privikavati zekonju na sto kvalitetnije, te mu time omoguciti sto duzi i zdraviji zivot. medjutim svi smo mi svjesni da su oni svojeglavi i da neke ne mozes nagovoriti vise od onoga sto zele, pa bih rekla da je i 50% okej jer neki potpuno odbijaju sijeno
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pet lip 06, 2008 9:29 am

Dobro kaže poopy i 50% je ok kad ima onih koji ne jedu ništa ili zanemarivo male količine pa su živi, ali ako imaš malog zeku imaš priliku naučiti ga da jede što više sijeno (zapravo bi skoro uvijek trebao imati travku u ustima :) )
pokušaj nabaviti domaće sijeno...
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la anci » pet lip 06, 2008 12:32 pm

pokusat cu
hvala vam :)
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan