CURICA zvana Franjo traži novi dom - UDOMLJENA :))

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Franjo traži novi dom

PostPostao/la ars » pon tra 04, 2011 15:42 pm

kažem, podržavam da se njega kastrira, ali i nju bi trebalo sterilizirati
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la megica » pon tra 04, 2011 15:46 pm

i ja bi stvarno htijela, jer megica ima fakat super život(nije da se hvalim) :zeko7: , ali ima potpuno otvorenu gajbicu gdje samo jede i pije + ju je moja mama razmazila i svaki dan svježe povrće i voće u kuhinji na svome tanjuriću.. :zekoo3: trči po cijelom stanu, užsno je razmažena :zeko3: , hoda di hoće i kad hoće, svako jutro ima istrčavanje van, jer živimo u stanu u prizemlju, ispred našeg stana je parkić s puno trave i puno šarenih penjalica gdje se obožava provlačiti i zavlačiti...tak da se nemorate bojati za franju...jer ako se moja megica skompa s njim biti također jedan razmaženi i maženi zeko.. :zeko8:
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la megica » pon tra 04, 2011 15:57 pm

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 51&theater

tu je slika moje malene ljepotice :zeko3:
jer ne mogu staviti slike..tj ne znam..
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » pon tra 04, 2011 16:23 pm

nis ti ne znaci dovest curicu kod decka da vidis kako ce se slagat jer onda ona nije na svom teritoriju pa ce se drukcije ponasat nego doma..sto se slaganja tice mislim da nema straha jer se malo koji musko-zenski par ne slozi..bilo bi super da se franjo za pocetak kastrira i onda tek upoznaje sa zekicom..takoder vjerujem da kad se bas tako jako ne bi slagali da bi ga sadasnja vlasnica uzela nazad i udomila ga kod nekog drugog..
mislim da je ovo odlicna prilika za Franju :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » pon tra 04, 2011 16:28 pm

slažem se, ali ostajem pri tome da bi ju trebalo sterilizirati, bez obzira na kastriranog dečka i bez obzira što ona ima sve što poželi. postotak oboljelih nesteriliziranih cura je nažalost jako visok, a kad dođu kasnije godine sve ćeš se teže odlučiti, sad hvataj vlak za to :wink:

ma bit će to sve ok s upoznavanjem, samo slijedi savjete s foruma, oni su društvene životinje, samo im treba omogućiti da stvari idu njihovim tempom, a ne ih siliti na nešto, npr. strpati skupa u kavez odjednom i sl.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la megica » pon tra 04, 2011 16:51 pm

to nisam znana, kad ću na godšnji, ona ću je odvesti na kastraciju jer bi htjela u vrijeme oporavka stalno biti uz nju.. :blush:
ipak je to opercija..

a što se tiće "prisilnog" upoznavanja radije bih da je sama nego da ih mučim..
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Foxy » uto tra 05, 2011 7:47 am

Zekicu bi trebalo kastrirati. To nije hitno, ali trebalo bi planirati.
Bio je slučajeva kada je sterilizacija zekicama spasila zivot jer se prilikom zahvata utvrdilo da je maternica zahvaćena tumorom, srećom, tumor je bio u početnoj fazi pa je uklonjen na vrijema.

Što se tiče upoznavanja, svaki par je posebna priča. Nekima treba duže, nekima kraće.
Nama može izgledati kao mučenje, ali to je varka. U tri dana se sve dogovore, samo treba biti strpljiv. U tom periodu se dogovaraju tko je glavni odnosno uspostavljaju dominaciju. Bilo je slučajeva da su odmah pale pusice i da je prošlo bez "sukoba".

Kada su se moji upoznavali, bilo je malo drugačije i živahnije. S obzirom na to da je moja zekica izuzetno teritorijalna, svadljiva i tvrdoglava, očekivala sam poprilične probleme. Međutim, jako sam se iznenadila. Prvo je Medena napala i bila uvrijeđena što se netko usudio doći kraljici bez najave. Nakon toga, kada je procijenila da je kandidat neodoljiv, spustila je glavicu, dignula repić i krenuo je show. Tri dana Zvonko ju je ganjao i naskakivao, a ona je bježala, s time da je shvatio da ako je naskakuje, ona bježi, a želio je biti uz nju. Smanjio je naskakivanje, ona je prestala bježati i sada svaki dan padaju pusice. Možda je sada pokuša naskočiti koji put, ali ona se makne, pa niš od toga.

Medenu su poslije pucali hormoni, i lažna trudnoća. Bilo mi je izuzetno teško gledati je kako se muči i kako je izvan sebe pa je nakon što ju je to prošlo, obavljen zahvat. Tada je imala oko godinu dana.

Konačni rezultat je stabilan zecobrak, puno pusica i maženja. :)
Kada si nađu par, manje su upućeni na ljude jer imaju partnera tako da znam neke forumaše (me too)koje zeke ne šljive baš. S druge strane, u pravilu sve što rade, rade zajedno. Jedno drugome su podrška u dišpetu, utjeha i društvo. Super je to što znam da su zajedno dok me nema doma pa im nije dosadno i nisu usamljeni. Vjerovatno se i sada stišću i ljube dok sam na poslu. :)

Uostalom, forum je krcat slikica zeka koje žive u paru koje mogu svjedočiti o tome kako im je.
Uvjerena sam da im je super. Kad se sjetim riječkih parova, srce mi je barem pet puta veće. :zeko3:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la megica » uto tra 05, 2011 16:02 pm

prekrasno :zeko7: , nadam se da će i kod mene biti tako (ak se franjina vlasnica nije predomislila)...jer i megi je užasno razmažena, tvrdoglava, "ratoborna" :zekoo3: šalim se, super je jedino kad nije po njenom onda je ljuta i grize.. :zekoo12:
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la franz » sri tra 06, 2011 7:52 am

stvarno je super ovo što je Foxy napisala :zeko3:
Što se kastracije tiče, ja i nisam baš upućena pa ako netko ima prijedlog gdje napraviti ili neke druge upute slobodno recite...
franz
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri tra 06, 2011 15:04 pm

Buduci da si iz Zagreba najbolje je to obavit u Bubi ili u Donu..viewtopic.php?f=5&t=84
imas tu na forumu hrpu toga o kastraciji i brizi prije i nakon nje viewtopic.php?f=17&t=221
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la megica » čet tra 07, 2011 13:47 pm

eeej ljudi, frend od mog dečka ima muškog kunica, koji nažalost ne može ostati kod njega, a pošto mene pozna htio bi on dođe mojoj megici... :zeko1:

jer zna da je megici fakat super i zna da mu ništa nebi nedostajalo kod nas...a i mogao bi ga posječivati kad bi htio..:))

a i meni je lakše jer mi je blizu i već u nedelju idemo mu u posjet i započeti "upoznavanje" :zeko3:

tak da držite nam fige.. :zeko5:
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » čet tra 07, 2011 13:49 pm

Prije nego "zapocnete upoznavanje" mislim da je pametno da se obavi kastracija...jer ovako ce se upoznati onda cete ih razdvojiti i onda opet upoznavati...osim toga nemozete vi toliko njih pratiti oni u sekundi mogu napraviti bebe.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la megica » čet tra 07, 2011 13:55 pm

on je kastriran... :zeko2:
megica
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » čet tra 07, 2011 13:59 pm

megica je napisao/la:on je kastriran... :zeko2:

a što je s Franjom? :huh:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la megica » čet tra 07, 2011 14:29 pm

nažalost ništa... :zeko4:

ja sam par puta podstavila pitanje gdje se nalazi...nitko mi nije odg...

a ovo mi je sigurno...i odmah sam se sve dog...žao mi je.. :zekoo8:
megica
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan