Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Lenna je napisao/la:...i stalno bi se mazila ...

...
...danas sam ih opet pustila skupa,on njuska okolo cak je i ne dozivljava posebno,a ona samo ceka da ga napadne,jako je agresivna i luda od kad je dosao! ne samo da bi ga napala s mjesta vec hvata zalet da ga zaskoci i izglodje ...svi troje smo se pocvrckali,ja dok sam branila malog a princeza ne odustaje!!! grozna je....nadam se da ce ga prihvatiti ikako nego nikako...da li ima slucajeva da se nikad nisu sprijateljili??!!

....bas ih i zato ne pustam previse skupa,3x do sada,jer cim ga vidi negdje ona se zaletava i ubi ga...ma mogu ja danonocno dezurati ako treba samo da znam da ce sefica popustiti..

i mogu si oni napraviti ozljede i ugrizom za guzu - ja sam nedavno imala priliku vidjeti dosta duboku ranu od ugriza na guzi muskog zeke
ali hvala bogu sve je dobro zaraslo - problem je ako se ugnoji, moze nastati apces. zato oprez! i polako. moraju se nazalost i potuci ali ona trenutno ima nepostenu prednost 

i ne ostane ni on duzan, i nek se samo njuskaju kroz kucicu za sada..nocu spavaju svatko u svojoj jedna pored druge dovoljno da se mogu njuskati..i stalno ih pustamo naizmjenice vani...kad je on u svojoj kucici ona dezura i lezi pored njega i naravno krade sijeno
...i obrnuto,onda on nju provocira i trckara oko njene kucice i njeno sijeno krade
....

Sad se vidi prava ljepota njegova! Sladak su mi par
Brzo ta oštrina kod njih popusti i onda samo dijele pusice 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.