Meni je stvarno žao što se nikome nisam javljala, ali stvarno mi je internet na zadnjem mjestu otkad sam ga smjestila kod tete i riješila taj problem, barem privremeno. Osim preseljenja imam dva bolesna člana obitelji i još raznih situacija. I jako mi je žao što se nisam prije javila.
Odmah ću reći da znam da se Ivana ljuti na mene i neka bude tako kako je. Ja nisam htjela kunića davati u ruke djevojke koja nije punoljetna i nema puno iskustva sa kunićima. Nemam povjerenja spram cura mojih godina i to je sve. I makar se ja ispričavala milijon puta - ništa joj ne znači jer jednostavno ne razumije. Nadam se da nikada neće doći u situaciju da mora dati kunića.
Hvala Klio što me razumiješ i podržavaš i naravno da si mi bila prvi izbor za dati zekana baš zato jer imaš još zekića i zato jer si jako dugo u svemu ovome. Ne namjeravam ga davati nekome tko nema iskustva sa zekanima, jer mu se može dogoditi ovo što se sada događa - da ga se mora dati. Zekani su ogromna odgovornost i ja sam se navikla na to i volim ga više od ičega na svijetu, ali nije nimalo lako. Posebice ne za osobu koja nema dovoljno godina da zna što želi, a što ne (ovdje i pričam o sebi). Na žalost, u ovakvoj sam situaciji kakvoj jesam i stvarno sam rijetko na internetu.
On je privremeno kod tete, makar se već počela žaliti na njega

Jer ipak ima dijete s posebnim potrebama i ne može s njim koliko bi trebala. Ja ne mogu svaki dan do Zagreba, jer nemam novaca.
Tako da Patrik još uvijek traži dom. Ali naglašavam da ga nedam nikome tko nema ili nikada nije imao iskustva sa zekanima. Dajem ga samo odgovornim osobama koje znaju što je to imati zekana doma. Najviše mi je žao što moram ići raditi na more 3 mjeseca i to za oko tri tjedna. Do tada je na sigurnome i ako se nitko ne javi da bi ga htio udomiti - morat ću opet nešto smišljati... No, smislit ću nešto, kao što sam i sada smislila.
Ivani se još jednom ispričavam, ali sigurna sam da sam napravila pravu odluku, jer je to ipak moj zeko i mogu se predomisliti ako mislim da nisam dobro odlučila ili ako imam loš osječaj u vezi nečega. Ti se možeš ljutiti koliko hoćeš, ali ako ni sada ne shvaćaš o čemu ti pričam - onda si još uvijek djetinjasta (bez uvrede, i ja sam) i takvoj osobi nebi htjela zeku dati. I to je to.
Još jednom hvala svima na svom ovom trudu i držim fige da Patrik nađe najboji mogući dom. Do tada je na sigurnome.