H I T N O - Patrik traži novi dom - UDOMLJEN :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: H I T N O - Patrik traži novi dom

PostPostao/la Ivana_Osijek » uto svi 17, 2011 16:11 pm

Ma ništa, samo mi je žao malenog. Onda se stvarno nadam da će ga teta ostaviti kod sebe da se ne mora opet seliti. A neznam odakle si ti ali u Osijeku je nedavno pronađen preeeslatki zeko, nezna se koji je spol, ako je curica možda bude pravila društvo mome Tobiju a ako je dečko razmisli o njemu, stvarno je presladak viewtopic.php?f=9&t=5695 . sretno!
Ivana_Osijek
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sri svi 18, 2011 9:56 am

Ja vec imam dva decka, Patrika sam htela da uzmem samo zato sto je on takav kakva je predivan i prelep. Ne bih uzimala treceg deckica nikako.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Ivana_Osijek » sri svi 18, 2011 14:08 pm

Ne želim nikoga vrijeđati ali mislim da vlasnica nije bila ni malo korektna u ovom udomljavanju. Ma ja samo želim da Patrik bude u dobrim rukama! :zeko3:
Ivana_Osijek
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sri svi 18, 2011 16:40 pm

Nije, bile je sasvim ok... Normalno je da zeli da da zeku kome ona misli da treba, a uz to je potpuno razumem ukoliko odluci ili se pruzi prilika da ga zadrzi.
To je sasvim normalno, uz to mislim da se nalazi u tako teskoj situaciji da je stvarno razumem.
Ja sam odustala zbog moje Bjanke, sada vec vise nemam zivaca da trazim prevoz, imala sam nekih mogucnosti u tom periodu.
Ona je sto se mene tice bila vise nego korektna i super cura.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Ivana_Osijek » sri svi 18, 2011 17:15 pm

Ne, ne slažem se s tim. To nema nikakve veze s tim što on nije išao kod mene, jer ona ima pravo dati ga onome kome misli da bi bilo najbolje. Ali to, što je ona meni rekla da ide kod mene i najednom se predomislila kad smo se već počele i za prijevoz dogovarati nije uredu. Također nije uredu da djevojka čeka 10 ili koliko dana da joj vlasnica odgovori, iako je u gužvi, mogla se javiti da ostaje kod tete ili da je idalje na udomljavanju, mislim da jedna poruka ne oduzima previše vremena. Ne moraju se svi slagati samnom i kao što sam naglasila ne želim nikoga vrijeđati, samo sam rekla svoje mišljenje.
Ivana_Osijek
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » čet svi 19, 2011 13:42 pm

Ona je javila da je zeka kod tetke i da se ne mora vise hitno u domiti, trebala je samo promeniti naslov.
Nije potrebno nastavljati o tome, ali samo bih htela da ti kazem, da nije ona tebe ispalila nego je htela mene da ispostuje jer sam se prva javila a nisam bila dva dana u situaciji da budem na kom.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la MissKiky » čet svi 19, 2011 23:06 pm

Meni je stvarno žao što se nikome nisam javljala, ali stvarno mi je internet na zadnjem mjestu otkad sam ga smjestila kod tete i riješila taj problem, barem privremeno. Osim preseljenja imam dva bolesna člana obitelji i još raznih situacija. I jako mi je žao što se nisam prije javila.

Odmah ću reći da znam da se Ivana ljuti na mene i neka bude tako kako je. Ja nisam htjela kunića davati u ruke djevojke koja nije punoljetna i nema puno iskustva sa kunićima. Nemam povjerenja spram cura mojih godina i to je sve. I makar se ja ispričavala milijon puta - ništa joj ne znači jer jednostavno ne razumije. Nadam se da nikada neće doći u situaciju da mora dati kunića.

Hvala Klio što me razumiješ i podržavaš i naravno da si mi bila prvi izbor za dati zekana baš zato jer imaš još zekića i zato jer si jako dugo u svemu ovome. Ne namjeravam ga davati nekome tko nema iskustva sa zekanima, jer mu se može dogoditi ovo što se sada događa - da ga se mora dati. Zekani su ogromna odgovornost i ja sam se navikla na to i volim ga više od ičega na svijetu, ali nije nimalo lako. Posebice ne za osobu koja nema dovoljno godina da zna što želi, a što ne (ovdje i pričam o sebi). Na žalost, u ovakvoj sam situaciji kakvoj jesam i stvarno sam rijetko na internetu.

On je privremeno kod tete, makar se već počela žaliti na njega :zeko4: Jer ipak ima dijete s posebnim potrebama i ne može s njim koliko bi trebala. Ja ne mogu svaki dan do Zagreba, jer nemam novaca.

Tako da Patrik još uvijek traži dom. Ali naglašavam da ga nedam nikome tko nema ili nikada nije imao iskustva sa zekanima. Dajem ga samo odgovornim osobama koje znaju što je to imati zekana doma. Najviše mi je žao što moram ići raditi na more 3 mjeseca i to za oko tri tjedna. Do tada je na sigurnome i ako se nitko ne javi da bi ga htio udomiti - morat ću opet nešto smišljati... No, smislit ću nešto, kao što sam i sada smislila.

Ivani se još jednom ispričavam, ali sigurna sam da sam napravila pravu odluku, jer je to ipak moj zeko i mogu se predomisliti ako mislim da nisam dobro odlučila ili ako imam loš osječaj u vezi nečega. Ti se možeš ljutiti koliko hoćeš, ali ako ni sada ne shvaćaš o čemu ti pričam - onda si još uvijek djetinjasta (bez uvrede, i ja sam) i takvoj osobi nebi htjela zeku dati. I to je to.

Još jednom hvala svima na svom ovom trudu i držim fige da Patrik nađe najboji mogući dom. Do tada je na sigurnome.
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » pet svi 20, 2011 0:25 am

MissKiky mislim da ti je cura htjela reci da si barem trebala javiti sta se sa zekanom zbiva i da je privremeno smjesten,tu mislim na ovu djevojku koja je rekla da je cekala na odgovor 2 tjedna otkad ti se javila....ne zelim se mjesati u ovo previse,mislim procitala sam temu i zeko je zbilja sladak a ovdje na forumu u zadnje vrijeme ima vise udomitelja nego zekana koji se trebaju udomiti,hvala bogu....sto nije uvijek situacija,zapravo vrlo rijetko....mislim da bi barem trebala ostaviti svoj kontakt broj pogotovo zato sto ne dolazis cesto na forum...ako se netko javi da se tom bicu napokon pruzi stalan dom. Kako da dodju ljudi do tebe,ako se javi netko tko odgovara onome sto zelis za svog zekana?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pet svi 20, 2011 10:49 am

Ona je javila da je zeko privremeno smesten i ja sam to curi javila na pm kada je bio problem doci do nje.

Nemojte ni mene pogresno razumeti, ali se meni slicno desilo sa Biberkom. Iz nekih drugih razloga sam ga htela udomiti, tj.upravo je i uzet da bi bio udomljen a zavrsio kod mene. Htela sam za udomljenje nekog ko se mene ucini odgovornim i zasluznim takvog zeka, i odbila mnoge udomitelje (sa kojima sam se kasnije sticajem okolnosti upoznala i druzimo se, pa su mi pricali da su mislila da sam neka nadrndan, da neznam sta hocu jer nedam zeku), na kraju je i na srecu ostao meni.
To se nadam da se mozda nesto...nesto, nekim cudom desi i on ipak ostane kod nje.
Mislim da je osoba koja zasluzuje i vise srece u zivotu i zeka kojeg jako voli.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la MissKiky » pet svi 27, 2011 6:36 am

Samo da javim da će zeko ići jednoj curici u Zagreb :D Na svu sreću, ne moram ga kastrirati, jer je cura sterilizirana (hvala Lady Stardust), ovisno od toga koliko će ju i da li će ju napastvovati, hehe ;). Cura je prekrasna i stvarno će biti divan par :).

Ako će sve biti u redu, u utorak ga nosim djevojci :). Jako sam sretna jer je sve završilo onako kako sam željela, nisam žurila sa odlukama ;). Još vam javim u utorak da li je sve prošlo u redu, pa možete napisati da je zekan udomljen :).
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » pet svi 27, 2011 6:38 am

Jes!!!!!!!!! EXTRA!!! Predivno sto ce imati curu, to je naaaajjjjbolje sto je moglo da se desi :zeko3:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la MissKiky » pet svi 27, 2011 13:46 pm

Klio je napisao/la:Jes!!!!!!!!! EXTRA!!! Predivno sto ce imati curu, to je naaaajjjjbolje sto je moglo da se desi :zeko3:

I meni je jaaaako drago zbog toga... Čekanje se očito isplatilo :D

A tebi posebno hvala na trudu i brizi :zeko3:
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

Re: H I T N O - Patrik traži novi dom - UDOMLJEN :-)

PostPostao/la warped » pet svi 27, 2011 13:55 pm

Napokon. :D

Sve najbolje mladencima! :zeko3:
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » pet svi 27, 2011 15:34 pm

Ovo su super vijesti. Svi nekako pratimo ovu temu jer vjerujem da nam je Patrik svima nekako zapao za oko :) Jako mi je drago da će imati društvo lijepe dame :) Što se kastracije tiče, vjerujem da će biti potrebna jer će naskakivati na nju i biti će joj nemoguć
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la MissKiky » uto svi 31, 2011 0:05 am

Sutra ide k svojoj novoj curi :D. Niti ne zna što ga čeka, hehe... Stvarno se nadam da će se dogoditi ljubav na prvi pogled :D .

U nedjelju sam išla k toj curi i zekica joj je preeeekrasna :zeko8: Sigurna sam da će se i Patriku svidjeti :zeko3:

Ako će biti prilike - staviti ću slikice od golupčića ;).

Najbitnije je da upoznavanje prođe kako spada :).

Još jednom hvala svima na trudu i svemu - jako ste mi puno pomogli :). I Patrik se svima zahvaljuje :). :zeko3: :zeko3: :zeko3:
<3 Patrik <3
MissKiky
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan