Duško i Lola hitno traže novi dom - UDOMLJENI :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Duško i Lola hitno traže novi dom - UDOMLJENI :-)

PostPostao/la ninocka » čet ruj 02, 2010 20:38 pm

Stavljam mail sa zamolbom naše Moxe da joj pomognemo udomiti kuniće. Moxa je samohrana mama u kompliciranoj financijskoj situaciji i pomoć treba čim prije!

Nikako da ti pošaljem podatke i fotke zecova, mail nemam, komp nemam i tako danima... pa eto sad malo sam tu pa ti šaljem:
Duško - crni ovnoliki, 3 god i Lola lionheadica patuljasta 4,5 god, oboje sterilizirani, zdravi, nikad bolesni (osim kaj sam ja u startu paničarila na sve ;)), nokti neporezani god i pol su ima najgora stvar koja ide s njima, užas!
Dajem naravno sve njihovo, gajba 100X50X50, pojilica, WC, igračke, hrane imam još neš, sušenog voća nešto, sijena imam još sam za sutra :(, nešto peleta za sada...
Formirani su kao par pa bi bilo idealno da ih netko udomi zajedno, ali pošto nisam u poziciji za biranje... ne znam kaj da kažem.
Srce mi puca kaj ih moram udomiti, ali druge mi nema, a kažem... sijena imaju još za sutra, nemam pojma kak će onda, možda uspijem neš izmislit za koji dan... Ak treba još koja info viči!
Ah, da, i kontakt telefon je 099/5102137 (mislim da sam ga dobro zapamtila, nakon 3 god taj mi nikako ne ide u glavu).

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

Re: Duško i Lola hitno traže novi dom

PostPostao/la Anby » čet ruj 02, 2010 20:57 pm

Pa ako ih udomljava radi financijske situacije, mislim da svi mozemo pomoci oko toga bar neko vrijeme...samo mi nije jasno ovo oko rezanja noktica, godinu i pol :huh: kad ja znam to napravit mislim da bi svi ostali mogli znat :D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » čet ruj 02, 2010 21:02 pm

Moxa, ne brini za hranu i sijeno dok se ne udome - to je sređeno, samo ti moramo nekako dostaviti a usput zveknemo i nokte!

Bila bi velika steta kad bi ih se razdvojilo!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » ned ruj 05, 2010 16:25 pm

i neka ih netko poslika
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » sri ruj 08, 2010 21:20 pm

slika
duško

slika
lola

ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la t-i-n-a » čet ruj 09, 2010 8:28 am

Kakvi komadi :srce:
29
t-i-n-a
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la wlenarsi » čet ruj 16, 2010 14:25 pm

ninocka je napisao/la:Stavljam mail sa zamolbom naše Moxe da joj pomognemo udomiti kuniće. Moxa je samohrana mama u kompliciranoj financijskoj situaciji i pomoć treba čim prije!

Nikako da ti pošaljem podatke i fotke zecova, mail nemam, komp nemam i tako danima... pa eto sad malo sam tu pa ti šaljem:
Duško - crni ovnoliki, 3 god i Lola lionheadica patuljasta 4,5 god, oboje sterilizirani, zdravi, nikad bolesni (osim kaj sam ja u startu paničarila na sve ;)), nokti neporezani god i pol su ima najgora stvar koja ide s njima, užas!
Dajem naravno sve njihovo, gajba 100X50X50, pojilica, WC, igračke, hrane imam još neš, sušenog voća nešto, sijena imam još sam za sutra :(, nešto peleta za sada...
Formirani su kao par pa bi bilo idealno da ih netko udomi zajedno, ali pošto nisam u poziciji za biranje... ne znam kaj da kažem.
Srce mi puca kaj ih moram udomiti, ali druge mi nema, a kažem... sijena imaju još za sutra, nemam pojma kak će onda, možda uspijem neš izmislit za koji dan... Ak treba još koja info viči!
Ah, da, i kontakt telefon je 099/5102137 (mislim da sam ga dobro zapamtila, nakon 3 god taj mi nikako ne ide u glavu).

...slobodno i njih udomim!? :zeko10:
Život je ljep,sa životinjama ljepši!
Teta Wilma.
wlenarsi
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » pet ruj 24, 2010 13:01 pm

wlenarsi je napisao/la:

...slobodno i njih udomim!? :zeko10:

kako zive ti vasi kunici koje udomite? imate negdje temu o tome?
s cim ih hranite i sto radite kada se kunic evenualno razboli?

edit: nasla sam temu..stvarno puno zivotinja imate :) koliko kunica imate?
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la fleshettes » sub lis 02, 2010 9:10 am

Netko je prenio ovaj oglas na Zeko i prijatelji, gdje se javila cura koja bi ih udomila, ali ne zna kako bi se snašla za prijevoz (ona je u Novom Sadu). Pa evo, ako je udomljavanje i dalje aktualno, samo za informaciju..
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la moxa » čet lis 07, 2010 13:57 pm

Još aktualno :(

Nekako se snalazimo za sada sa sijenom i klopom, nokti nisu porezani jer ja solo ne znam, a nitko od mojih nema muda primit "zvijeri" :))

Još je veći problem što me nikad nema doma tak da su zecovi i dalje sami i stalno u gajbi, jadno im je, sad su očerupani kad se linjaju :), ali ja radim sve kaj mogu dok im se ne nađe bolji dom, jbg više ode na njihovu klopu nego na moju.

Na žalost je situacija takva da sve moje živinice odlaze da bi mi dijete imalo klope tako da ni kornji više nema, zapravo ničega osim zecova kojima se nadam da će se naći dobar novi dom uskoro.

Hvala :*
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » sub stu 06, 2010 10:02 am

Da li se šta promijenilo s ovim ljepotama?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ninocka » pet stu 19, 2010 21:50 pm

bojim se da nije :sad:

ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » pon stu 22, 2010 12:59 pm

moxa je napisao/la:Još aktualno :(

Nekako se snalazimo za sada sa sijenom i klopom, nokti nisu porezani jer ja solo ne znam, a nitko od mojih nema muda primit "zvijeri" :))

Još je veći problem što me nikad nema doma tak da su zecovi i dalje sami i stalno u gajbi, jadno im je, sad su očerupani kad se linjaju :), ali ja radim sve kaj mogu dok im se ne nađe bolji dom, jbg više ode na njihovu klopu nego na moju.

Na žalost je situacija takva da sve moje živinice odlaze da bi mi dijete imalo klope tako da ni kornji više nema, zapravo ničega osim zecova kojima se nadam da će se naći dobar novi dom uskoro.

Hvala :*

No, pa ako treba, donijet ce netko sijena i hrane. Koliko vidim u zg-u si, pa nije problem. Takodjer, mozemo doci do tebe i podrezati noktice zekama. Ja imam skarice, ali jako malo iskustva i puno straha (ali ako su tako jako dugi, nece brit frke).
Um... javi mi se na pm pa se sve dogovorimo.
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la martina » čet stu 25, 2010 21:18 pm

Jesu li zeke jos uvijek na udomljavanju?
Ja sam zainteresovana za Duska.Jos ga samo trebam pokazati mami i vidjeti da li ce se njoj svidjeti i 100% utvrditi spol moje Slatkice.Ovih dana cemo otici do veterinara da nam on utvrdi spol Slatkice i ako Slatkica ostane Slatkica,odnodno zenka onda mozda i udomim Duska...naravno ako je jos aktuelno udomljavanje.
R.I.P. Slatkica :(
Lijepo spavaj najdraze moje...puno te volim...
martina
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Megy » čet stu 25, 2010 22:08 pm

Duško i Lola idu isključivo u paru
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan