Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
ninocka je napisao/la:Stavljam mail sa zamolbom naše Moxe da joj pomognemo udomiti kuniće. Moxa je samohrana mama u kompliciranoj financijskoj situaciji i pomoć treba čim prije!
Nikako da ti pošaljem podatke i fotke zecova, mail nemam, komp nemam i tako danima... pa eto sad malo sam tu pa ti šaljem:
Duško - crni ovnoliki, 3 god i Lola lionheadica patuljasta 4,5 god, oboje sterilizirani, zdravi, nikad bolesni (osim kaj sam ja u startu paničarila na sve ;)), nokti neporezani god i pol su ima najgora stvar koja ide s njima, užas!
Dajem naravno sve njihovo, gajba 100X50X50, pojilica, WC, igračke, hrane imam još neš, sušenog voća nešto, sijena imam još sam za sutra :(, nešto peleta za sada...
Formirani su kao par pa bi bilo idealno da ih netko udomi zajedno, ali pošto nisam u poziciji za biranje... ne znam kaj da kažem.
Srce mi puca kaj ih moram udomiti, ali druge mi nema, a kažem... sijena imaju još za sutra, nemam pojma kak će onda, možda uspijem neš izmislit za koji dan... Ak treba još koja info viči!
Ah, da, i kontakt telefon je 099/5102137 (mislim da sam ga dobro zapamtila, nakon 3 god taj mi nikako ne ide u glavu).
wlenarsi je napisao/la:
...slobodno i njih udomim!?
moxa je napisao/la:Još aktualno :(
Nekako se snalazimo za sada sa sijenom i klopom, nokti nisu porezani jer ja solo ne znam, a nitko od mojih nema muda primit "zvijeri")
Još je veći problem što me nikad nema doma tak da su zecovi i dalje sami i stalno u gajbi, jadno im je, sad su očerupani kad se linjaju, ali ja radim sve kaj mogu dok im se ne nađe bolji dom, jbg više ode na njihovu klopu nego na moju.
Na žalost je situacija takva da sve moje živinice odlaze da bi mi dijete imalo klope tako da ni kornji više nema, zapravo ničega osim zecova kojima se nadam da će se naći dobar novi dom uskoro.
Hvala :*
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.