Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
sanjita je napisao/la:Neka se nitko ne naljuti sto cu ovo reci ali koja vam je svrha imanja zivotinje ako ga drzite na balkonu daleko od sebe? a uzeli ste je sami,kupili,sto god i bili spremni brinuti o njoj....dali takvi zecevi uopce izlaze iz tih kaveza i krecu se i ulaze u stan ili? vjerujem da se covjek potrudi koliko moze ali oni su toliko drustvena bica da je ogromna steta da nisu uz ljude i da su sami iz neznam kojih razloga. Svakako joj natrpajte sto vise sijena da se moze uvuci unutra i utopliti ako je to moguce,neznam koliki je kavez. I barem sad kad ce biti ove pucnjave za blagdane je unesite u stan,dozivjet ce sok od tolike buke vani.
bibika je napisao/la::wink: sanjita, ispričavam se ako sam bila gruba. stala sam u obranu vlasnice Vite, vjerojatno svaka(i) od nas (nadam se i vjerujem) želi svom zecovu najbolje i najljepše. ja volim kreativnost, pa i u svom životnom prostoru kombiniram različite stilove. u spominjanoj knjizi ima uistinu lijepi primjer kako urediti zecovu smještaj na balkonu. jednu ideju "ukrasti" u knjizi, drugu na internetu, treća se sama nametne...spoj ugodnog s korisnim. i stalno nadograđivati - druženja ko u priči.
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.