zaje... su te zivotinje, osjetete one sve zivo.
nemojte odmah sad planut al citao sam i cuo sto se tice telepatskih sposobnosti, ono komuniciranje mislima snaga mozga povezanost i te stvari e i rusi cini mi se su napravili experiment, uzeli su majku kunicu i par kunica. majku su ostavili u rusiji i spojili je na ekg i slicne aparate uglavnom pratili su rad srca mozga i svih funkcija zivotnih e a kunice su stavili u podmornicu i otpeljali ih u indijski ocean cini mi se na parsto metara dubine. e i u cemu je stvar, okrutno zvuci i to al experiment je to, oni su u podmornici ubijali jednog po jednog kunica u odredenom vremenskom razdoblju i tocno u tom istom trenutku kod majke kunice u rusiji je dolazilo do oscilacija do karakteristicnih promjena u radu srca mozga i slicno. zamislite. pa da nije osjetila.
a jos od tog predosjecaja i svaga koje zivotinje mogu osijetiti jos je intrigantnije podrucje ljudskog mozga, jer pogledajte do kojih je sve zakljucaka i znanja covjek dosao a koristi samo oko 5% posto kapaciteta svog mozga. zamislite sta bi bilo da se koristi duplo odnosno troduplo ili cetveroduplo, mogli bi 4 puta vise a jos bi bili na "samo" 20%. a zamislite da koristimo pola mozga. to bi bilo 10 puta vise nego sad a opet samo pola.
telepatija i pomicanje stvari snagom uma bi nam bile za dorbo jutro.
cudi cudo je sve to zajedno.
e da se jos nadovezem sam na sebe zamislite da koristite samo pola mozga, samo pola, znali biste oko 8 puta vise od "anštajna" ha? on bi za vas bio dijete od 5godina. ha? kakve teorije relativnosti i slicno, shvacali biste svemir kompletan matematicke probleme nuklearna fizika i slicno bi vam bilo stivo za ujutro uz dorucak lagano. fotografsko pamcenje, mnozenje djeljenje brojeva sa po 10, 15 decimala, literarni, umjetnicki izricaj, percepcija svega oko sebe, ma koje bi to cudo bilo...
ma probajte se sjetit najcudesnijeg covjekovog postignuca od kad on postoji ha? e a sad znajte da biste mogli vi to sami rjesit u par dana. a zamislite tek sta bi bilo kad biste se malo potrudili tek. ajme meni...!
p.s. e a postoji jedna caka u svemu tome