A dolazak kuci i prvi susret sa Andjelinom smo detaljno zabiljezili
cim sam ga spustila u dnevni boravak andja je doskakutala, ovako je izgledalo prvo upoznavanje...

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usi onda je pala prva pusa

Uploaded with
ImageShack.usubrzo je Andja otisla na wc, a to nam je bila prilika da malo upoznamo okolinu

Uploaded with
ImageShack.ustada smo skontali da nam je Andja od dnevnog boravka napravila dar-mar

sijena je bilo posvuda, grancica, hrane...
a Toby je pronasao i Andjinu sjenalicu

njuskao, jeo sijeno i upoznavao sobu dok je Andja presla kod mene u kuhinju...

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usposlije smo smontirali kavezic ali i dalje su se jubili
.gif)
samo kad bi se poljubili a ja skljocnem aparatom oni se stresu i maknu jedno od drugog tako da nisam ih vise nisam htjela maltretirat kad su se ljubili... i da, on je minijaturan spram andje...

Uploaded with
ImageShack.usOnda je Andja pokusavala otvoriti kavez, skakutala oko njega i njuskala ga...

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us kad su se iznjuskali onda je legla ovako...

Uploaded with
ImageShack.uslegne pa se digne pa plese, pa se baci na bok ovako...ali samo sekundu pa opet skoci pa plese pa sve tako...jel to bilo zavodjenje ili sto vec

Uploaded with
ImageShack.use onda je pocela skakati na kavez, pa sam brzo stavila onaj rucnik sta mi je bio pri ruci...

Uploaded with
ImageShack.usnjoj se to nije svidjelo pa ga je pocela guzvat, a Toby se samo propinjao na zadnje nogice i njuskao je...

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usmislim da sam je skinula sinoc sa kaveza jedno deset puta, pogurala je da ode spavati i ugasila svjetlo, ali kaze mi otac (on je spavao u dnevnom boravku) da su se culi cijelu noc, nesto su kopali, pa grizli kavez prvo andja pa toby pa sve tako, pa andja plesala, skakala, kaze otac da mu je skocila na glavu, da nije imala ziva mira... jutros idilicna slika, leze jedno pored drugog...
jutros smo namjestili i Tobijev kutak, za pocetak je izgledao ovako...novi vuneni tepih i nova kucica

Uploaded with
ImageShack.usi Andja je "dala ruke"

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usA ovo je podnevno dremanje

Uploaded with
ImageShack.us