zeko lupa nogom o pod

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: zeko lupa nogom o pod

PostPostao/la nikita » čet sij 26, 2012 21:50 pm

Zeko se naljutijo to je sigurno. znan po svojoj. zbog premještaja oni ne vole da se gajba premještava vole biti na jednom mjestu.
nikita
Zečić
Zečić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sub sij 28, 2012 13:21 pm

nije premjestio gajbu nego je stavio tepih koji vodi do gajbe xD

edit: zekica je lupala nogicom i prije nego je stavio tepih, tako da to nikako ne moze imati veze jedno s drugim...

zamisli kad nas lupi tako u gajbi od onu plastiku xD i to zna u 1 ujutro jer mi tad recimo dodemo doma i on ocekuje da ga pustimo van da se istrci (kao i uvijek kad dodemo doma xD) i onda se sav uzbudi pa tak trci po kavezu i zabacuje se i lupa nogom...a mi jos u zgradi...mislim da se cuje do 4. kata xD onda brzo trcimo i otvorimo gajbu samo da prestane lupat :zeko7:
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la yumyumblueberry » pet vel 03, 2012 23:27 pm

Da, slažem se s tobom da se boji i to potpuno razumijem, ali kad vidim postove i slike kako se zečići druže sa drugim ljubimcima, meni bude žao jer moja dva zekana se boje. :zeko4:
"baby don't cry, gotta keep your head up, even when the road is hard, never give up..."
yumyumblueberry
Kunić
Kunić

PostPostao/la cuki23 » sub vel 04, 2012 12:58 pm

Sad je sve ok,više nema lupanja,jednostavno joj nije pasalo onako i to nam je pokazala...
cuki23
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan