Nemoj mu davati jesti svježe povrće i voće ako nema još 5-6 mjeseci
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
zeko Simba je napisao/la:Možeš i odmah, ali onda bolje da je suprotnog spola, da je dečko kastriran kako ne bi bilo beba...
ik0 je napisao/la:Kod nas ovde retko gde mozes da nages patuljastog zeca samo u skoplje, meni su doneli iz beograda, ovde to se prodaje dobro mada ja ne mislim da zaragujem na njih. Oni se kote na 3 meseca ili... Hvalavam za ovu pomok.
ik0 je napisao/la:ovako za wc: Znaci treba sobirati kuglice od izmeta i ostaviti ih neki 12 sati da se osuse i onda ih stavljam u neki kosak u kafezu ili kukici, to ponavljati dok metoda ne uspe. Inace kenja i pisa po celoj sobi![]()
Kiara je napisao/la:ik0 je napisao/la:Kod nas ovde retko gde mozes da nages patuljastog zeca samo u skoplje, meni su doneli iz beograda, ovde to se prodaje dobro mada ja ne mislim da zaragujem na njih. Oni se kote na 3 meseca ili... Hvalavam za ovu pomok.
da ali patuljasti se ne uzgajaju za jelooni su kunići za kućne ljubimce, a tamo se sigurno za ovu prvu opciju prodaju(
)....bebe narastu brzo, i onda te dobe male, i onda opet dobe male, a najgore je ako bebe dođu u srodstvu...bolje ti je da budu dvoje
ik0 je napisao/la:Ne ne ovi sto rastu po 5 kg imaih mnogo, traze patuljaste za kucne ljubimce. Dogite ovde otvorite neki pet shop ima da zaradite dobru kintu, ovde nema iguane, zmije, majmune, i te africke i bilo koje druge zivotinje. Treba da je nabavis od Beograd a dok ona doge pa ti kazu imas carinu 100 evra i tako dalje.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.