Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
petrich je napisao/la: Mrkvica je stara 5 tjedana i upola manja od Pere (oko 2 tjedna)
petrich je napisao/la:hvala na savjetima..
Pero je došao iz pet shopa u Heinzlovoj i tamo su rekli da je star 2 tjedna, a veterinarka mu nije znala odrediti spol..tak da možda još ispadne cura..ja se samo bojim da se ne bi počeli svađat, al ova 3 dana žive totalno složni..
petrich je napisao/la:ja sam nova ponosna vlasnica Mrkvice i Pere (imam ih puna 2 i pol dana)..i sad sam se i registrirala ovdje da naučim kak se najbolje brinuti o njima, al..zateko me jedan problem..naime..moja Mrkvica ja ovnoliki kunić (i bit će poprilično velika), a Pero "samo" patuljasti kunić (za kojeg, usput, još ne znam točno spol)..i sad mene zanima dal je problem spojit ih da zajedno žive? Mrkvica je stara 5 tjedana i upola manja od Pere (oko 2 tjedna), al kad potpuno narastu bit će obrnuti odnos veličine..zasad je sve ok, super se slažu i nije bilo nikakvih problema..šta ako ispadne da je Pero stvarno muško i oni se požele razmnožavat? jel to moguće?
petrich je napisao/la:ja ću njih morat razdvojit nakon kastracije?!? pa ne mogu..tak su slatki zajedno..a Pero je sad bio zločest i piškio gdje ne smije..
petrich je napisao/la:ja ću njih morat razdvojit nakon kastracije?!? pa ne mogu..tak su slatki zajedno..a Pero je sad bio zločest i piškio gdje ne smije..
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.