Cene hrane

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Cene hrane

PostPostao/la Pedja » sub kol 22, 2009 18:04 pm

Pozz! Resili smo da nasoj zveri malo promenimo klopicu, tj da mu uvedemo neku drugu posto verujemo da se vec vise smorio..elem, ovde sam naisao na informacije da hrana koju smo mu kupovali na merenje u kesicama od, cini mi se 250gr, a koja se prodaje kao Prestige NIJE Prestige jer se ta hrana ne prodaje na merenje. E sad, u njoj ima i soje i kikirikija koji i nije najbolji za njih. E sad, ja sam u svom pet shopu snimio neku klopu pa mi vi recite kakva je i kakva joj je cena i kako se to krece po drugim radnjama..CUNI CRISPI - 1kg 230din, i CUNI COMPLETE 500gr - 285din.
Kakvi su predlozi za jos nekom drugom klopom osim CUNI?
Pedja
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » sub kol 22, 2009 18:12 pm

Mi koristimo Cuni Complete i kolko sam i ovdje citala hrana je jako dobra a i po sastavu se vidi,ima velik postotak vlakana sto je za njih vrlo bitno,nema zitarica unutra.....ja sam ju platila recimo pola kile 27kn,sto bi kod vas cini mi se bilo 270 dinara ako se ne varam...a te Cuni hrane ti potjecu od iste firme koja proizvodi Prestige,Versele Laga,a zna se da je Prestige medju kvalitetnijim hranama.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pedja » sub kol 22, 2009 18:14 pm

pa onda je to - to, mislim na cenu..u princiou nema preteranog odudaranja..hm..valjda ce mu se svideti, majku mu..nije neki probirljivi ali..u never know!!
Pedja
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » sub kol 22, 2009 18:15 pm

Po meni je Cuni najbolji jer ima najvise vlakana u odnosu na drugu hranu...
(citaj: a probala sam sve od te "prestige", padovana, throls-a)

Cuni Crispy po meni nije dovoljan i smatram da ga treba koristiti u kombinaciji sa jos necim...

Dok Cuni Complete je preedobra hrana.. koju moj zec nece da jede :ljut: :lud:
Naime u njoj imaju samo duguljasti delovi (ne cuni fit), bez ikakvih dodataka, povrca voca..

Ali mislim da ne bi bilo lose da kupis obe i pomesas...

Nemoj da zaboravis da u pocetku u novu hranu treba da mesas i staru.. :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pedja » sub kol 22, 2009 18:30 pm

aj svraticu ovih dana do Pet Centra da vidim sta tamo ima i kakva je ponuda pa da vagamo i merimo..malo da mu promenimo..
Pedja
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » sub kol 22, 2009 18:34 pm

U pet centru imas:
Cuni crispy, Cuni Indoor, Cuni Nature, Cuni Complete i Cuni Junior..
I svima je cena oko 35o, mozda i malo vise...

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sub kol 22, 2009 18:51 pm

e pa ne valja ti to 'ajde da mu menjam jer se smorio'.
u principu oni bi trebali da ne menjaju chesto hranu, ali u svakom sluchaju treba da uzmesh prestige neku.
ja koristim cuni crispy bash iz tog razloga jer kod mene nema druge presigeove pa da im ne bi menjala hranu nonstop.
kad se sad preselim u Bg precicu na indoor ili complete.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » sub kol 22, 2009 20:10 pm

Ja sam juce zeki kupila Prestige Duo Cuni, ali citajuci neke komentare plasim se da je prejaka za njega. Ima 18% proteina, 3.5% masti, 21% vlakna, 10% pepela, 1.5%Ca, 65% PO i 25mg Cu. Da li da mu dajem ovu hranu ili da kupujem drugu, s obzirom da ima tek 5.5 meseci???
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » sub kol 22, 2009 20:13 pm

Gde si nasla Prestige duo cuni?? :)

Nije prejaka... njima se i menja hrana oko 5, 6 meseca... :)

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » sub kol 22, 2009 20:18 pm

Nasla sam u Pet Shopu na Lionu. Ne znam tacno ime ulice ali je prva paralelna ulica sa Bulevarom kad skrenes kod Lipovog Lada. Ako ti i dalje nije poznato, reci mi sta znas na Lionu pa cu ti objasniti u odnosu na to. Siguran si da nije jaka?? U jednoj drugoj temi ovde mi se cini da pise da se hrana sa takvim sadrzajem daje zekama koji su veci i zive napolju...
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la pudding » sub kol 22, 2009 20:20 pm

indoor i fit su najbolji

crispy je po mom misljenju uzas..jednom sam im dala to i nikad vise...to deblja..
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » sub kol 22, 2009 20:51 pm

Jel moze netko napisati sastav tog fita ako netko trenutno koristi tu hranu? ja sam jos ranije pitala koja je bolja od fita i complete-a pa me sad zanima koliko se razlikuju u sastavu....
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Pedja » sub kol 22, 2009 20:59 pm

jolanda je napisao/la:e pa ne valja ti to 'ajde da mu menjam jer se smorio'.
u principu oni bi trebali da ne menjaju chesto hranu, ali u svakom sluchaju treba da uzmesh prestige neku.
ja koristim cuni crispy bash iz tog razloga jer kod mene nema druge presigeove pa da im ne bi menjala hranu nonstop.
kad se sad preselim u Bg precicu na indoor ili complete.

Ma nije se on, naravno smorio..nego zbog cega mu davati ceo zivot jedno te isto ako toliko toga postoji na trzistu..e sada sam se JA SMORIO posto ima toliko tih CUNI da to nije normalno sada..i sta mu uzeti na kraju? A koliko vidim Pet Centar nije ni malo zanimljiv sa cenama..videcu po manjim pet shopovima, tu mi je nekako sladje da kupujem a i ne drze monopol kao jedini Pet Centar u regionu..
Pedja
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » sub kol 22, 2009 21:07 pm

Pedja al poanta i je da im se nebi trebala ta hrana mjenjat ;)...nije bilo prvi put da je netko naglo promjenio hranu i zekan da je dobio proljev,imaju osjetljiv probavni sustav i razliciti sastav hrane moze to nakratko poremetit....kad odaberes pravu hranu za njega i ako ju jede,zasto mjenjati ;)....sto se manjih ducana i cijena tice,barem kod mene u kvartu je sve za nju skuplje u manjem ducanu nego u vecim ducanima tipa pet centar...barem par kuna skuplje,obavezno je tako...al mi je blizu pa zato tu kupujem.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sub kol 22, 2009 21:07 pm

Cuni Indor, Cuni fit i Cuni complete... Ovo troje mozes ili da kombinujes ili da dajes po jednu ali provereno najbolje....

Moji jedu Cuni indor, cuni complete i cuni fit pomesano u jednakim dozama. Tako da kada jedno fali nije problem jer imaju ovo drugo dvoje u hrani.

Od ove kombinacije ne odustajem vise od pola godine i mislim da je naaajjjbolja.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan