Mala Mica je napisao/la:Izvinjavam se na off topicu,prekipilo mi je!
Verovatno i meni pa nemam strpljenja vise sto stvari da objasnjavam. KO me zna zna, isto tako, ako sam se jednom oglusila ili mozda i vise puta na poziv da pitam kako je zec, mene savest ne grize. Tu sam koliko MOGU. Kada me nema, znaci da ne mogu. Zasto, ne zelim da se pravdam.
Isto tako, novac sam pomenula sa razlogom jer se meni uplacivalo na racun, preciznosti radi, a tvoj post je zvucao kao da si ti dala kompletnu sumu a ne pozajmila i zato sam tako napisala. Jer je mozda i meni bio bzv tvoj post.
Izvinjavam se ako sam trebala da se zahvalim jos jednom na pomoci oko udomljavanja, ali je meni ova tema presela, i to bas zbog pm i telefonskih rasprava na istu. Tako da sam zahvalila samo na uplacene novce ljudima, nista vise.
Sto se mene tice, nemam vise volje da se objasnjavam, ko sta, zasto. Kako rece,svakome na savesti.
Jeste, pomogla si puno oko usvajanja, usvojila zekanu, bila tu kada god su se zecevi vozili gde god treba, ali to nije bilo pitanje u ovoj temi i razlog za zahvaljivanje i ovoj temi.
Ali ako treba da se opet kaze, eto.
Ne zelim da merim svoje reci sto puta pre nego nesto napisem.
Edit.
Pevaljka je napisao/la:Bez obzira, lepo bi bilo pomenuti SVE koji su učestvovali na bilo koji način. Mala Mica je uletela i dosta pomogla. Bilo bi lepo da se i njen nick name pomenuo u kontekstu "želim da se od srca zahvalim", jer to zaslužuje.
A sa kojim se razlogom od mene ocekuje da zahvalim svakome ko je ucestvovao? Sta sam ja tu, neki pa pokretac akcije?
Zar nismo to vec raspravili u licnim razgovorima? Iskreno, najmanje sam ja tu nesto uradila, ozbiljno a ukljucila sam se samo u temu, kooridnirala jer sam to mogla, ne bas da uradim nesto sto je uradila recimo Reyna ili Mala MIca ili jolanda ili dHarma (izgleda da se moraju redjati zahvalnice), pitala svakog da li moze ono sto sam pitala i nista vise,i na kraju kao sto sam i rekla pucalo je po meni, a najteze mi je palo pucanje bas od Male Mice, a to nisam ovde pominjala.
ZAHVALILA SAM ONIMA KOJI SU NA MOJ RACUN UPLACIVALI NOVCE I OBAVESTILA DA ZNAJU GDE SU NJIHOVI NOVCI OTISLI...
NIje mi palo na pamet da se zahvaljujem ucesnicima ili inicijatorima bilo cega, jer sta sam pa ja u ovoj prici?????
Uostalom, uvek je bilo da bilo sta uradis deset puta a jednom ne, kao da nikada. Zato me ne grize savest.