HELP: Ljubomorni zeko?!

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la renata » sub sij 26, 2008 8:52 am

Ma neće se potući do smrti. Nisi to pročitala ovdje na forumu sigurno, ali će se povremeno jako čerupati.

Možda kastracija Maze-ka malo ublaži situaciju, ali najbolje bi bilo da ih držiš zasebno i nabaviš im cure - a kad ih budeš išla kupovati, povedi nekoga sa sobom tko zna sa sigurnošću odrediti spol.

Baki pokloni jednog zekana i ženku, a sebi ostavi drugi par ... i svi sretni i zadovoljni!
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 26, 2008 8:56 am

jao eto to mi uopce nije palo na pamet, ali ima smisla da ga bas zato ne voli posebno :sad:
joj ne znam sta da ti kazem, ali definitivno idi oprat nekoga, jer takvo neodogovno ponasanje zbilja nije fer, okej, ako nisu sigurni onda neka kazu - sori nije 100%. al da ti pod sigurno uvale "curicu", ma joj...a ne znam sto bi ti rekla, definitivno bi trebalo onda i mazeka kastrirat kad navrsi 5-6 mjeseci pa probat, postoji sansa da se sloze, samo kaj isto tako postoji sansa da se ne sloze i sto je najgore sto u medjuvremenu :( ma bas mi te je zao...

ja bi im isla kosti poravnat....ono kuzim da su bebe premale da bi se vidjelo (makar da me ubijes pravi strucnjak vidi i tada) ali sto ih onda prodaju tako male?!!!

uf uf, ljuta sam kao da su meni to napravili...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sub sij 26, 2008 8:57 am

Vidim ja tu ce od jednog zeca biti 4 ;D ;D ;D Ne daj se ti Andie, mozda ti uvale jos 2 muska :wink: , od sad samo kod renate u ducan, bar znas kaj dobijes :D ili na cuvanje i identifikaciju spola ;D ;D Ne znam bas, vec je rekla da su i 2 previse, ne znam...
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ninocka » sub sij 26, 2008 9:47 am

andie, na tvom bi mjestu razdvojila pizdeke kad me nema doma, kad sam doma, puštala bi ih pod nadzorom van zajedno. razdvojila bi ih tako da su u dvije gajbe, ali da se vide. za 2 mjeseca bi mazeka kastrirala, a onda što mi bog da :dragonn-ccc-e:
potrebno je neko vrijeme nakon kastracije da se hormoni smire. to može trajati i par mjeseci. postoji šansa da će se njih dva na kraju složiti.
ako ne... onda jedan mora ići na udomljavanje :sad:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Andie » sub sij 26, 2008 11:22 am

Joj ljudi moji.... :sad:

Renata, ova fora s jos 2 zenske pa da sebi ostavim par a par dam baki nije bas moguca jer ja zivim s njom :sad: nemam ih gdje staviti a ni financijski ne mogu :sad:
Maloprije sam joj rekla da joj je njezina maza musko i prvo je rekla ''joj pa ne mozemo ga dati, vec smo se naucili, pa tako je smijesan...''

Nova gajba samo sto nije gotova, velika, lijepa, na 2 kata... :sad:

i da poopy, sigurno cu ici tamo i trazit sefa ili nekoga jer mi je ovo fkt diglo zivce! stvarno su bezobrazni, zasto ne kazu ne znam! :ljut: onda uz to jos ih prodaju tako male...ma ufffff :ljut: :ljut: :ljut: :ljut:

ne znam sto bi...bojim se da ako se ne sloze da cemo mazeka morati udomiti a tada ce to biti ful tesko (za najmanje 3 ili 4 mjeseca; nakon kastracije), ovako je proslo mjesec dana da je kod nas....ma ne znam...joooooooj :sad: :ljut: :sad: :ljut: :sad:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Andie » sub sij 26, 2008 11:26 am

ninocka je napisao/la:andie, na tvom bi mjestu razdvojila pizdeke kad me nema doma, kad sam doma, puštala bi ih pod nadzorom van zajedno. razdvojila bi ih tako da su u dvije gajbe, ali da se vide. za 2 mjeseca bi mazeka kastrirala, a onda što mi bog da :dragonn-ccc-e:
potrebno je neko vrijeme nakon kastracije da se hormoni smire. to može trajati i par mjeseci. postoji šansa da će se njih dva na kraju složiti.
ako ne... onda jedan mora ići na udomljavanje :sad:

kako zivim s bakom, i ona se brine za njih, baka je stalno doma (al ona ne moze bas trcat za njima tako da bi ih pustala svakog posebno kao do sada, ja ih pustam skupa al sam racunala na to da ce se sloziti pa da ce ih onda ona moci pustati).
Gajbe nikak ne mogu staviti jednu pored druge - sada to ovako izgleda ali mazi to nece biti dovoljno mjesta uskoro pa je u izradi nova gajba isto na kat :blink:
slika
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » sub sij 26, 2008 12:09 pm

Da, ovo je nezgodan polozaj :hm: , tu se ne mogu niti vidjeti, niti posnjofati :zmirko:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » sub sij 26, 2008 12:15 pm

Da, znam...al to je trebalo biti privremeno :sad: da samo znas kak je nova gajba mrak! :sad:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » sub sij 26, 2008 12:23 pm

Kolko ju hvalis i mjesecima najavljujes, reci decku i njegovom tati da mora biti spektakularna! ;D ;D ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 26, 2008 13:14 pm

ajde nemoj se bedirat, misli pozitivno mozda na kraju krajeva dobro ispadne. budemo se savjetovali probali sve sto se moze, korak po korak, a ako dodje i do toga da se mora udomit, udomit ce se, nemoj si predbacivat jer nisi zbilja ti kriva, nesto ce se vec smislit :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Andie » sub sij 26, 2008 15:32 pm

Ma krivi su nesposobni ljudi u pet centru! Upravo sam im poslala grdi mejl pa me bas zanima sto ce odgovoriti :dragonn-ccc-e: :ljut:

Mislim da se nece bas moci sprijateljiti jer sam se ja fakat jako trudila tih mjesec dana koliko je mazek kod nas. Kako mu se jajca spustaju i hormoni pocinju raditi sve je gore, maleni rezi uzasno, nikad ga nisam vidjela takvog. Tako se zivcira u njegovoj blizini, bojim se da njega jos herz ne strefi :blink: a kad mazeka zatvorim i njega pustim tako je sretan sto mazeka nema :blink: :sad:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » sub sij 26, 2008 17:46 pm

a jel postoji mogucnost da spustis obje gajbe na pod, jer kunici nikako ne bi trebali biti u visini :/

mislim da je bolje da su udaljeni, ali da su na podu, pa kad ih ides zblizavat priblizis gajbe
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la salatica » sub sij 26, 2008 18:37 pm

andie, sad tek vidim... :sad:

od srca ti držim fige da nešto pametno skemijaš
iskreno, još nisam čula za kombinaciju da se 2 dečka na hrpi vole :sad:

rado bih rekla nešto utješno, jer znam da si drugog uzela kako prvi ne bi bio sam, a sad ispada da moraju biti odvojeni i sami svaki za sebe :sad:

manji je pokoran dok ne naraste, a onda će ili jedan popustiti ili neće niti jedan
koliko god mi to bilo teško predložiti, možda da bebača ipak pokušaš udomiti?

a od mailova ti nema nikakve koristi
i da odeš tamo vikati na njih, šef bi ti se ispričavao (ako bi i to) i tu je priči kraj
jedino da odeš i energično izjaviš kako si ti htjela to i to , a to nisi dobila i neka ti sad oni riješe situaciju tako da ti npr. napokon DAJU ono što su ti prodali...
salatica

PostPostao/la Mala sapa » sub sij 26, 2008 19:03 pm

baš m je žao....ni moji se baš ne vole koji su različitog spola, a mogu onda zamisliti kakav odnos imaju tvoja dvojica....odi tamo di si ga kupila i zaprijeti šefu tužbom (to je zbilja moguće kao i što možeš reklamirati oštećenu robu iz nekog dućana, nema veze što se tu radi o životinji isti je zakon, ali naravno da ti to nećeš no on to ne zna) i reci mu bar neka ti da novčanu odštetu pa ćeš moći prikupiti ili za gajbu ili kaj ti već treba...
Ps: ne studiram pravo, nego ekonomiju :rolleyes:
Mala sapa
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan