Zelim udomiti kunica

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Zelim udomiti kunica

PostPostao/la iness8 » ned lis 16, 2011 14:48 pm

zeljela bih udomiti kunica, po mogucnosti bebu. moze i stariji, ali ne bih da bude preko godinu dana... i ako je moguca dostava u medjimurje. :)
iness8
Kunić
Kunić

Re: Zelim udomiti kunica

PostPostao/la Anby » ned lis 16, 2011 15:13 pm

Napišite nešto o sebi, zašto bi željeli zeku, gdje bi zeko boravio, imate li drugih ljubimaca, jeste li obitelj sa djecom ili dijete... lakse ide tako udomljavanje :)

i zasto bebu? ako nemate iskustva sa kunicima, bolje je za sve (i za vas i za zeku) da bude zeko nesto stariji, time cete eliminirati moguca kuglicarenja po stanu, a i stariji zeko je u vecini slucajeva vec naviknut na wc, sto je onome koji nije nikada imao zeku, jako bitno u pocetku...a i jos milijun nekih stvari...pogledajte malo u rubrici "Udomljavanja", sigurno ce vam neki uhonja zapet za oko, a i svako malo osvane oglas da se neki jadnicak udomljuje, na zalost...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la iness8 » ned lis 16, 2011 15:25 pm

imam 16 godina, mozda zvuci malo, ali spremna sam na odgovornost. zeko bi bio u gajbi u mojoj sobi, ali dok bih ja bila doma bio bi pusten u mojoj sobi. htjela bih bebu jer bih zeljela biti s njom od pocetka i cim duze, da se uz mene navikava na sve, a i jednostavno su neodoljive. nemam drugih kucnih ljubimaca, a htjela bih ovnolikog ili lavljoglavog patuljastog kunica...ako se nadje koji :D
iness8
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned lis 16, 2011 15:26 pm

Ako ce i biti beba,ne smije od majke prije 2 mjeseca starosti,to znas? lijepo ti pise sve gore u onoj temi gdje si pisala prve postove.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la iness8 » ned lis 16, 2011 15:30 pm

znam to, procitala sam sve. ne mislim na bebu mladju od 2 mjeseca.
iness8
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » ned lis 16, 2011 16:47 pm

a cuj, bude oglasa i za tako male zeke, ali da sam ja na tvom mjestu ipak bi udomila malo odraslijeg kunica, jer znam koliko sam ja problema imala sa "bebom" koju smo nasli na cesti i udomili, pogotovo sto se nuzde tice, i slicno... vidit ces kad ugledas nekoga i zaljubis se na prvi pogled, nece uopce biti vazno jel beba ili odrasli kunic, htjet ces bas njega/ nju :wub:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » ned lis 16, 2011 16:59 pm

Vjerujem da će se naći neki zeko do godinu dana, ali ako se i ne nađe, razmisli o udomljavanju i malo starijeg zeke. I ja sam prvo nabavila bebu, pa kad je nesretno otišla udomila sam svoju ljepoticu koja sad ima oko 5 godina i vjeruj mi, kao da smo odrasle zajedno. Životinje žive u trenutku, ne opterećuju se prošlošću i budućnošću toliko kao mi i vidjet ćeš da ćete se ubrzo zbližiti ako mu/joj budeš pružala dovoljno ljubavi i strpljenja. Lijepo da želiš udomiti, dobrodošla na forum :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la iness8 » ned lis 16, 2011 17:04 pm

hvala na dobrodoslici, sigurna sam i ja da ako se na prvi pogled zaljubim u nekog kunica, uzet cu ga bez obzira na dob:)
iness8
Kunić
Kunić

PostPostao/la Flekicaaa » pon lis 17, 2011 12:35 pm

slažem se s curama u potpunosti,meni je moja fleka došla kada je već bila na sve naučena i imala je oko godinu dana.napustila me prije 2 mjeseca i provela sam s njom predivnih 5 godina (tj.4).sada imam zeku od godinu dana a dobila sam je isto prije 2 mjeseca i već se volimo kao da smo oduvijek skupa.uz to,ako udomiš starijeg kunića možda bude već sterilizirana/kastriran i to ti je još jedan plus.možda je taj kunić naviknut na wc,još jedan plus.. ima puno više prednosti,a jednako je sladak kao mali kunić.. :blush: godine nisu bitne,ako zrelo razmišljaš,što vidim po tebi da si zrela za svoje godine i ozbiljno prihvaćaš odgovornost koju snosi imanje kunića,ili druge životinje..draga,primi dobrodošlicu i od mene! :zeko3:
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan