altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..
Slobodno dodjes kod mene

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..

zecovi koje sam udomila nisu agresivni. sterilizirani su ili kastrirani. napada me Đovani kada stavljam hranu u gajbu, ali , on je došao k nama kao beba, kastriran je, ali je dobio Gaju, malu zekicu, kojoj nitko nesmije prići. poštujem njihov prostor, trudim se da ništa ne radim na silu. Darko me je 2 x ugrzao jaaako, ali, pretpostavljam da sam imala miris po psu ili maci, ili drugom zecu. mazim se sa njime, divan je, ali ipak sam na oprezu. oni su jedne ljubilice. 

Kod mene se uvijek daje klopa ujutro u 8 i navecer u 8 (osim ako ne moram bit u 8 na faksu pa dobiju ranije). Svaki put izvodim nesto kako bih mu odvratila pozornost od moje ruke koje mu daje klopu 

...dakle ne radi to iz cistog mira....nego je gladna,prozdrljiva,votever...hrana je ipak hrana 

Da ju ne bih slučajno stavila na krivo mjesto. 

ne podnose je nikako 

fleshettes je napisao/la:altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..
Mislim da nitko tu nije rekao da su zečevi agresivni sami po sebi, svi imaju neke razloge. Uglavnom je to njihov strah, nepovjerenje u ljude i neki obrambeni mehanizam zbog pretrpljene traume.
Svi se očito slažu s tim da se to može popravit, jer da nije tako, ne bi se toliko trudili.
U svakom slučaju, malo mi je bahat ovaj komentar, eto, bez ljutnje.

..i ja sam vjerojatno trebala sutit..al kad imam jezik do poda 

altan je napisao/la:Sve pet..i ja sam vjerojatno trebala sutit..al kad imam jezik do poda

Zeko_Jurica je napisao/la:altan je napisao/la:Sve pet..i ja sam vjerojatno trebala sutit..al kad imam jezik do poda
dobro da nisi visoka metar osamdest![]()
![]()

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.