altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..
Slobodno dodjes kod mene

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..
fleshettes je napisao/la:altan je napisao/la:Ja bih voljela vidjet te vase zeceve za koje brijete da su agresivni..jer vjerujem da je lose ponasanje rezultat odgoja i da se moze popravit..
Mislim da nitko tu nije rekao da su zečevi agresivni sami po sebi, svi imaju neke razloge. Uglavnom je to njihov strah, nepovjerenje u ljude i neki obrambeni mehanizam zbog pretrpljene traume.
Svi se očito slažu s tim da se to može popravit, jer da nije tako, ne bi se toliko trudili.
U svakom slučaju, malo mi je bahat ovaj komentar, eto, bez ljutnje.
altan je napisao/la:Sve pet..i ja sam vjerojatno trebala sutit..al kad imam jezik do poda
Zeko_Jurica je napisao/la:altan je napisao/la:Sve pet..i ja sam vjerojatno trebala sutit..al kad imam jezik do poda
dobro da nisi visoka metar osamdest![]()
![]()
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.