Piljevina

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la Puffy » pon stu 05, 2007 11:32 am

Ma nije meni žao krpe, imam ja krpa, neg će mi smrdit onda ak mi se popiša na nju, pa neću ju valjda prat svaki dan?! A nemam tolko baš krpa da ih mijenjam svaki dan. A tepih mi mali jede, čupa van mucice, vandal jedan :ljut:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Puffy » pon stu 05, 2007 11:35 am

Ak je sijeno u čošku, u čemu ga držiš? I jel ga razbacaju po kavezu?
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la moxa » pon stu 05, 2007 11:47 am

Kod mene jednostavno jedan cosak gajbe je rezerviran za sijeno, ne stoji u nicemu, i u pravilu ga nema bas okolo, par vlati se nadje, ali mene ne smeta! Ona je prije imala sijeno svugdje pa je bilo veselo naucit ju da ne zapisava i kuglicari po njemu (a zapisano sijeno fakat smrdi)! Stvarno ne kuzim zasto bi bio bed i ako si ga rastegne po gajbi... Dok ga ne zamijeni za wc sve ok!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » pon stu 05, 2007 11:51 am

Hmmm...probaj stavit tepih ipak...moj je isto lud za krpama i tepisima pa ih cupa i jede :lud: Ali kad sam mu stavila u gajbicu onda je prestao (valjda ne zeli svoje unistit :D )

A sijeno ima u sjeniku al kak je postao veci, pocupa sve van pa onda jede!
Evo ovak ti on ima uredeno
slika

Prvo je imao kutni wc al je poceo piskiti i u drugi kut gdje nije bilo wc-a pa sam mu stavila ovaj veliki i sad mu je to super :D
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon stu 05, 2007 13:44 pm

moxa je napisao/la:Ja svasta probala, ali sve zguraju u stranu i leze na plastici pa se vise ne trudim, samo je u WC-u podloga, u jednom cosku sijeno i bok!

Tak je i kod mene, tj. kod Grga ;D

ne treba njima nikakva podloga, ako mogu ležati na parketu, mogu i na plastici
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » pon stu 05, 2007 18:15 pm

Super je to kod tebe, fino ima tepih, posuda mi je super, gledala sam u pet centru za nekakve posude, al nisam niš našla,pa sad ima neku plastičnu od šampinjona, al će mu uskoro biti premalena. To očito moram pogledat u običnim ducanima, na plastici...Baš mi se sviđa tvoja gajba, poslala bi ti i ja neku sliku, al ne znam kak se šalje, a i imam spori internet, za tj dana mi dolazi bežićni, pa se tada čujemo češće. Na slici se ne vidi, al valjda je slama na suprotnom kraju od wc-a. Vidim pokraj gajbe onaj trokut wc, jel ga koristiš?[/img]
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » pon stu 05, 2007 21:15 pm

Ne, to je prije koristio a sad mi tamo stoji metlica kojom mu pometem kad se pokaka po gajbici!
A sjenik se vidi malo..njemu ispod nogu na podu je sijeno koje je on pocupao van, pogledaj sa strane vidi se sjenik (crveni).

Inace, i ja sam taj wc nabavila u offertissimi za nekih 15kn, to je kao wc za mace :D Al mi je super sto tocno pase u gajbici :D

Kad dobijes net onda stavi fotke, mislim da pise kako se stavljaju slike a ako ne nades kako posalji pm :D
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » čet stu 08, 2007 19:31 pm

slika

Evo, ovo je moja Puffyca :D Kaj nije preslatki? :wub: Imam ja preko 100 slika, pa ne mogu odmah sve poslati,al dobit ćete par fotki :rolleyes:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Puffy

PostPostao/la Puffy » čet stu 08, 2007 20:01 pm

Baš sam se ufurala u slanje fotki :P Pa evo još par... Idu kak sam mu mijenjala podlogu u kavezu, od kad je kod mene i najbolje funkcionira na ovoj zadnjoj fotki kaveza, jer mi sve obavlja u wc-u,samo par kuglica izvan wc-a, ali izvan kaveza još nije-već skoro tj dana,sam da mi se opet ne popiški na krevet. Kaj kažete ljudi, kaj nije preslatki? :P

slika
slika
slika
slika
slika

To je to zasad, poslat ću vam još i bez brige, neću prestat fotkat, aparat je stalno u pokretu :wink: slika

I za kraj, kak mi pesek spava, a Puffy skaće i trči i preskaće oko i na peseka, baš su slatki zajedno :D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » čet stu 08, 2007 20:54 pm

Slatki je :D Najbolja mi je prva fotka i zadnja (pesek je zakon) :D

Ali mislim da si to trebala postati u ''Moj zeko'' pod ''Slike'' gdje se predstavljaju zecovi :wink: valjda se moderatorice ne budu ljutile :blush: il brzo prebaci prije nego vide hehehehe :P
Andie
Zečić
Zečić

e

PostPostao/la bili » sri stu 14, 2007 13:58 pm

Charlie je napisao/la:Štapići su zakon..nema prašine, ne smrde, puno bolje upijaju, ne lijepe se za noge :)
i neće se napraviti žuljevi od toga :wink: pogotovo ako su samo u wc-u

zanima me kakvi su to stapici? moze netko stavit fotku i gdje ih ima za kupiti?
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la I.I. » sub stu 17, 2007 13:24 pm

Hehe! Baš ste me razveselile!! Ja sam isto pokušala s varijantom bez podloge i činilo mi se da se zeko uopće ne buni. Ali svi su mi rekli da sam okrutna prema njemu i da mu je sigurno hladno i neudobno... Pa sam na kraju opet stavila piljevinu i nastavila mesti i usisavati i čistiti... Ali sad - piljevina bye-bye!!! :D
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la I.I. » sub stu 24, 2007 9:36 am

Mene isto zanima kakvi su to štapići i gdje se mogu kupiti??? :hm:
I.I.
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » sub stu 24, 2007 13:30 pm

Bauhaus 15kg 29kn-zovu se drveni peleti, a i u baumaxu je sad akcija 15kg-29,90-peleti za ogrijev, nalaze se u vrtu izvan ducana
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan