Ženka se okotila prvi puta kada sam ja bio na moru, a kako ih nisam u to vrijeme mogao razdvojiti, ostala je skotna ponovo i evo ovo dva malca na svijet. Dovoljno su odrasli i spremni na posvajanje u dobar dom. Užasno su mazni i prekrsani, jedu bez problema hranu za zamorce, sijeno i povrće. Koliko god su mi prekrasni nemrem ih svih 4 zadržati stoga ih poklanjam dobrim dušama koji su ih spremni čuvati i voljeti. Spol im ne želim određivati da ne zeznem kao i kada sam za svoje gledao i još jedan veliku plus naučeni su na suživot s mačkom, dakako moja mimi je zakon i ne napada nikoga od njih no oni se isto ne boje nje.
Rođeni su 01.11.2011 pitomi, mazni i ne zahtijevaju puno brige.
Zamorac vam mjesečno košta nekih 30 kn za održavati, u to spada sjeno, hrana i piljevina jer su stvarno jako lagani za održavati. U Pet centru zamorac košta nekih 50 tak kuna
Za sve informacije molim vas kontaktirajte me na mob: 099/2450-799 ili email: ruzevic.ivan@gmail.com. Ja se nalazim u Zagrebu na Peščenici.
Ukoliko želite nekome poslati link možete poslati web stranicu: http://www.mustra-designs.com/mustra/public/zamorci/index.html