Poklanjam: 2 prekrasna zamorca

Kupujete, poklanjate, mijenjate..ili želite nekoj drugoj životinji pronaći pravi dom?

Moderator/ica: Lady Stardust

Poklanjam: 2 prekrasna zamorca

PostPostao/la mustra » sub stu 26, 2011 15:18 pm

Dakle oni koji me znaju, sjećaju se da sam prije negdje pola godine također poklanjao zamorce, e pa evo me opet. Da ne bude zabune, ne uzgajam zamorce, nego se sve ovo desilo slučajno. Kada sam kupio zamorce trebali su biti dva muška ili dvije ženke ali ispostavilo se da su bili muško i žensko.

Ženka se okotila prvi puta kada sam ja bio na moru, a kako ih nisam u to vrijeme mogao razdvojiti, ostala je skotna ponovo i evo ovo dva malca na svijet. Dovoljno su odrasli i spremni na posvajanje u dobar dom. Užasno su mazni i prekrsani, jedu bez problema hranu za zamorce, sijeno i povrće. Koliko god su mi prekrasni nemrem ih svih 4 zadržati stoga ih poklanjam dobrim dušama koji su ih spremni čuvati i voljeti. Spol im ne želim određivati da ne zeznem kao i kada sam za svoje gledao i još jedan veliku plus naučeni su na suživot s mačkom, dakako moja mimi je zakon i ne napada nikoga od njih no oni se isto ne boje nje.

Rođeni su 01.11.2011 pitomi, mazni i ne zahtijevaju puno brige.

Zamorac vam mjesečno košta nekih 30 kn za održavati, u to spada sjeno, hrana i piljevina jer su stvarno jako lagani za održavati. U Pet centru zamorac košta nekih 50 tak kuna

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Za sve informacije molim vas kontaktirajte me na mob: 099/2450-799 ili email: ruzevic.ivan@gmail.com. Ja se nalazim u Zagrebu na Peščenici.
Ukoliko želite nekome poslati link možete poslati web stranicu: http://www.mustra-designs.com/mustra/public/zamorci/index.html
slika
mustra
Zekonja
Zekonja

Re: Poklanjam: 2 prekrasna zamorca

PostPostao/la mustra » pon stu 28, 2011 18:45 pm

zahvaljujem se svima na odazivu, ali zamorci su sretno udomljeni. Može lock
slika
mustra
Zekonja
Zekonja

Natrag na Oglasi i sve ostalo