Dakle, nastavak je očito bio neizbježan. Evo nakon mjesec dana nastavili su se problemi. Curica je prestala da jede (odnosno vrlo malo je jela). Danas smo otišli kod našeg pravog veta u sl. brod, dakle situacija je slijedeća - uopće nije bila upala zuba nego su joj oba zadnja kutnjaka rasla prema jeziku i na jeziku su napravile ranice sa obje strane
.gif)
.
Sada smo to sanirali hvala bogu. Djevojčica se probudila iz anestezije, čak je pila i vodice i malo papala. Dobili smo još tri dana pikice protiv bolova i onda ćemo biti ko novi
Što se tiče krastice kod vrata, doista je bila od injekcije i sad je otpala i sve je u redu.
Samo još želim reći da doista ne treba ići veterinarima koji nisu stručnjaci za naše blago, jer očito mogu samo napraviti još gore. Nažalost ja sam se na vlastitoj koži naučila pameti (tj. ne na mojoj koži, nego na koži sirote Lilo)
Još jednom bih se zahvalila dr. Milasu iz Slavonskog Broda, doista je stručnjak, a i što se tiče plaćanja smo se dogovorili na rate, tako da je i u tom dijelu human totalno. Sve pohvale od moje porodice i naše curice.