udomljava se angora decko - UDOMLJEN :-)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: udomljava se angora decko

PostPostao/la vito » sri sij 25, 2012 19:39 pm

iako se slažem sa sanjitom ako je napisala to radi bebe u kući, ali njima je trenutno situacija malo otežana na više polja i mislim da je bolje da zeko bude s nekim tko će imati vremena posvetiti mu se dovoljno da bude sretan zeko... nije da opravdavam jer mi je nezamislivo da bih se ikada mogla odreći svojih ljubimaca, ali mislim da se ne može predvidjeti baš sve situacije kad se kupuje životinju...
vito
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri sij 25, 2012 23:13 pm

Ma dobro ja sam to vise onako razmisljala na glas,to moje misljenje jos stoji ali je nebitno totalno na ovoj temi pa se ispricavam sto sam malo skrenula sa teme,nije moja stvar :) ...zelim malenome svakako dobar dom!
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lilo » uto sij 31, 2012 20:52 pm

jel udomljen ovaj zeko?
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la vito » sri vel 01, 2012 11:50 am

nažalost još nije...
vito
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lilo » sub vel 04, 2012 20:39 pm

dajte više nek netko udomi ovog zeku jer bute me doveli u napast da si ga zemnem.... :D
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Archie_sb » sub vel 04, 2012 21:27 pm

i ja sam u istoj napasti-zapravo, ja bi ga odma sada odma,al dragi mora reć DA,a k tome i selimo u drugu zemlju i morali bi našu curicu sterilizirat što nam je ionako bilo u planu :) drž'te fige :P
Archie_sb
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lilo » sub vel 04, 2012 21:37 pm

svakako i dećka kastrirati jer nije kastriran da nebi u stranu zemlju došli umjesto sa dva sa njih sest!
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la altan » sub vel 04, 2012 21:38 pm

a i da ne bude dosadan i isfrustriran
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vito » sub vel 04, 2012 22:20 pm

vjerujte nitko sretniji od mene ako ga netko udomi, ne spavam od kada sam vidjela kako je jadan u toj gajbi... a ja razmišljam jel mojim zecovima uzasno sto moraju spavat u gajbi i jel ih dovoljno dragam, jel vita cupa kad ga cesljam i hoce li mi zamjerit sto su na cuvanju kad odem 2 tjedna na more.... nekad bih voljela da bar malo manje volim zivotinje....
vito
Kunić
Kunić

PostPostao/la Archie_sb » sub vel 04, 2012 22:29 pm

hm, da li malac dolazi sa gajbom il ne? nigdje se ne spominje, da znam da li da tražim ako ću ga(a valjda hoću) uzimat jer neko vrijeme ne bi baš mogli bit skupa. Nisam baš za operativne zahvate kad je vani ovakva zima, rane sporije zarastaju,a i inače previše trtarim da mi se mezimcima ništa ne dogodi
Archie_sb
Kunić
Kunić

PostPostao/la Archie_sb » sub vel 04, 2012 22:35 pm

inače, ovo je Nelly, njeno zečje visočanstvo viewtopic.php?f=29&t=5508 . u stanu smo nas 4 cure (2 mace, zeconjica i ja) i dragi jadan sam muškarac među nama, stalko kuka kako je jadan pa bi Johnny bio idealana muška podrška... a ja se potajno nadam da bi volio mene,jer Nelly obožava dragog. Ja sam ta koja ju hrani, čisti, češlja, pregleda, tjera u gajbu i mazi,a dragi je taj kojem legne na trbuh i spava i po kojem non-stop jaši i onda su si njih dvoje najbolji na svijetu... 'oću svog zeku :zeko3:
Archie_sb
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lilo » sub vel 04, 2012 23:03 pm

pa svakako ćeš ih morat držati još 6.tj iza kastracije odvojeno tako da ti je gajbica obavezna! curica ti nesmije ostati skotna slućajno i neslućajno jer je starija od godine dana i uginula bi pri okotu! ovo ozbiljno shvati! Johnny nije beba i jedna šetnja sa njom mogla bi biti kobna!
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la vito » sub vel 04, 2012 23:30 pm

moram pitati za gajbu, nisam se iskreno ni sjetila pitati, pa ću napisati....
inače Nelly je predivan zeko, ali mislim da Johnnyju izgled ni nije pretjerano bitan, samo da ima društvo...
ovo za razdvojenost 6 tjedana nakon kastracije stvarno nisam znala.. meni je Pantera bila na oporavku od sterilizacije otprilike 2 tjedna kod mene, za to vrijeme je Vito bio kod mojih... onda smo ih spojili jer su se stalno gledali preko gajbi... nije bilo tučnjave, ali je napaljeni frajer stalno pokušavao silovat jadnu Pantericu, pa je ona tu i tamo klopila stražnjim nogama pa se ohladio... on je nakon 2 dana imao kastraciju i to su cijelo vrijeme bili zajedno... Vito nije baš dobro podnio narkozu pa ga je ona stalno ljubila, mazila se uz njega kao da kuži da mu nije dobro... sad je 1,5 godina da su skupa i još nije bilo neke poštene šore (nadam se da ni neće).... :)
prijateljski savjet da te zeko jaaaako zavoli-mazi ga do iznemoglosti-sve drugo im je manje vazno.... :))))
vito
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lilo » sub vel 04, 2012 23:51 pm

6tj vrijedi kad dečko ide na kastraciju a curica je još nesterilizirana!Ako idu oboje onda to ne vrijedi i ne vrijedi u tvom slućaju jer je i curica imala zahvat,znaći nema gdje (taman i da kastrirani muzjak ima još municije ),ostati skotna jer je sterilizirana!
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la vito » uto vel 07, 2012 21:46 pm

zeko udomljen.... jeeeeeej :))))))))))
vito
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.