Podbradak...

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la Roby » sub pro 01, 2007 3:32 am

Ti stvarno nisi normalan :) debela ko prasica sam mislio iz milja. Ti se brini za svoje zečeve ja ću za svoje. Dobije dva puta po pola posudice hrane i sijeno u neograničenim količinama sto opet nije pola kile nego ono koliko se zahvati rukom.

To sto ima podbradak i sto mi se čini da je ogromna nije mjerilo da pišeš ovakve postove.

Hvala svima koji su stali u moju obranu i šteta što na forumu nema opcija ignore user.

FO.
Roby
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tarra » sub pro 01, 2007 8:42 am

Roby naj nam se sekirat ovaj dotični se gušta u tome i mislim da mu je to misija na forumu :dragonn-ccc-e:

Pinky and D`brain je napisao/la:nikakav pm nisam dobio i nikakve smjesne opomene ni slicne gluposti da ne kazem idiotarije.

i tarra daj ako neces pisat o temi nemoj se ni mjesat s nekim opomenama kvotanjem i slicno. ubacis post koj nema veze sa temom ni slicno i stvarno mi je puna kapa toga. poceli smo od podbradka vezano za zdravlje, pa ste poceli pisat dugacke postove o ishrani koje imaju svoje mjesto vec i sad postove o opominjanju i nalazenju kontradiktornosti u mojim izjavama.

daj tarra otvori tamo u offtopicu post kako sam debil i treba me izbacit samo mi se skini lagano su s glupostima djecjim.

Bez brige neću ja to javno,privatno ću tražiti :wink:

Ima razlog zašto postoji opcija quote,naime kvotanje je dio bontona na forumu ,i neobičan mi je svatko koga to smeta :wink:
I moje je pravo pisati offtopic u temi kao što si ga i ti pisao (izjavama da ne čitaš kada te netko kvota,što je offtopic :belj: a da ne kažemo laž :wink: a očekujem ih još)

Pinky and D`brain je napisao/la:UGLAVNOM ROBI, nemoj sopat tolko tog zeca, moj bi isto mogo pojest 6 kila peleta al mu ne dam. inace isto imam zenku, 4.5mjeseci i ni p od podbradka. nadam se da ga nece ni imat pretjerano. iako mi jos nije jasno dal sve vrste to dobiju i dal postoje neki odredeni uvjeti za taj podbradak, dal ga dobiju s odredenom starosti i sl. Inace znam da se sterilizacijom on smanjuje. a debljina da ga pospijesuje.

Mislim soliš nam pamet svima o debljini i podbratku,
a da rezimiramo,neznaš što uzrokuje podbradak i dalje profesorski nam držiš predavanja kako šopamo zečeve pa smo ovakvi i onakvi .

Vrhunac čovječe ;D ;D ;D Baš me nasmijavaš!
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Pinky and D`brain » sub pro 01, 2007 14:53 pm

da tara imas ravo. neznam nis o podbradku i zato sam otvorio temu.
i ti kao sveznalica si mi mogla rade nes o podbradku napisat nego skretat u uzaludna utopijska kvotanja i trazenja kontradikcija u mojim postovima.
a ti robi si prij napisao da cijelu posudicu peleta pojede u komadu sad tvrdis da dajes samo pola itd. dogovori se kolko ga hranis i dal je ogorman islicno jer se ne moze razgovarat s nekim tko u svakom drugom postu iznosi drukcije argumente.
i nezanimaju me prepirke vise. aj ignore.

ovaj sad me jos nesto zanima u vezi ove teme ako mi mozrte o tome uopce pisat, naime, sta je normalno da vec sa 4mj zec dobije podbrdak?
kolko sam shvatio podbradak mu je nakupina dlaka koju dobije kad spolno sazrije i to mu je predvideno da si cupa dlake kad gnjezdo radi, naravno nakon sterilizacije se smanji itd, al u nekim slucajevima taj podbradak je i nakupina sala jelda?
i mozete mi rec sto sam pitao na pocetku jos dali to samo zenka dobivaju, odredenavrsta, dal je veci ako je zec deblji itd. sa kolko starosti se javlja itd.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » sub pro 01, 2007 15:56 pm

Opomena moderatora:

Pinky, promijeni ton obracanja ljudima na ovom forumu!

Nastavak takvog obracanja nece se tolerirati.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » sub pro 01, 2007 17:04 pm

ah dobro, ja sam te Pinky and D`brain lijepo ranije posavjetovala, plus nisam reagovala onako kako si zaslužio, jer kontah bit će ok.

ne znam ima li smisla odgovarati ti na ova pitanja koja postavljaš jer su neka već odgovorena. a ti ne voliš ponavljanja HA?

no evo za ostale koji čitaju, podbradak je koža, i salo. preko kože naravno ide dlaka, izuzev u onim slučajevima kada dlaka na pojedinim mjestima otpadne (pročitaj o vlažnom dermatitisu).

inače je normalan kod ženki i nekih mužijaka.
kod ženki služi kao dodatno područije za čupanje dlake, prilikom pravljenja gnijezda.
nekad se proteže preko "ramena".

neke pasmine su mu sklonije.

ukoliko je podbradak prevelik to je znak gojaznosti kunića. kunić treba na dijetu. no ponekad podbradak ostaje iako je kunić izgubio na težini.

mene zanima odakle tebi Pinky and D`brain ova informacija : "Inace znam da se sterilizacijom on smanjuje." "naravno nakon sterilizacije se smanji itd"

gdje si dobio tu informaciju? kako to da tamo nisi saznao i odgovore na sva ova pitanja koja ovdje postavljaš? podijeli sa nama sve što znaš.
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » sub pro 01, 2007 17:19 pm

Podbradak to je. da li ce ga biti ili ne, ovisi (uz gore naprojane uzroke) i o genetskoj predispoziciji, jer ga neke vrste imaju a neke ne. Majka (ili roditelji) ga ni ne moraju imati a on se pojavi kod potomaka. Sve ovisi ko je i kada s kime krizan... a to u pravilo ni ne znamo.
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » sub pro 01, 2007 18:15 pm

da se u nekim slucajevima nakon sterilizacije smanji ili ako se poijavi nakon sterilizacije onda je manji sam saznao na ovom forumu. neznam tocno gdje mislim mozda cak u ovaj raspravi.
i jos me zanima jedna stvar konkretno, dali je normalno da kunic sa 4mj ima podbradak?

;D ;D ;D ;D lady moja aj bar si me oraspolozila malo...
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lela » sub pro 01, 2007 18:22 pm

sam donesi zaključak.
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » sub pro 01, 2007 23:31 pm

kak si ti dosadan :parti: :majkl:

daj nas educiraj malo, kazem ti vec jedno 10 put, vidim da si sveznajuci, pa daj podjeli malo iskustva sa nama :)
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » sub pro 01, 2007 23:48 pm

neznam zasto se sad vi arogantno ponasate. ma.

ce mi netko bar pokusat odgovorit na pitanje ili pisat o temi?
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » sub pro 01, 2007 23:57 pm

ja necu. jer si boring i :pilana:

ali sigurno neko drugi hoce. :D

i nisam arogantna. ja sam milica :)
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » ned pro 02, 2007 0:00 am

super. potvrdili ste samo sto sam mislio.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » ned pro 02, 2007 0:02 am

jako mi je milo. jer sam milica. i nemoras mi govoriti vi.

zao mi je sto ne mogu reci i da si i ti meni potvrdio. jer ja o tebi nisam mislila :bluees:

kako sam dans puna dosjetki i posalica :D
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » ned pro 02, 2007 0:09 am

u milice u milice duge trepavice ;D
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » ned pro 02, 2007 0:25 am

p.s. i ne kuzim zasto se tako ponasate. poluretardirano. samo se svadate. uzmimo za pretpostavku da sam ja debil, evo jesam, ja sam debil al vi ste jos veci sto se sa mnom natezete. i ja lijepo pokusavam pricat i nastaviti temu al vi ocito ne odustajete. sad mi je puno toga jasnije, imam neku predodzbu zasto vam je pao prosli forum, imam predodzbu zasto je portal www.zecovi.net u rasulu i zasto bi vam i ovaj forum mogao postat rasulo. al aj dobro dok ga ima. :belj:
samo se znate pizdit o radit nauke oko pizdarija.
sad me vi lijepo izbacite obrisite ili ko zna sta. napravit cu drugih sto nikova samo za inat.
ma daj daj, nea vam to smisla.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan