To sto ima podbradak i sto mi se čini da je ogromna nije mjerilo da pišeš ovakve postove.
Hvala svima koji su stali u moju obranu i šteta što na forumu nema opcija ignore user.
FO.
Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Pinky and D`brain je napisao/la:nikakav pm nisam dobio i nikakve smjesne opomene ni slicne gluposti da ne kazem idiotarije.
i tarra daj ako neces pisat o temi nemoj se ni mjesat s nekim opomenama kvotanjem i slicno. ubacis post koj nema veze sa temom ni slicno i stvarno mi je puna kapa toga. poceli smo od podbradka vezano za zdravlje, pa ste poceli pisat dugacke postove o ishrani koje imaju svoje mjesto vec i sad postove o opominjanju i nalazenju kontradiktornosti u mojim izjavama.
daj tarra otvori tamo u offtopicu post kako sam debil i treba me izbacit samo mi se skini lagano su s glupostima djecjim.
Pinky and D`brain je napisao/la:UGLAVNOM ROBI, nemoj sopat tolko tog zeca, moj bi isto mogo pojest 6 kila peleta al mu ne dam. inace isto imam zenku, 4.5mjeseci i ni p od podbradka. nadam se da ga nece ni imat pretjerano. iako mi jos nije jasno dal sve vrste to dobiju i dal postoje neki odredeni uvjeti za taj podbradak, dal ga dobiju s odredenom starosti i sl. Inace znam da se sterilizacijom on smanjuje. a debljina da ga pospijesuje.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.