Prekrasan dečko traži udomitelja,Zagreb - OSTAJE :)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Prekrasan dečko traži udomitelja,Zagreb - OSTAJE :)

PostPostao/la maky&zagy » sri kol 24, 2011 19:35 pm

Danas je Zagi očekivao curu , a na kraju dobio dečka i šokirana sam kako ljudi ne znaju odrediti spol kuniću. Jednostavno ne mogu ga zadržati jer dva muškića ne mogu skupa. Zagi je njega čak i prihvatio no problem je u pridošlici. Da ga držim stalno u gajbi koja je prilično mala ne zelim trebaju mu bolji uvjeti.
Zeko je bjeli sa sivim flekama , star 8 mjeseci ,cca 2,5kg, nema ime, zdrav u potpunosti , jede sjeno , cuny nature, povrće itd...sve sto zecovi klopaju. Nije baš nešto pitom jer ocito je navikao na boravak u gajbi , a i kupljen je bio kao poklon djeci pa im je ocito dojadio. Dakle zelim da dođe u dobre ruke jer sa Zagijem nazalost ne moze ostati. Zagi treba curu!

Mozete mi se za više informacija javiti na 099 771 8440.
maky&zagy
Zečić
Zečić

Re: Prekrasan dečko traži udomitelja,Zagreb

PostPostao/la altan » sri kol 24, 2011 19:42 pm

Poslikaj ga pa ce udomljavanje lakse ic..ljudi se obicno zaljube kad vide zeku..dok ga netko ne udomi probaj i malenog negdje pustat da ne bude siroti stalno zatvoren..a Zagy je kastriran?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la maky&zagy » sri kol 24, 2011 19:47 pm

Nije kastriran, trazila sam na udomljavanje jasno navedeno zenku po mogucnosti steriliziranu, a na kraju meni iz Karlovca ljudi dovedu dečka. zadrzala sam ga naravno no zelim da sto prije nađe novi dom. Puštam ga naravno, ali problem je što odmah napada Zagija . Zivim u jednosobnom stanu i nemam bas nekih opcija za odvajanje svak u svoju sobu. :( A kako ovdje ubacim fotku?
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sri kol 24, 2011 20:53 pm

viewtopic.php?f=11&t=4143

Samo jesi li razmisljala o tome da ce tvoj nekastrirani zeko stalno maltretirat jadnu steriliziranu zecicu?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la maky&zagy » sri kol 24, 2011 21:02 pm

Provjerila sam to , nece ju maltretirat to se ne moze tako nazvati. Kao prvo on inace nije agresivan kunic, socijaliziran je u potpunosti ako je prihvatio muzjaka odmah prihvatit ce i zenku. a to sto ce se s njom htjet igrat i sl ne bih nazvala maltretiranjem.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » sri kol 24, 2011 21:17 pm

maky&zagy je napisao/la:Provjerila sam to , nece ju maltretirat to se ne moze tako nazvati. Kao prvo on inace nije agresivan kunic, socijaliziran je u potpunosti ako je prihvatio muzjaka odmah prihvatit ce i zenku. a to sto ce se s njom htjet igrat i sl ne bih nazvala maltretiranjem.

Nije to bas tako kako ti mislis :wink: Muski zekani u drustvu zenke blago receno polude! Jos kad osjete miris parenja - luda kuca! Sam decko je u vecini slucajeva totalna suprotnost dok neupozna curu... imam zenku koja je bila sama godinu i pol, otkad smo joj udomili decka, totalno je druga cura... a ona je jedan od onih zeka koji samo sto nepricaju, ruca, vecera s nama za stolom, sve razumije sta joj kazes...otkad je dosao decko-totalno druga osoba, ovaj zeko :D

i da, netko tko dnevno sto puta zaskoci zenku maltretira ju, a nikako nije rijec o igri :wink:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sri kol 24, 2011 21:27 pm

Nema veze to sa agresivom,naskakival bu ju i bil bu joj dosadan,to svakako uzmi kao opciju jer nije da je rijedak slucaj.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la maky&zagy » sri kol 24, 2011 21:42 pm

S nekoliko veterinara sam razgovarala na tu temu i svi tvrde isto ,kod zivota u paru zenku sterilizirat , za muzjaka to nije nuzno. Nekom logikom gledano ako je sterilizirana nece lućiti mirise kojima bi mamila muzjaka . A ako ce ponekad naskakivat na nju to je normalna pojava , pa kad muskarac naskakuje na zenu ne kazemo da nas maltretira.
Uostalom to uopce nije tema , oglasila sam se da zelim udomiti dečka koji je trenutno sa Zagijem. Zekan je prelijep , vidi se da se nije puno kretao jer kad ga pustim dosta je dezorjentiran i nije baš vješt u skakanju. No uživa u tome , svakako bi ga dala nekom tko ga nece drzati u gajbi vec mu se posvetiti i socijalizirati ga koliko god je to moguće.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » čet kol 25, 2011 1:18 am

Upravo obrnuto,neznam koji su ti vetrinari to rekli ,bilo bi dobro prosvjetliti ih sto je muski kunic!manje bi pogrijesila da ucinis obrnuto al eto,nekako mi se cini da se tebe neda savjetovat!uzgajam kunice 15 godina i tvrdim da kunice u parovima treba sterilizirati tj kastrirati!usporedba sa nasrtanjem muskarca ne zenu je neumjesna u ovom topicu i to se u zakonu zove silovanje!a isto tako izgleda i kod kunica kad isti taj muzjak zeli od zenke nesto sto nemoze dobiti!nadam se da ti je zeko toliko socijaliziran da ces mu moci objasniti da nema sexa!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la maky&zagy » čet kol 25, 2011 6:57 am

To su mi rekli veterinari koji su dobro znani na ovom sajtu i uglavnom vrlo hvaljeni. Osim toga vidjela sam kako se ponasa u drustvu zenke i znam o cemu pricam. Dušebriznici dragi koji ste se našli raspravljat oko situacije koje nema , a ni slova niste rekli o situaciji koja je navedena.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Sindenis » čet kol 25, 2011 7:12 am

Um... kod mene je bio jedan divan decko na jedan dan ali ne kastriran. Ja imam predivno odgojenu steriliziranu curku,
Izgledalo je otprilike ovak: prek resetki ga je dama vjerojatno htjela pojest. No vani... ona dodje do njega, gurne mu glavicu po nos da ju ljubi, on ju krene seksat u glavu. I tak je to islo... Ona ga niti jednom nije pokusala naskocit. On nju je pokusao. Srecom, ona je za kilu teza od njega pa ga uspije obuzdat i pobjec. Ali tu nema druzenja!
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la maky&zagy » čet kol 25, 2011 8:04 am

HALO pa zar je tu netko lud??? Pa ja nemam situaciju takvu uopće. Trenutno su kod mene dva dečka daj čitajte što piše , ako mozete napisat nesto na tu temu , dok ne udomim pridošlicu radije napisite, ako već nesto znate kako da olakšam njihov suživot , dal bi mozda 2 dečka mogla skupa ako su kastrirani , nego vi samo o tome kako bi zahi naskakivao i napastovao ženku koje NEMA.
maky&zagy
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » čet kol 25, 2011 11:37 am

Isuse kaj se pjenis...ljudi ti zele olaksat mogucu kompliciranu situaciju u slucaju da ni to nebude hodalo,dakle ta zenkica koju ocekujes i koje ce ipak BITI jel....nisi ni prva ni zadnja koju se savjetovalo,bolje sprijeciti nego lijeciti u svakom slucaju....nitko ti nije naredio da zenkicu ne smijes uzimat. Na kraju krajeva ces tako i tako napravit onako kako ti hoces,ne vidim da ti je itko ista ruzno rekao pobogu.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Flekicaaa » čet kol 25, 2011 11:44 am

maky&zagy je napisao/la:HALO pa zar je tu netko lud??? Pa ja nemam situaciju takvu uopće. Trenutno su kod mene dva dečka daj čitajte što piše , ako mozete napisat nesto na tu temu , dok ne udomim pridošlicu radije napisite, ako već nesto znate kako da olakšam njihov suživot , dal bi mozda 2 dečka mogla skupa ako su kastrirani , nego vi samo o tome kako bi zahi naskakivao i napastovao ženku koje NEMA.

de ne napadaj odmah ljude na forumu!žele ti pomoći i ti bi trebala shvatiti što ti oni žele reći!
i zagi BI naskakivao ženkicu i oni ti govore da trebaš njega kastrirati jer si rekla da ovog zeku udomljavaš jer želiš ženku.malo poradi na pristojnosti i zahvalnosti.
dakle zagija trebaš kasrirati ako misliš nabavljat ženkicu,a 2 dečka teško da bi mogla skupa.
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » čet kol 25, 2011 17:03 pm

maky&zagy je napisao/la:Provjerila sam to , nece ju maltretirat to se ne moze tako nazvati. Kao prvo on inace nije agresivan kunic, socijaliziran je u potpunosti ako je prihvatio muzjaka odmah prihvatit ce i zenku. a to sto ce se s njom htjet igrat i sl ne bih nazvala maltretiranjem.

Been there, to jest maltretiranje, ono što kaže Lilo (koja je uzgajivač btw) čisto silovanje. Nesterilizirana cura ne razumije što ovaj napaljeni manijak hoće od nje, a on ne razumije zašto mu ona ne želi dati to što on želi i zašto bježi od njega. Tužno za gledati.

Dva dečka neće ići. Ni kastrirani. Navodno dvije sterilizirane cure čak imaju malo više šanse od dva dečka, oni se jednostavnu poubijaju oko prostora, i ako imaš samo jednosoban stan, pametno je udomiti ga, tako da držim fige oko udomljavanja :)
ars
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan