Norica je danas super..još je malo omamljena ali je ona stara
Curke smo danas kupali,jer su se negdje zavukle i jako smrdile,a takve nisu mogle u kuću Bile su jako dobre,nisu ni skužile što sam im napravila Eto ih sada vani trgaju se za meso...jedna jede,a druga laje na nju
Zadnji dani naših curka kod nas Ja ne vjerujem u ono da se psi i mačke mrze Daj pet:
Norica nakon sterilizacije:
Pa su se curke uvalile dok je Nora spavala:
Otkako su ostale samo njih dvije,ovako je bilo svakii dan i svaku noć ,a ako ih ne bi pustili preko noći da spavaju unutra one bi toliko zavijale i grebale po prozorima da smo jednostavno morali popustiti (a u 5 ujutro bi počelo buđenje i skakanje po glavi) :
Znale smo mi spavati i ovako, na pola :
Mislila sam da će Norica postati mirnija nakon sterilizacije,ali je ona veća kozzica nego što je bila :
Moram podijeliti s vama i jednu tužnu vijest....Našeg voljenog mačka Mikija više nema .. Njegove osobine su bile spavanje,papanje i izlasci...Nije ga znalo biti po deset dana(znate kakvi su mužjaci kad se tjeraju)...Ovaj put je otišao od kuće i više se nije vratio...Tražili smo ga,ali nitko ništa nije vidio...Bubica je imao 9 godina i ostat će mi u sjećanju zauvijek...Sada je na boljem mjestu i znam da uživa,ali ne znam kako bih nazvala njihov raj..Najviše će mi faliti maženje s tobom,tvoja toplina pod nogama kada si znao spavati sa mnom u sobi i tvoja dobrota
Hahaha kak Norica pava ko covjek ..bas im je divno kod vas vidi se ..a ovo za macka,nemora biti da mu se nesto ruzno desilo...ko zna kaj dela vani,mozda si je curku nasel ..kako bilo,nadam se da ce vam se vratiti kad tad
Nisam nikad imao macku pa mi je sve to malo cudno. Ali dal je to uobicajeno da se kucnog macka pusti da one van siljit macke po selu, ili to samo neki rade? Iskreno, prvi put cujem za tako nes. Ima mi jedan frend macka, ali oni nikad ne idu van.