Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Pušten je inače,kada smo doma,ali zbog Megi i Gizma,nemam mogućnost da su uvijek pušteni,iako bi ja to voljela.

Danas sam vidjela da moja Pjegica ima male žuljeve na zadnjim šapicama .. Na jednakim mjestima .. Predpostvaljam od prečestog stajanja na zadnjim šapicama .. Redovito joj čitim kavez ujutro i navečer, a podloga je piljevina. Meni sad treba neki prijedlog šta da stavim trenutno umjesto piljevine ( može li mala dekica) i s čim da namažem? Nije strašno ali strah me da se ne pogoršaa 

Ivana13 je napisao/la:Može mala pomoć ?Danas sam vidjela da moja Pjegica ima male žuljeve na zadnjim šapicama .. Na jednakim mjestima .. Predpostvaljam od prečestog stajanja na zadnjim šapicama .. Redovito joj čitim kavez ujutro i navečer, a podloga je piljevina. Meni sad treba neki prijedlog šta da stavim trenutno umjesto piljevine ( može li mala dekica) i s čim da namažem? Nije strašno ali strah me da se ne pogoršaa

A kada je na podu trči po parektu. Noktiće mislim da nema potrebe rezati jer ima 3 mjeseca i tek su krenili rasti .. Tako da neznam šta da još napravim osim kreme i promjenjene podloge da joj bude bolje ? 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.