Čupko je krasan i druželjubiv zeko.
Prije pola godine dobili smo malu bebu i nažalost sva pažnja koja je do tada bila posvećena Čupku, sad je posvećena bebi i Čupko je većinu vremena u svojoj gajbi sam. On se ustvari uopće ne buni u gajbi, ali nama ga je žao jer je sjena one vesele životinjice kakva je bio kad smo se po cijele dane igrali s njim.
Budući da imamo mali stan poklonili bi i gajbu jer nemamo mjesta i za nju i za stvari koje trebaju za bebu, a i to je jedan od razloga što ga poklanjamo.
Nije plašljiv, nuždu obavlja samo u svojoj gajbi, u gajbi ne voli imati na podu ni slamu ni piljevinu, već mu je pod gola plastika, a wc su mu novine, pa ga nije teško održavati.
Voli se igrati, kad se navikne na nekog prati ga kao mali pesek

Zdrav je, samo smo jednom imali problema s probavom kad je bio mali, voli jesti bananu pa jednom tjedno pojede par šnitica i iako ima dugu dlaku nije imao problema s probavom od tada. Ne voli se češljati, mokrim mu rukama prijeđemo kroz dlaku i tak skinemo višak i to da da mu se radi. Oko guze mu se skupile duge dlake koje su se petljale, pa ga je suprug ošišao i zato na fotkama izgleda ovako čupavo i ofucano, ali u stvarnosti je najslađi zeko na svijetu

Voli gristi kablove i drvo, ima jedan tunel kroz koji se obožava provlačiti...
Voli djecu i ne boji ih se, dok mu za odrasle treba malo vremena da ih prihvati..
Htjeli bi ga dati u ruke nekome tko će imati vremena za njega, bilo bi super kad bi to bio netko iz zagreba ili okolice zagreba, jer smo starijem sinu obećali da će ga moći doći posjetiti koji put..
Odgovaralo bi nam da ga udomimo što prije da više nije sam, a i problem prostora nam je sve veći jer beba raste i trebamo negdje smjestiti i kolica i vrtić i hranilicu...
PS ne znam staviti sliku, ako se netko javi šaljem je na mail
Kontakt broj: Irena 091 6065 690